≡ Menu

Vești

april-2009-044

 Vestea bună este că nu suntem singuri în univers.

Vestea proastă este că suntem cei mai mizerabili.

Existența altor universuri ar fi o veste bună sau una proastă?

dt_signature2-e1270748737227[1]

 • Dezideriu Dudas

  TREI DETERMINATII AXIOLOGICE :

  D 1. Alta veste buna : a inviat Jeoana :
  “ Scandalul alocaţiilor
  Geoană: Să plătească taxe și să ofere salarii în România la fel ca în Austria
  Mircea Geoană afirmă că firmele austrice din România ar trebui să plătească taxe și să ofere salarii ca în Austria.
  “Dacă regula europeană nu mai e valabilă și copiii românilor din Austria nu trebuie să primească alocație ca și cei austrieci pe motiv că alocația în România este mult mai mică, de ce să nu cerem firmelor austriece din România să plătească taxe și să ofere salarii în România la fel ca în Austria? Așa s-ar nivela foarte repede diferențele sociale pe care le tot acuză unii prin Europa, cărora le convine să facă profit mare pe seama nivelului scăzut de salarizare și de impozitare a profitului de la noi, dar țipă ca din gură de șarpe când trebuie să ofere drepturi egale noilor veniți în Europa”, afirmă Geoană, citat de stiripesurse.ro. “
  ( Sursa, “ Replica de Constanta “ )

  D 2. Dar si o veste proasta : N-are cum intra ( inca ) la “orchestra injinerilor”. Tre’ sa ramana mai putini…

  D 3. Vestea veste : “Poezioara folk” cu austriecii, poate fi un pas inainte….Toti vor la tuba, la orchestra ( nu pentru ei, ci pentru dusmanii poporului ….)… si iata, in sfarsit unu’ care “are voie”, alege si altceva decat tuba…

  Tuba-Duba

 • DAD

  “Existența altor universuri ar fi o veste bună sau una proastă?”
  E o veste cât se poate de bună. Ce alţi mizerabili ( şi încă necunoscuţi) ne-ar mai trebui?!

 • Ghita Bizonu’

  Hm.. Cica acum cateva sute de ani oamenii erau convinsi ca si alte corpuri celeste sunt populate. “Fiindca altfel de ce sa le fi creat Dumnezeu?” Da pe vremea aia crestini mai practicau, rar, umilinta .

 • Ghita Bizonu’

  Niic macar nu este orijinel. Curtea Europeana a cerut Luxemburgului sa ofere copiilopr angajatilor navetisti acelaseasi drepturi pe care Marele Ducat le concede copiilor rezidenti in Luxemburg .
  Da ma rog ca cand e vorba despre nemetzky e una dar cand e vorba despre romani e cah

 • nea caisa

  Depinde in ce sens. Ar putea fi, de exemplu, in sensul lui Hasek, a carui gluma o localizez: ” recent, cercetatorii sovietici in colaborare cu cei americani au descoperit ca in interiorul globului pamantesc se afla un alt glob, cu un diametru de doua ori mai mare”.Altfel, bine; putem spera in alte vieti in universuri mai curate.

 • AT

  Inconceptibila. Pentru inteligentii din deservicii, platiti de Republica În Fine Socialistă România sa nu cumva -cineva!-sa sesizeze infractiunile pe care le comit zilnic. Ei.

 • Arleqin

  inca de copil nu am stiut si nu am crezut in zei, dumnezei unici si chiar imi placea sa merg dupa popa si sa-i dau foc sutanei negre…
  apoi, m-am mirat ca mai toate bisericile romanesti picteaza Iadul si Draci pe peretii exteriori…(!?)
  mai tarziu, ptr ca OCHIUL nu depinde de creier (insectele au creier…?) ma gandeam ca suntem in fapt niste clone extraterestre, aveam 12 ani si prof’ul de biologie mi-a dat nota 2…(!?)
  terminand studiile, era clar, provenim sau suntem urmasii unei civilizatii extraterestre…:)
  de atunci, desi am depasit sapte decenii, inca nimeni nu m-a convins ca sunt “robul lui dumnezeu” -vz Plesu- sau acest zeu este tocmai Extraterestrul de ne-a creat… exact cum noi facem copii la eprubeta si fericim anumite femei sterpe!…:)

 • Arleqin

  geoana, fiu de general securist si fost 2 mandate ambasadorul tarii la Washington DC nu prezinta incredere nici ca politician, nici ca om…

  altfel, (si) in politica este foarte simplu: orice om cu gura mare si cursivitate la spus bancuri si povesti in tineretea sa ajunge politician, altceva nu stie, nu e bun, nu se pricepe sa faca (munca utila, creativa de bunuri etc) iar in politica romaneasca astfel de oameni se cauta, sunt bine platiti si lasati sa TE fure, cetatene!

 • AT

  ”Contactul„ nu este o glumă.Nici nimic ce poate fi înțeles, experimentat, exprimabil.
  Dar fără Dumnezeu nu numai că nu este posibil, dar nici suportabil. În termeni umani, depravați și corupți cum ați ajuns.
  Cum am ajuns.
  Deci mai bine ne limităm la filme.

WP Admin