≡ Menu

Un pericol pentru securitatea națională: Șlițul!

Le Chant du Départ cca. 1954, Photo Robert Doisneau, apud Ion Barbu von Petrila

Le Chant du Départ, cca. 1954, Photo Robert Doisneau, apud Ion Barbu von Petrila

Duduia s-a prelins în politica mare, după ce un mahăr a uitat să se închidă, post coitum, la șliț.

Reprelingerea duduii din politica mare nu este posibilă, fiindcă prohabul continuă să fie deschis.

Boierule, încheie-te la pantaloni, ia-ți franțuzoaica așa cum se cuvine – cu acte – și fiți fericiți.

De nefericire se vor ocupa ceilalți, care au investit în jale, cât ați investit voi doi în Crucea de piatră.

Unii sunt răpuși de un atac de cord. Alții – de un atac de coardă. Destine și destine.

dt_signature2-e1270748737227[1]

 • L.L.Prohabov

  @Cioran & Ontelus DG
  A QUOI BON QUITTER COASTA BUCII? Cand, din cei trei cotroceni de pina cum, doar Ilici Mineriadov pare sa fi avut legaturi strict materialist-diabolectice cu creatza din dotare, ET ENCORE!… Singura lui fapta sexuanta de marca: aia cu Mazare Fazare din serialul MAI ANIMALULE!, profitabila, pina la urma, asaltatului verbal si neicusorului constantinesc, megiesul sau repliat in USA. El Chivo si El Comandante, mereu cu bragheta deschisa, mereu cu uvertura la flautul fermecat, prin Scrovistea ori in alta parte. Iar unii dintre prim-ministri se vor fi luat dupa ei, hetero sau ghei, nu conteste. Singur Boc nu s-a comportat ca un Ziegelbock, de unde pesemne mai scazuta admiratie pentru intreprinzaturile sale.

 • Ce’ști copil?

 • Liviu Antonesei

  Poiitrucii solobozi de slitz sint mereu un pericol pentru securitatea natiunilor, iata Clinton, Berlusaconi, Sarkozy…

 • Bogdan C.

  1.Nu stiu daca blogul d-lui Tudoran, al d-lui Antonesei au fost atacate de SRI, Basescu, Ponta. Poate. Dar un atac cert este din partea d-lui Dezideriu Dudas si anume cu maligute. Ultima maliguta atomica lansata este cea in care in ceea ce-i priveste pe Monica Macovei si Dan Voiculescu este vorba de cuvantul unuia contra cuvantul celuilalt. Asta ar putea merge la cei cu maligute in loc de creier.
  2.Povestea cu slitul imi aduce aminte de istoria cu Carol al 2-lea si Nae Ionescu care pesemne ca-l critica pe motive de amanta regala. Si atunci carol ii spune ceva de genul “bre Nae, eu te stiam om destept. Ce cauti in prohabul meu?”
  Nu de alta dar cand te pui intre intre prohabul unui carnasier si “obiectul pasiunii sale” s-ar putea sa iesi ciufulit. Deci nu e nici indicat, nici delicat.

 • @Bogdan C.

  1. Inclin sa cred ca sunt o cantitate mult prea neglijabila pentru a constitui obiectul unui efort specializat al entitatilor (institutionale & umane) pe care le mentionati. Cine stie ce tembeli teribilisti s-au gandit sa ma enerveze. Noroc ca eam la braziliada, altfel m-ar fi… enervat mai mult.
  2. Dle Bogdan C., nu spun ca Nae Ionescu ersa prost, spun doar ca eu sunt mai curat ca Nae Ionerscu: Nae a avut interese (Carol al II-lea, Codreanu etc.), apoi au mai intervenit intrigi de palat etc. si lucrurile s-au mai schimbat. Eu nu am fost prins in jocuri de camaralia sau in prietenii cu o camarila ori alta. Ciufulit n-am cum sa ies — nu mai port plete, ma tund scurt; intretinerea este mai usoara. Ce este indicat sa scriu -- hotarasc doar eu. Ce nu e delicat — hotarasc cei care citesc ce scriu eu. Concluzia: probabil ca aveti dreptate in legatura cu “nu e delicat”. Dar, cine stie, poate ca la ce/cine va ganditi dumneavoastra, citid textul meu, nu este ce/cine la ce/cine ma gandeam eu. Weekend linistit si cat se poate de delicat. Cat priveste carnasierii — au si ei un rol pe lumea asta. Sunt prea puternici ca sa se sinchiseasca de tableta nedelicata, nu?

