≡ Menu

Vă urez

no_known_restrictions_christmas_eve_by_j-_hoover_no_date_loc_2122063062-1

 • Vasile Gogea

  Pentru Tudorani
  mulți și buni Ani!

 • neamtu tiganu

  Oamenii de stiinta, din dorinta de a-l ajuta pe Mos Craciun, au calculat traseul optim pe care l-ar parcurge Mosu daca ar merge cu avionul.
  Se presupune ca avionul Mosului se deplaseaza cu 900km/h la inaltimea de 10 km. Mosul pleaca de la polul Nord, nu se iau in consideratie traseele normale aeriane, considerindu-se ca Mosul are prioritate, de asemenea nici starea vremii. Mosul atinge 1305 aeroporturi unde-si arunca cadourile din zbor, fara sa opreasca. De asemenea nu se considera greutatea infinita a cadourilor. Traseul poate fi urmarit pe Google Earth daca se descarca filele oamenilor de stiinta incit copiii pot afla cu exactitate ora cind va veni Mosul. Calatoria are o lungime de 365.174 km, ceea ce reprezinta de 9 ori circumferinta pamintului, dureaza 405 ore, adica aproape 17 zile. Un avion de tip Airbus 380 ar consuma 5656 tone kerosina, o cantitate f. mare, asta explica de ce Mosul prefera renii. Din fericire Mos Craciun poate tine timpul in loc si cele 17 zile sunt comprimate la numai o zi. Mosul imparte cadouri la toti copii indiferent de religie.
  Nu e clar daca si copii rai primesc cite ceva, se spune ca nu exista copii rai.

 • neamtu tiganu

  wissenschaft-im-dialog.de/projekte/wieso/artikel/beitrag/welchen-weg-muesste-der-weihnachtsmann-fliegen-um-moeglichst-schnell-alle-geschenke-zu-bringen

 • Valentin Feyns

  Asisderea. Sarbatori fericite si un an bun pentru toate generatiile

 • AT

  Foarte frumos. Doar că nu mai există cinste în România. Proba, existențială, gajată printre omonimii de alta orientare- Eu- stă într-o descindere.
  La stăpânii grifonului, rectum SIE, unde pun pariu pe viață ca găsim 2000 de ani de pușcărie. 2000 de ani de creștinism, sau de pușcărie.
  Acesta este pariu adevărat, pe viață.
  Radicalul urării este cu voi, oameni buni și proști!

 • AT

  V-ați liniștit, tovarăși SRI-isti? Doar dintr-o simplă afirmație, nu știți de unde bate vântul? Nu mai sunteți dornici să distrugeți ce nu veți putea ști, neam de neamul vostru?
  RRRomiii care nu știu dacă sunt țigani nu pot ști ce gândesc arienii imbecili, metafizicieni corupți, nimeni în drum.
  Eu știu, dar să nu uitați că toți veți plăti. Fiți voi înșivă. (pe plan intern.Altfel, să vă rugați pentru viața voastră, toți).
  Miza este viața. De acum!

 • AT

  Eu nu pot da sfaturi. Dar știu un lucru. Securiștii sunt scârboși. Unii îi percep vizual, mulți vizual, eu olfactiv.
  Securiștii sunt ajutoarele, salvatorii, umaniștii României.Fără ei nu se poate.
  Dar acum problema se pune așa. Ori ei, ori voi, cetățeni nevrotici.
  Bine.

 • AT

  Asta înseamnă că eu sunt înconjurat, și azi, de securiști. Cu ordin clar.
  Să apelez la legitima apărare?

 • AT

  După ani și ani de distrugere sistematică a personalității unui singur om,nevinovat, cred că a venit timpul distrugerii.Tuturor celorlalti, pe care omul îi știe.

 • AT

  Pe scurt, vă avertizez că sunt în pragul unei crime. Utile societății. de altfel că țiganii SRI Dâmbovița, care sunt ordonați supravegherii mele,ca acei care trăgeau la Revoluție, cu un pistol oarecare, în topul blocurilor de țigani, sunt inutili societății.

