Plan de dirijare

PLAN DE DIRIJARE

Dacă doriți să vedeți cum arăta un PLAN DE DIRIJARE conținând  ”sarcini speciale” pentru un informator, deschideți link-ul de mai sus. 

Citit cu atenție, documentul are darul (unul din cele multe pe care le cară după el!) să ne explice activitatea de azi a unor harnici postaci pe bloguri ce nu le dau pace. Cu sau fără ”plan de dirijare”, mulți se străduiesc să-și facă treaba și să-și onoreze vocația. Pe lângă ei, continuă să se școlească ”tinere mlădițe”.

Spre a înțelege cine este dna Jeri Laber, autoarea cărții The Courge of Strangers: Coming of Age With Human Rights Movement, de ce pe coperta cărții sale este reprodus un citat din legendara New York Times Book Review despre personalitatea dnei Laber (”Her role in the creation of the human rights movement during the cold war was extraordinary”)  și de ce tocmai Václav Havel este prefațatorul cărții, iată un link: http://bit.ly/aEIyeN

Între paginile 190 (ultimul paagraf) și 196, puteți găsi amănunte despre cum s-a desfășurat, de fapt, întâlnirea mea cu Jeri Laber și ce a urmat acelei întâlniri.

Evident, nu am avut de-a face, cum pretinde documentul, cu  Johnatan Benton.

În ceea ce-l privește pe informatorul “DAN”, din păcate pentru el, a îndeplinit cu entuziasm și acest set de sarcini mărețe.

0

Dorin Tudoran

Scriitor și publicist
Posted in