Generalul Aristotel Stamatoiu cotrobăie…

CE GĂSEȘTE GENERAL-LOCOTENENT ARISTOTEL STAMATOIU COTROBĂIND PRIN APARTAMENTUL “ELEMENTULUI “

Dacă deschizi link-ul de mai sus, poti vedea mai multe lucruri.

Primul – la 23 noiembrie 1984, Iulian Vlad nu mai era General-locotenent, Ministru Secretar de Stat. Devenise deja General-colonel și Adjunct al Ministrului de Interne.

Al doilea  – ce găsește  Secretarul de Stat Aristotel Stamatoiu (General-locotenent), violând domiciliul celui pe care îl numește “element”.

Al treilea  – poți să te convingi cât de grijuliu era Aristotel Stamatoiu ca nu cumva, exploatând materialul cu neatenție, cei din subordinea lui Iulian Vlad să deconspire sursa/călăuza ce l-a ajutat să intre în apartamentul “elementului” și să-i ofere un tur al bibliotecii din apartament.

Al patrulea – cum Aristotel Stamatoiu, trăind în lumea prea deselor și halucinantelor sale conspirații, este convins că Dicționarul explicativ al limbii române (DEX) se înșeală – nu se scrie deconspirare, crede acest Aristotel, ci desconspirare. 

Dacă vreți să aflați mai multe despre gingașul Aristotel Stamatoiu, deschideți link-uri precum acesta: http://mariusmioc.wordpress.com/2009/02/02/misterul-celor-40-de-cadavre/

***

Știu astăzi cine a fost sursa/călăuza lui Aristotel Stamatoiu. Temporar, i-am dat și un nume de cod, ca să nu se simtă rezervist – Platon Pârțulescu. Peste o vreme, o să-i dau și numele real.

 

 

 

0

Dorin Tudoran

Scriitor și publicist
Posted in