≡ Menu

Un Bobby Fischer al românilor

Photo blog 7România cu președinte etnic german și premier etnic turco-tătar-dobrogean (musulman) — iată un basm inedit al lui Petre Ispirescu care va readuce în prim-planul scenei politice românești spiritul “părinților fondatori” ai “României profunde” — Radu Ciontea, Corneliu Vadim Tudor, Marian Munteanu și alții.

Nu știu dacă pentru dl Liviu Dragnea contează că doamna Sevil Shhaideh este musulmancă și femeie. Mi-e teamă că mai degrabă criteriul este că doamna Shhaideh este fina social-democratului Dragnea și a “musulmanului” Nicușor Constantinescu.

Că domnii Dragnea și Constantinescu nu se consideră nași, (religios vorbind, nici n-au cum), ci doar martori, martor mi-e Dumnezeu că asta vrea să spună că avem de-a face cu un spectacol de Varietăți Politice mai tare ca Surprize, Surprize – realizator: Tuncay Ozturk

Păcat că Radu Mazăre nu e disponibil spre a veni la Palatul Victoria o zi cu Coranul în mână; a doua zi – încălțat în uniformă de ofițer SS și la braț cu parașutista laică Mihaela Rădulescu von Cleopatra.

Nu știu nici măcar ce fel de musulmană este doamna Shhaideh.

Dacă este una “de rit” Dragnea, avem de-a face cu un fel de ortodoxism roșu. Și de ăsta am mai avut. Aș fi preferat o musulmană de felul celei visate de Adonis și Houria Abdelouahed.

Cine credea că Liviu Dragnea e doar un șmecheraș cu mustață are prilejul să-și revizuiască opinia. Să vedem cum vor reacționa cei în terenul cărora se află mingea-bombă plasată de jihadistul Liviu Dragnea – y compris electoratul tradițional al PSD.

Fiindcă, cine își închipuie că Liviu Dragnea i-a dat șah doar lui Klaus Werner Iohannis mutând tura Sevil Shhadeih la A 7 se înșală amarnic.

Baronul de Vlașca & Teleorman visează să devină și cardinal de Alsacia & Lorena și să o audă pe tovarășa Angela Merkel șoptind la urechea Uniunii Europene: “Mein Gott! Wunderbar!”

desen & © - DION

desen & © – DION

Cu această mișcare, Liviu Dragnea îl bagă în corzi pe Orbán Viktor pentru cel puțin patru ani. Vreme în care Transilvania va avea timp să decidă cât de independentă vrea să devină. Sau cât de credincioasă vrea să rămână lui 1918.

Liviu Dragnea – acest Bobby Fischer al românilor – a reușit ce nu a reușit nimeni în ultimii doi ani: să scoată din priză asurzitorul tonomat patriotic Traian Băsescu căruia, deocamdată, nu-i rămâne decât să sufle în fosta pâlnie acoperită Robert Turcescu.

Nu știu dacă pe doamna Sevil Shhaideh o interesează dacă este o victimă sau o câștigătoare. Treaba Domniei Sale. Dar îmi amintesc o anecdotă din seria Radio Erevan:

“Un ascultător ne întreabă dacă este adevărat că Leonid Brejnev l-a invitat pe Nichita Sergheevici Hrușciov la o vânătoare de tigri în taiga. Răspundem: este adevărat, dar l-a invitat nu în calitate de vânător, ci în calitate de momeală.”

Îi doresc mult noroc doamnei Sevil Shhaideh, fiindcă are foarte mare nevoie de el.

României nu-i mai doresc nimic, fiindcă îl are pe Liviu Dragnea.

dt_signature2-e1270748737227[1]

 

 • AT

  Colosal. Fischer fuse unic. Hotarator. Eu am fost băgat în schemă, nevoitor. Și mărturisesc. în deplină conștiință inutilă, stăpânitor.În vis.
  Rusia ne este prietenă, dar nu cu orice oameni.
  Noi suntem Rusia.

