Sir Tom Jones s-a înscris în Mișcarea Populară!

Desen & Copyright @DION
Desen & Copyright @DION

Elena Udrea a recunoscut în fața Comisiei juridice a Parlamentului că a primit  bani de la oameni de afaceri, dar a precizat că nu a oprit niciun sfanț pentru ea; nici cât pentru un Vuitton.

“Toată lumea știe că banii s-au dus la partid”, a precizat fosta “blondă de la Cotroceni”, căreia, lucru știut, nu-i place să umble cu cioara vopsită. Noblesse oblige, ce mama dracului!

Aceeași lume, toată, știe că Traian Băsescu a fost, în două rânduri, candidatul pentru Cotroceni al partidului la care “s-au dus banii” cu pricina.

Și aceeași lume, toată, știe că în vreme ce Monica Iacob Ridzi e la pârnaie, beneficiara unora din malversațiunile ei financiare, EBA, e liberă.

Statul de drept preferențial obligă, ce mama dracului!

Traian Băsescu însă nu știe de glumă, așa că a preluat partidul făcut cadou cândva Elenei Udrea, Partidul Mișcarea Populară, și i-a schimbat numele în Mișcarea Populară.

La președinți noi, nume noi, ce mama dracului!

În organele de conducere ale renăscutei formațiuni din cenușa Elenei Udrea, numele acesteia din urmă nu este de găsit.

Nu se înțelege dacă asta are vreo legătură cu dorința Elenei Udrea de a spune Parchetului tot ce știe, fiindcă tot n-ar mai avea nimic de pierdut.

În schimb, printre prim-vicepreședinții Mișcării se află și Cristian Diaconescu, cel a cărui candidatură inițială din partea Partidului Mișcarea Populară la prezidențialele din 2014 a fost torpilată de Băsescu & Udrea.

Mișcarea a mai făcut o mișcare, anunțând, prin vocea lui Dorel Constantin Onaca, secretarul ei general, că noul imn al mișculațiunii este “Iarba verde de acasă”.

Participanții la istoricul congres au intrat în delir, când Onaca l-a invitat pe scenă pe cel mai proaspăt membru al mișcării, Sir Tom Jones, spre a cânta noul imn al noii mișcării.

 

Menționăm că Traian Băsescu a câștigat alegerile din Mișcarea Populară cu moțiunea intitulată “România Mea”.

Întrebarea ar fi ce alegeri ar mai putea câștiga Traian Băsescu candidând, dar nu în Mișcarea Populară lui, cu o moțiune intitulată „România Voastră”.

La sfârșitul congresului, ținându-se de gât, Sir Tom Jones și Henric Băsescu al V-lea au dat câteva bisuri, după care au părăsit scena fredonând:

Yes, they’ll all come to meet me, arms reaching, smiling sweetly.
It’s good to touch the green, green, grass of home.

Yes, they’ll all come to see me in the shade of that old oak tree
as they lay me ‘neath the green, green grass of home.

dt_signature2-e1270748737227[1]

 

Dorin Tudoran

Scriitor și publicist