 • Dezideriu Dudas

  Mai jos, o invitatie, pentru a fi siguri ca anul 2017 va fi pe cinste si nu sub, in, pe langa, etc….Dom’Neamtu ar putea sa va si faca un calcul al pozitionarii ( ca mai jos, la viteza lu’ mosu’, desi daca-r fi scris ca era urmarit de baba, intelegeam si fara calcule…. ) dar mi-e ca va pierdem in jungla artimeticii ( si dom’Nicusor pare suparat zilele astea si n-o sa va treaca strada…, asta tinand cont si de faptul ca inca nu s-a inventat un nou Tatulici pentru crize….) da’ cre’ca am ing(in)erit destul in acest an…Invitat special ar trebui sa fie dom’Atee care ar putea sa-si depaseasca astfel crizele de credinta arzatoare….

  Sarbatori cu bine !

 • Dezideriu Dudas

  INVITAȚIE

  Va invitam la intalnirea publică cu tema “ROMÂNIA, STAREA NOASTRĂ DE VEGHE”, prin care incercăm sa transmitem la nivel internațional un mesaj de empatie pentru ințelegerea necesitatii determinanților proprii de dezvoltare ai societaților umane.
  România, respectandu-și destinul implacabil eminescian de a fi ospitalieri, de multe ori pana la capat tinand cont de crizele subsecvente parcursului postdecembrist care au creat o realitate de o complexitate din ce in ce mai stranie, chiar cu riscul de a fi considerați “”fraieri” cum ar spune Dorin Tudoran, a respectat dupa anul 1989 toate tendințele derivate din marile comandamente majore ale civilizațiilor care au miscat lumea. Am devenit membri NATO, membrii UE, dar odată savarsita “plata cotizației”, ne-am trezit cu societatea blocată in “povesti” care de care mai contradictorii, ce au făcut pana si perioada de dinainte de 1989 mai putin regretabila…, cea pe care am anulat-o tragic prin evenimentele de la 1989, crezând ca vom deveni liberi !
  Va așteptăm sâmbătă 28 ianuarie 2017, la orele 10.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, pentru a ne dedica impreuna cca. 4 ore evenimentului căruia sperăm să-i putem asigura dinamica anuală a infăptuirii. In fiecare sâmbătă de după aniversarea Zilei Unirii de la 24 ianuarie 1918, la Casa de Cultură, la orele 10.00, la care sa fie invitată intreaga comunitate ( constănțeană, “natională”, “globală” ).
  Trei determinanți vor fi definitorii : 1. Comunitatea 2. Administrația 3. ”O țară – trei sisteme”, sau “O singura Românie”.

  ASOCIAȚIA STRATEGIA DEZVOLTARII ROMÂNIEI–REGIUNEA DOBROGEA

 • AT

  Frecție occidental-orientală. Eu sunt constănțeanul tipic, pe care nu l-am simțit de un deceniu.Din motive diferite, cert este că se duse…
  Sigur este că Antena SIE trebuie arestată de îndată.

 • Liviu Antonesei

  La Mulți Ani, Master! Din pricina unui comentator agitat de activ, nu reușeam să găsesc locul acesta!

 • Dana (Mara)

  Sarbatori fericite, sanatate, impliniri si inspiratie in noul an!

 • DG Ontelus

  Feerie// Frumusețea unui crepuscul din filmul cu Julie Delpy/ ”The Birth of Venus” suavitatea ireală pictată de Botticelli/ pinkfloyd-ienele acorduri din ”Celestial Voices”/ dar și idioțenia sublimă a prințului Mîșkin/ mă însoțesc în tandra preumblare pământească/ quarcii ARN-ul mesager neurotransmițătorii/ ostoiesc setea de cunoaștere prea des eclipsată/ de splendoarea neasemuită a ignoranței/ încât privind în zare temător și cu speranță/ mulțumesc Cerului că suntem

 • DG Ontelus

  r16// aceleași vremelnice trupuri sunt simbolice resurse financiare/ ba dimpotrivă ar fi spus capablanca iar nu alehin/ fiindcă și un anume interior este de fapt un abil exterior și culmea viceversa/ superfluu toate cuvintele pluteau în van în ceața minții iar sufletul/ confundam o simplă părere dată de noul relief cu adevărata stare a lucrurilor/ înțelegeți-vă mâncați vorbiți și dormiți în tihnă așa cum au făcut și părinții voștri amin/ o împlinire a diversității și un rost definitiv în minunăția firii sale sublime/ disciplină al cărei tratat gemând de erudiție și ebuliție îl concepusem și-l depusesem

WP Admin