 • Dezideriu Dudas

  @ Florin Iaru
  NU. ‘S, animal ! Si nu oricare….

  Din “serialul MAI ANIMALULE”, care v-a indignat, optezecist, am luat chiar “animalul”, respectiv pe jurnalistul Paul Parvu, care este membru al Asociatiei Strategia Dezvoltarii Romaniei – Regiunea Dobrogea, infiintata de mine din anul 2007. N-am reusit eu sa ajung vreun inginer sef vreodata in Romania “academicienilor”, dar de-un fel de “animal sef”, autointronat, vad ca tot am pus-o…
  Paul mi-a marturisit ca imediat dupa, l-a contactat o Ambasada a unui stat occidental…Nu spui care, “mare pisicher”…

  Animal Sef la Ferma Ing(in)erilor

  @ Dorin Tudoran
  Nu merge si, “pasarica muta-ti cuibul si te du” ? S-o fi saturat din 1954…Boierii vin si pleaca, dar pasaricile….

  @ Liviu Antonesei
  Asta cu pericolul pentru securitatea natiunilor/ nationala ( DT), suna al draku’ de pios sau a biserica rock, depinde de unde privesti…, tinand cont de istoria recenta…Monika Lewinsky era clar Mircea Dinescu, nu imi dau seama cine era Ion Caramitru…Saracul Kennedy cu Marilyn a lui, nu apucat vremea cu “a te face ca lucrezi”…., ca poate venea si el cu Henry Kissinger in vizita la Vantu, alaturi de nea’Emil Regio… La cate paduri detinea atunci Harvard-ul in Romania…, macar, peste ani, ne-am ales cu o ministreasa la finante…, care, indaratnic, zilele trecute, n-a vrut, “in 5 min, pe picior”, sa-l convinga pe d-nul presedinte…Meserie grea, ca dom’presedinte nu se lasa neconvins….

 • @Dezideriu Dudas

  Marea problema a lui JF K nu a fost MM -- ea s-a “sinucis” la momentul oportun. Una din marele probeleme ale lui JFK, pricinuite de viata lui particulara, a fost o nemtoaica, spioana -- binenteles — care a fost implicat si in necazurile lfostului cancelar W. Brandt. Cand ajungi, acolo susu, unde “toata lumea te iubeste”, e prudent sa fie mai retinuta la … “pe cine iubesti tu”. Dar gandurile acestea sunt “off (the) topic”….

 • dan lawrence

  @L.Antonesei
  Politrucii umplu campul caci roiesc dupa un semn/si-n clitorisul dogmatic bat cu limba lor de lemn.
  De unde concluzia ca unii dintre ei, cunikinctorii, nici nu au nevoie sa-si deschida slitul.

 • Bogdan C.

  @Florin Iaru, @Dezideriu Dudas
  Unde dai si unde crapa!

  @Dorin Tudoran
  Initial, textul dvs a fost noce oscura pt mine, nu intelegeam nimic. Apoi l-am inteles limpede(si factual lucrurile probabil asa stau) si asta m-a nelinistit nitel. Oricum, aveti si nu aveti dreptate. In acest caz, mai mult nu aveti dreptate. Si daca dinamitati toata aceasta urzeala cosmica va rasari spontan ceva mai bun in locul ei? Multumesc pt ganduri.

 • @dan lawrence

  Daaa, Dan Laurențiu și “clitorisul dogmatic” al revoluționarului Gelu Voican -- Voiculescu. Mâine vă dau vești despre Gelu…

 • @Bogdan C.

  Faptul ca-mi spuneti ca mai mult nu am dreptate decat am imi da puteri, caci, daca nu ma pripesc, nu imi transmiteti ca nu am dreptate chiar deloc.
  Pacatele mele -- nu dinamitez nimic, mai ales urzeli cosmice! Observ si eu — ca un fost poet căzut pe gânduri — ruine după ruine.
  Toate răsărite spontan…

 • Bogdan C.

  @Dl.Tudoran
  Unele din ruinele de care vorbiti probabil ca vor fi pretuite mai generos candva. Altele vor fi ce-au fost, locuri necurate.

 • @Bogdan C.

  Credeti ori ba, sunt foarte amarat ca o anume speranta s-a implinit foarte partial si ca lasa in urma (si) gust de ruina. Despre locuri și lucruri necurate vorbim degeaba -- și asta de multă, de foarte multă vreme.

