Curajoșii căcăcioși

UDREA 2

În timp ce participanții la mascarada PMP încercau din răsputeri să-l contrazică pe dl Adrian Papahagi, care băgase 10.000 de volți în microfon cu acel Noi suntem curajoși, nu suntem căcăcioși”, ziarul de casă al dnei Elena Udrea oferea un titlu de-o șchioapă – Femeie împușcată mortal la vânătoare, după ce a fost confundată cu o vulpe”.

Rezultatul chermezei “Happy” din PMP a fost nul. Pe de-o parte, femeia împușcată la vânătoare nu a murit, cum informa “Evenimentul zilei”, căci chiar era o vulpe autentică, iar, pe de altă parte, congresiștii s-au dovedit atât de curajoși, încât s-au că(s)cat pe ei.

Cum dl Papahagi avertizase “Vai de partidul care nu are un Băsescu!”, curajoșii au evitat până și riscul cel mai mic: să-și lege funeriu’ de gât (“Nu am fost niciodată candidatul unei mafii transpartinice.”)

Finalul a fost apoteotic:  “Trăiască Elena Udrea în frunte cu Traian Băsescu!”

De ce nu?

P.S. Eventualele contestații ale celor mai curajoși dintre căcăcioși ca și cele ale celor mai căcăcioși dintre curajoși trebuie depuse, în termen de trei generații, la Biroul Electoral Central al Burkinei Faso.

dt_signature2-e1270748737227[1]

Dorin Tudoran

Scriitor și publicist
Posted in