Opoziția moare, dar nu se pretează la putere!

Luând cunoștință, cu profundă îngrijorare, că alegerile din 2012 au fost comasate și vor avea loc într-o singură cameră a Parlamentului — sufrageria dnei Roberta Anastase –, președintele de-o geană al României, dl Mircea Geoană, a hotărât să reziste, până la capăt, noului asediu electoral.

Pregătindu-se pentru vizitele unor mari șefi de stat, dl Geoană a marcat în chip bilingv intrarea în propria cetate de scaun.

Fotografia de mai jos a fost făcută de agenți ai agenției de știri “Ha! Ha! Havas!”.

Potrivit purtătorilor de vorbe ai Parlamentului mini-cameral al președintelui Geoană, “50” indică numărul de pepeni cu care poate vota, simultan, un suporter al actualei Puteri.

Potrivit purtătorilor de vorbe ai Puterii actuale, “50” indică numărul de pepeni pe oră cu care se poate circula prin cetatea de scaun în timpul siestei prezidențiale.

Diferențe categorice de opinie există și în privința viitorului câinlor fără stăpân.

În vreme ce purtătorii de vorbe ai Scurt Stătătorului Geoană susțin că o victorie electorală a Puterii actuale va conduce la eutanazierea câinilor fără stăpân, purtătorii de vorbe ai actualei Puteri nu au nici o îndoială că o victorie a dlui Geoană va însemna atât anastazierea câinilor fără stăpân, cât și a celor cu mai mulți stăpâni.

Un comentator imparțial a declarat trimișilor agenției “Ha! Ha! Havas!” că, “de fapt, în România Eternă, toți câinii bagabonzi se află în slujba unui stăpân.”

Acu’, Dumnezeu știe care este adevărul. Nemesisul său, Dracu’, a declarat, pe surse, următoarele despre situația din această republică mereu nouă și din ce în ce mai pepenieră: “O fi adevărat că Puterea moare, dar nu se predă, însă opoziția moare, dar nu se pretează la putere!”

Pentru conformitate,

 

 

 

0

Dorin Tudoran

Scriitor și publicist