De la “Hope Media” la “Media Poc!”

O9.08

Duminică, 16 martie, în Piața Universității din București va avea loc un miting pro și contra.

Pro Pleșu și Contra Gâdea. Cum ar veni: Pro Carte și Anti Ghioagă. Dialectic.

Organizatorii precizează:

“Bucureştenii sunt îndemnaţi să iasă în stradă ‘înarmaţi’ cu o carte.”

01.16

Ombudsmanul trustului de presă Blood, Tears & Jeg și Avocat al Poporului Văran, Mircea Badea-Seppuku, afirmă:

“Dețin informații potrivit cărora, în Piața Universităților Mele, lui Mihai Gâdea i se va bate obrazul cu cărți mari și groase. Linșaj! Linșaj! De trei ori linșaj!”

Noi deținem informația că la prima parte a mitingului (Pro Carte), va participa și Mihai Gâdea. Cu o carte mare, într-o mână și cu o carte groasă, în cealaltă.

Mai jos, puteți găsi sursa informației noastre:

Partea a doua a mitingului (Anti Ghioagă), pastorul adventist Mihai Gâdea o va urmări din studioul intercostal, Antena 3, unde va fi organizat un dialog, live, cu Piața Universității.

Emisiunea se va intitula Anti Anti Ghioagă, și va fi condusă de jurnalistul Mihai Gâdea.

Invitați speciali – membrii Grupului de Investigații Paranormale condus de Mugur de Fluier.

Pentru telespectatorii care doresc să adreseze întrebări și răspunsuri invitaților există două parole desecretizate de Traian Băsescu: “Ciuvic-Ciuvic” și “Fluier păstoresc”.

02.27

Cum este prea devreme pentru concluzii, vă sugerăm să căutați de unii singuri ante, pro și contra concluzii (aici și aici) în legătură cu potecuța apucată de pastorul Mihai Emanuel Gâdea de la Hope Media (Radio Vocea SperanțeiSperanțaTV și Hope Media nu se angajează în partizanat politic, ci urmăresc să promoveze cauze și valori care depășesc granițele politice, etnice, naționale sau religioase. Obiectivul îl reprezintă comunicarea încrederii că valorile morale și spirituale dau sens și perspectivă existenței individuale și sociale. Perspectiva optimistă asupra vieții este exprimată în sloganul: “Pasiune pentru viață”.) la Media Poc!

Dumnezeu să-l aibă-n pază, că văranologia e un cult pe cale de consecință.

dt_signature2-e1270748737227[1]

Dorin Tudoran

Scriitor și publicist