Se fură din partidul lui Traian Băsescu!

Nici n-a demisionat bine dl Traian Băsescu din funcția de Președinde  al Academiei de Dans și Bune Maniere – “PMP”, pentru ca entitatea politico-artistică înregistrată cândva la OSIM de Ioana Băsescu să înceapă a fi prăduită.

Desen © DION
Desen & © – DION

Primul furt s-a produs la Timișoara și blestemul parcă spune așa ”Azi în Timișoara,/Mâine-n în toată țara!”

Deci:

“S-a apreciat că, în urma declarațiilor făcute de Roxana Iliescu, s-au produs grave prejudicii de imagine organizației județene. Chiar și în urma unor nemulțumiri pur personale, este clar pentru toată lumea că folosirea de către d-ra Iliescu a unor apelative de genul «oameni fără valoare», «pramatii», «slugi obediente» și «lipitori» la adresa unor membri PMP Timiș este intolerabilă.“

Imaginea-document de mai jos dovedește că dna Roxana Iliescu a “luat-o peste bot”  atât de tare de la Comisia de Monitorizare a partidului, încât vede și simte dublu.

lips-giant

Este nevoie ca oarecum-descoperitul Robert Turcescu să ia măsuri rapide pentru refacerea integrității-fondatoare a partidului, invocând, pe bună-dreptate, principiul constituțional “Pudibonderie în PMP = Contradicție în termeni.”

34
Desen & © – DION

Sursă AICI

 

Dorin Tudoran

Scriitor și publicist
Posted in