Licitații

Ce se mai scoate astăzi la licitaţie? Cine vinde? Cine cumpără?

“Anunt in exclusivitate ca scot la licitatie adevarul despre mineriada din iunie 1990. Mai exact, voi scoate la licitatie probele zdrobitoare pe care le am din perioada 13-15 iunie 1990. Este vorba despre multe inregistrari audio si video, plus niste documente. Dupa ce se va afla adevarul, o sa va uitati cu alti ochi la liderii politici ai acelei perioade, lideri politici care braveaza astazi si joaca rolul de persoane morale. O sa aflati cine au fost cei care au batut oamenii pe strada, cine a spart sediile partidelor istorice, cine a spart Liga Studentilor. In prezent, astia sunt politicieni cunoscuti si oameni de afaceri cu foarte multi bani. Am casete care dovedesc ca marele academician Razvan Theodorescu, marele om moral, a batut, torturat si mutilat studenti in subsolurile Televiziunii Romane. Sunt oameni inregistrati atunci, audio si video, batuti in ultimul hal, schiloditi, care povestesc ce le-a facut marele academician Razvan Theodorescu in subsoluri”Miron Cozma

Aşadar, cunoscuta fecioară violată de mineri scoate la vânzare însângerata-i rufărie de corp.

Bine am ajuns – nu se poate afla mai nimic dintre cele ce au zguduit ţara începând cu decembrie 1989, dar se scoate la licitaţie adevărul gol-goluţ despre mineriada din 1990.

Sunt curios  – cine şi cât va plăti să cumpere adevărul pus la vânzare de Miron Cozma şi ce va face cu el; cu adevărul cumpărat de la Miron Cozma? Cine dă mai mult pe adevăr?

Şi tot curios sunt – când se va autosesiza Parchetul şi-l va lua la întrebări pe cel ce doseşte, de două decenii, adevărul despre mineriada din 1990?

Titlul anului – Scot la licitaţie adevărul!

0

Dorin Tudoran

Scriitor și publicist
Posted in