 • Dezideriu Dudas

  @ Bogdan C.

  Maliguta este pentru aparare, nu pentru atac…

  Ati retinut doar partea de poezie, ref. la MM si DV. Din partea de proza, n-ati retinut si ideea ca nici MM- Dreapta, nici DV-Stanga, nu-s in regula ? E drept, e greu de a-i aseza pe acelasi nivel pe MM si DV, dar nu eu “am inghesuit-o pe M.M. in lift”, desi vad ca la Adrian Videanu, “ayatollahul de Dreapta a lui nea’Viorica Stangaciu’”, n-a zis nimic…I-o fi placut… Va asigur ca un procent semnificativ de romani vad exact invers relatia indreptatirii morale in cumpana MM-Dreapta SANCHI ( multumesc dom’Nikule ) si DV- Stanga CAVIAR, desi Banciu si Mircea Badea considera ca “ceilalti” n-au creier …Recunosc ca subiectul e greu, si voi posta pe blogurile celor doi,.. o adresa comuna catre ei, cu clarificari.
  Ref. la subiectul greu pentru mine si la “obraznicia” mea cu “sfanta Dreapta”, va mentionez ca atunci cand s-a format Partidul Liberal Democrat, la Constanta, am fost primul om de afaceri -IMM ( atunci …) care s-a intalnit cu parlamentarul care s-a ocupat de infiintarea grupului de initiativa. Mai ales pe blogul d-lui Dorin Tudoran, cred ca aceste “indreptatiri de Dreapta”sunt necesare pentru mine…Prea par “pios si evlavios”, caracteristici aflate in“proprietatea” Stangii in Romania…Doar dom’Ontelus n-are a se teme…El e original si nu cred ca a fost asa de insistent ca mine care am ajuns odata pana si la Ion Caramitru…Din pacate, n-am apucat sa-l intreb daca trebuie sa ma fac sau chiar sa fac…Raspunsul in acest caz nu poate fi ca reactie la o intrebare…Pentru a evita refuzul probabil, nici macar nu “se” poate pune intrebarea…

  Crapatura ‘ceea e veche…Si d-nul Iaru si eu suntem doar simpli mesageri. E drept, eu, al unei armate inca inexistenta…

 • InimaRea

  Dar unde este granița dintre fantezia sexuală și ”simpla” pornografie? Dar dintre ”imaginație” și perversitate? În intelect(ualism) să rezide aceea? Sexul oral al unui filosof este retoric, pe lîngă muia unui cocălar? Dintre pidosnici, harvardistul e gay, iar boschetarul e doar găozar?
  Mi-am rezolvat demult dilema muncitoare: obiectele sexuale au soarta celor ce le folosesc. De la Buonaparte, mi se trage -- a făcut-o împărăteasă pe Josephina? A făcut-o. Dispăru Împăratul, dispăru și-împărăteasa -- ce mare inginerie!
  Povestea cu înnobilarea metreselor -- fie și dela Louis Soleil, venind -- e tot vulgarizatoare a modelului antic: Caligula. El și calul lui erau un centauar, iar dacă jumătatea umană era Împărat, cealaltă era, musai, senator. Nimic sexual între cele două mitice jumătăți. Doar o legătură indisolubilă, căci naturală -- în sens mitic, desigur.
  Pe de altă parte, știu doar centauri masculi. Regretabilă lipsă de ingeniozitate dar pe cale a fi rezolvată-n zilele noastre: centaurul mixt, unde Ea e jumătatea umană. V-ar da pe spate o centăuroaică de-asta, blondă și cu țîțele-n vînt, dar și doldora-n cojones.
  Recunoașteți că vi-e frică, și ne-am împăcat!

 • Amu’Rabi

  Puterea fara de putere, din cauza unei litere …in plus? Destinul generatiei ProAhab este mondial…inadvertent.Iarasi.Da’ poate si altele, plus ceva diacritice, se vor dovedi…inexistente de prea multa vreme. Deh, soarta destinului…c literelor intrupate din eroare.

 • Dorin Tudoran

  @Amu’Rabi
  Da, literele poarta toata raspunderea.

 • Amu’Rabi

  Dia lecticii… dialogului (argotic, devenit popular). Cumva materialist, evident.

 • Dorin Tudoran

  Nu stiu. Cred ca fiecare “traseaza” granita respectiva dupa cum il duce obrazul.

WP Admin