≡ Menu

Un om extrem de îngrijorat – Traian Băsescu

18

“Ne îndreptăm spre (…) riscul ca nimeni să nu mai poata controla ce se întâmplă, şi aici responsabilitatea preşedintelui Iohannis este majoră, pentru că, în opinia mea, este singurul care poate calma lucrurile. Să vedem ce evoluţii vor fi. Personal, sunt îngrijorat.”.

“În ceea ce mă priveşte, în mod categoric voi avea o poziţie moderată, îngrijorat de evoluţiile care pot fi, mai ales plecând de la două premise. Pe de o parte: decizia PSD de a merge înainte (…) pe de altă parte, domnul Iohannis, care ridică continuu miza.” (Evenimentul zilei)

09.26

1. Înțeleg că “personal” sunteți îngrijorat rău de tot. Dar “InterCity” cât de îngrijorat sunteți?

2. În privința moderației, nu e nevoie să ne dați asigurări — moderația dumneavoastră este legendară!

3. Cam la cât a ridicat miza domnul Iohannis? Nu de alta, dar sacii de bani “donați” de Dorin Cocoș și alte zburătoare pedeliste pentru candidații aflați pe liste indică mize foarte ridicate.

4. În privința riscului, vă dau perfectă dreptate — de la plecarea dumneavoastră de la Cotroceni, nimeni nu mai poate controla totul. Ați lăsat România fără Controlor-șef și asta “Nu e bine, domnule chestor!”

dt_signature2-e1270748737227[1]

 

 • Dezideriu Dudas

  Avem si noi un uom care are voie sa nu fie pom….Ați vazut vreodată vreun uom care nu se revoltă cand i se ofera salam cu soia ? Nu mai fiți vegetali ! Da’ nu ma refer la copaci….Din scutece Romaniei nu i-a placut pleonasmu’ funcțional….N-a trebuit sa forțeze nimeni vreun pleonasm…Cum se numeau acele arelae ? Piața sfatului ….sau piața statului ?

 • DG Ontelus

  topaz// din bruxelles la alcatraz/ numai oameni cu obraz/ din atena-n cernăuți/ oamenii-s mai sărmănuți/ nenea x dă un ucaz/ și-o s-avem cu toții praz/ asta de la caz la caz/ cu schimbare de macaz/ strămoșesc haz de necaz

 • James

  Domnia sa incearca, dar … there is no way to top this !

  ”Este efectul incitării pe care a făcut-o preşedintele ţării, care în loc să joace rolul de moderator şi om al dialogului, a incitat strada şi a provocat această anarhie la care asistăm cu toţii. Este răspunderea totală a preşedintelui Iohannis şi va trebui să dea socoteală ţării pentru părăsirea rolului care îi revine prin Constituţie -- să fie moderator, nu incitator”, a spus Ion Iliescu

 • Alin R.

  Doar asa mai aflam si noi ce stiu bine ca nu vor cunoaste vreodata marii oameni de stat. Carevasazica, cineva, fie si colectiv, detine controlul acusica. Ba chiar se poate cumva ca cineva sa fie singur, individual ca un brici al lui Ok ham, si sa taie maioneza distractiei romane.
  Dar daca ursitoarele au decis ca nu se mai poate asa, si prin urmare sa le cam taie curentul fantasticilor cu ocupatii prea lucrative? Ar fi o veste proasta, pentru ca asa ceva este rar, si nu se va mai putea repeta cand va fi altfel necesar. Dar ar fi de-a dreptul o nenorocire daca ne gandim ca treaba lasata pe jumatate se va intoarce impotriva celor care nici cu gandul nu vor fi gandit-o.
  Sa lasi un guvern fara carne, si deci fara spirit, nici macar administrativ, nu doar politic, in functie inseamna ca singurii oameni inteligenti pentru ca sociabili autentic sunt mai usor de prostit decat ultimii prosti care raspund la ordine vagi si sugerate odata cu plicul de remuneratie practic pe lucrare.De unde reiese ca vorba unui tip, am uitat cum il chema, conform careia inteligenta Romaniei este de o prostie inegalabila nu era doar un paradox ieftin.Exista totusi o circumstanta atenuanta: invatamantul politic promovat de elitele pe post si-a atins scopul epocal.De acum se pot imbolnavi, simultan ori pe rand, toti maharii euro-atlantismului lor.
  Ioi..!

 • Filip E.T.

  Controlul este iluzia cu care se hranesc cei care nu mai au loc de proprii cetateni.Nu ma refer la marii oameni de stat romani, care stiu mai mult decat vor putea procesa vreodata.Nu ca nu au cu ce, sau cu cine, sau unde,dar sunt lucruri in timp care trec neobservate pe vecie.Iar ei, si cei care sunt cu adevarat puternici, nu inteleg absolut deloc ce inseamna sa fii profesionist.
  Terorismul, amenintarea lui presanta, reprezinta pretextul, manivela, ciocanul cu care oamenii de nimic ai lumii civilizate incearca sa se salveze.Pericolul exista, dar niciodata cei care se ocupa cu el nu vor sti ce se face chiar sun nasul lor.
  Fara precedent, si fara replica.
  Toate statele relevante ale Europei s-au gandit ca nu le foloseste la nimic sa stie adevarul.Deci sa se astepte la noi.
  Exista un singur om in lumea asta care stie ce se intampla, dar nici macar el nu a putut, si nici nu mai poate opri realitatea triumfatoare sa se intoarca la anii ’20.
  Epatez les faux-bourgeois, mes camarades!

