Dezvirginează-mă doar pentru tine/Și astăzi și mâine/Oricând

Desen & Copyright 2012 - ION BARBU

Domnițe între 17 și 77 de ani (presa românească apud presa de pretutindeni) dau anunțuri prin care își oferă virginitatea la prețuri rezonabile ori nu – de la un iphone 4S sau o pereche de adidași plus o șapcă la 1.000.000  de dolari. Recordul s-a înregistrat pentru o virginitate ecuadoriană în vârstă de 28 de ani – 2.3 milioane €. O domnișoară din Ungaria și-a scos la vânzare virginătatea pentru a doua oară.

Există și cavaleri care au încredere în conceptul de piață liberă și fac oferte asemănătoare. Dar cei mai puțin cunoscuți sunt obligați să practice prețuri de pornire mediocre.

Terorizați și terorizate de spectrul succesului/insuccesului la viitoarele alegeri europarlamentare și prezidențiale, posibili candidați, posibile candidate, marionete gonflabile, formațiuni și grupuscule politice de toate vârstele practică energic reciclarea virginității politice.

Asemenea eforturi îți dau senzația că asiști fie la partide de viol în grup provocate chiar de victime, fie la partide de swing în care toată lumea (politică) își pasează soțiile și soții (politici) aprigilor dușmani de ieri, în perspectiva tumultoaselor alianțe de mâine; fie la amândouă, simultan.

Evident, poimâine, acest tip de “poștă” liber consimțită o va lua de la capăt, având în distribuție cam aceleași fecioare și cam aceiași feciori cu “instinct politic”.

De Revelion, ofertanți & ofertante pot fi zăriți & zărite în Virgin Islands, alături de potențiali cumpărători & cumpărătoare testând legea cererii & ofertei.

 

dt_signature2-e1270748737227[1]

Dorin Tudoran

Scriitor și publicist