Academia de Gazetărie Cristoiu & Röntgen

02.22[1]Comentând afirmațiile dlui Dan Tăpălagă, după care dna Elena Udrea și dl Dan Andronic ar fi acționari ai Evenimentului zilei, dl Ion Cristoiu ne lămurește că, da, dl Andronic este acționar și nu, nu știe dacă dna Udrea este acționară.

Spre deosebire de dl Tăpălagă, dl Cristoiu îl prețuiește pe gazetarul Dan Andronic. Cu modestia-i cunoscută ne spune și de ce:

“Pentru că Dan Andronic e un excelent gazetar, unul dintre absolvenţii străluciţi ai Şcolii Ev.z. de pe vremea lui Cristoiu.”

01.15

Dl Cristoiu ne oferă și o mostră din stilul strălucitei școli de gazetărie pe care continuă să o patroneze, firește doar profesional:

“În realitate, războiul grupării pro-Macovei trădează o afacere strict omenească.

 Masculul Traian Băsescu e disputat de mai multe fuste.

Din nenorocire pentru şansele lor, unele Fuste pot fi numite aşa doar dacă proprietarele lor sînt puse la raze Roetgen, singurul mijloc în cazul lor de a stabili dacă sînt sau nu femei.”

Nu știu ce pricep unii din această bijuterie jurnalistică, dar alții, admiratori ai Academiei de Gazetărie Cristoiu & Röntgen, ar putea înțelege că dl Cristoiu este sigur că dna Udrea are p…ă, în vreme ce despre unele susținătoare ale dnei Macovei se întreabă dacă nu cumva au p..ă.

Cum ar veni, pe de-o parte, dl Cristoiu ar fi un certocrat iar, pe de altă parte, ar fi un condeier hăituit de dileme subliminale.

Oricum ar sta lucrurile, Rectorul academiei de gazetărie care a brevetat miraculoasa “găină care naște pui vii” nu se dezminte.

Mai e vreo îndoială că 2014 este un an electoral și pentru jurnaliști?

dt_signature2-e1270748737227[1]

0

Dorin Tudoran

Scriitor și publicist
Posted in