 • Filip E.T.

  Mi-a ajuns la urechi ca D-na Procuror Vice-sef Alina Bica a declarat, publc, ca in propria casa nu iesea de la dus decat imbracata. In subtext, ca stia ca cei care “ii vor rupe capul” daca nu face ce trebuie cu niste zeci de milioane de euro, de la ANRP, escrocheria Statului Roman care tocmai condamnase comunismul Nord-coreean, nu glumesc.
  Patriciu si anume Dinu ii vaduvi pe securisti de 1 miliar de dolari sau euro. Restul sunt moguli.
  Eu m-am tot intrebat de ce pleaca toti bulangii de stat prin tot felul de vacante, calatorii, spre conferinte internatinale, la post sau nu.
  Singura explicatie rezonabila este ca voiau sa faca sex, fara interferenta securistilor romani.
  Va asigur ca au facut, si inca mult!

 • Filip E.T.

  Dl Tudoran nu vrea sa se afle ca securistii romani au facut sex intensiv, intre ei si pe socoteala noastra. Care intercursuri se vor vedea, cum ar veni in atentate la fizic. Foarte bine. Sa cenzuram. Sa nu vrem sa stim niste aiureli!

 • DG Ontelus

  văpaie în suflet// resimt și chiar dacă apele sunt tulburate acest vivere pericolosamente face/ toți banii să știi da te înțeleg și mă bucur pentru tine deși e clar că adrenalina/ presupusă de acest stil de a trăi are și efecte negative și nu mă poți contrazice/ sigur așa este dar comparând aceste senzații unice cu rutina fatală a îmburghezirii/ cred că e preferabil acest relief existențial accidentat acum gândindu-mă la/ mediocritatea care sufocă viețile de când e lumea recunosc că a trăi astfel cu/ sufletul la gură devine poate singura soluție acceptabilă deși vorba lui slavici tot/ liniștea colibei tale te face fericit așa este nu te contrazic dar cred că ești de acord/ că asemenea evoluții spectaculoase nu durează ci explodează ori implodează/ după cum o cere algoritmul împrejurărilor confirm contextul este un pretext al eredității/ iar lumina sfârșitului covârșește orice alte calcule ori dimpotrivă neprevăzutul

 • Raoul

  Îngrijorarea este un atribut metafizic, pentru omul proiectat în lume. Dl Liiceanu știe asta mai bine decât prietenul său mai artist, aproape ca adjunctul din cealaltă lume nefrecventabilă.
  Dar îngrijorările ne unesc. Pe mine cu cel care s-a ținut de cuvântul dat arbustului plin de petro-dolari neinspectați de fiscul american,și inspecția subtilă ne-a asigurat o pace durabilă după o crimă mult regretată, pe el cu cel care i-a promis că ne este prieten dacă noi sondăm necunoscutul platformei continentale a Mării Negre, pe ei cu viitorul cancelar german care se va fleșcăi de tot dacă amintirea Dresdei bombardate nu va împiedica oportun tăierea gazelor obținute la preț de dumping, și plătite de valahi și ruteni, pe voi cu idealurile furate prin fierul vechi privatizat , dar și grație TVA-ului returnat fraudulos, pe ele cu dreptul internațional și pe noi cu stupiditatea ridicată la rang de primus inter pares securist, pe unii cu mistreții neîmpușcați de Ceaușescu, dar cu jigodiile securiste crescute la sânul lui șovin, patriotic, pe alții cu vilele construite în regia proprie a Statului Interlop.
  Devin din ce în ce mai îngrijorat, mai ales că fața nevăzută a semilunii nu mai glumește cu cei care își încalcă pactele de neagresiune verbală.Cea mai periculoasă formă de atac, după cum vor afla cei care nu știu că nemții prea inteligenți, dați afară de atacuri cu gaze necunoscute din propriul lor bârlog birocratic, sunt esența nebăgată în seamă a statului totalitar bolșevic alb ca zăpada europeană de ultimă oră.
  Miauuu…

 • DG Ontelus

  fior// pe șira spinării în suflet/ ceva deranj la mansardă/ dar cu răbdare sefardă/ inedit se fardă și în cuget/ departe se-aude un muget/ probabil e înc-o petardă/ deseară sunt iarăși de gardă/ dar au experiență repet/ problema n-o pun pe tapet/ li-i teamă ca să nu piardă/ uitat-au și cum se dezmiardă/ în mâini un covrig și un pet/ pe vremuri mâncau mult șerbet/ așa-i când trăiești într-o hoardă/ lași totul pe urmă să ardă/ și toți îți arată respect

WP Admin