 • AT

  PE SCURT. D-le Putin, nu răspunde nimeni la 13, (strada) Fischer, Constanța.Ne pare rău.

 • AT

  2015,aprilie.

 • AT

  Răspunsul meu este că nu pot vorbi, nu mă pot manifesta, nu exist. Toți ceilalți trebuie distruși.
  Cu un respect neobișnuit, D-le Putin!

 • AT

  Și trebuie înțeles, iarăși, că sunt oameni care sunt mai presus de mizeriile tehnice, crezute, înconjurate cu multă bucurie inutilă și dementă.Restul sunt cei care se oferă, vor și doresc să nu mai fie.Simultani, dacă nu îmi este permis.

 • AT

  Curvăsăria este universală.Eu nu o admit.

 • AT

  Uitasem ceva esențial. G13.

 • AT

  Deși Dl Tudoran nu va accepta niciodată ideea, eu spun clar: mai bine străini ocupanți decât jigodii securiste, ultimii oameni de pe teritoriul patriei, să ne dea directive, interdicții, și mai ales să practice ce le este mai la îndemână, în afară de sula proprie, adică batjocura sistematică, ani de zile.
  Mai bine moartea decât să fii cumva dependent de jigodiile securiste ale patriei, aparent încă vii.
  În orice sens.

 • AT

  Apar 3 posibilități. Așteptați-vă la cele practic improbabile, domnilor intangibili. Fără participarea mea, alta decât de cea de actor…pasiv.
  Pentru că vă place bătaia de joc, sport național-securist.

 • Pingback: Dorin Tudoran – Un Bobby Fischer al românilor | @ntonesei's blog()

 • Vasile Gogea

  …îmi vine în minte versul barbian: ”Țara veghea turcită.”…

 • Edisqus

  “Surprize, Surprize – realizator: Tuncay Ozturk” -- mai exista lacrimogena lui Lazarov? Cica “Bobby Fischer al Romaniei este AICI. Pardon, a mers sa bea un pahar cu lapte -- dupa mutare”.

  “Vreme în care Transilvania va avea timp să decidă cât de independentă vrea să devină. Sau cât de credincioasă vrea să rămână lui 1918”. -- YESSSSSSS! Si Moldova de Vest Sau, respectiv, lui 1859.

 • AT

  Vocea era plăcută, feminină, de operatoare, semăna cumva cu cele care mă sunau în perioada frumoasă a vieții mele, în aceeași perioadă. Înainte de 4 noiembrie 2014, dar și prin 2015, până prin vară.. Dar era hotărâtă. Nu am auzit niciodată o voce feminină atât de plăcută, fără inflexiuni securiste românești, dar atât de hotărâtă.E clar,
  Nu voi mai crede niciodată în coincidențe româno-ruse, în afară de mine!

 • AT

  Dar, pentru că, în aceeași perioadă, am auzit și ceea ce este finalul multora, transcriu. Din profunzimi, “Mulțumesc, Traian Băsescu!”, mă grăbesc să nu fiu considerat ilegitim.
  Pe cuvânt de onoare!

 • AT

  Și, pentru că știu că asta înseamnă, în România de azi, o condamnare la moarte, lentă și juridică (accidentele sunt pentru oameni importanți, nu cei veniți de niciunde) declar sus și tare că nu eu voi fi subiectul ei. Îmi pare rău pentru voi!

 • AT

  Nu glumesc deloc. Toată lumea gândește invers, nu știu de ce. Nu EU voi fi supus unor atenționări. Dar dacă este nevoie, nimeni nu va ști cum devine treaba.
  Asta datează de luni de zile. În ceea ce mă privește, eu nu am nevoie de protecție.Cei care vor avea probleme cu mine vor avea nevoie de protecție.
  Pare delir pur, în formă continuată.
  Încercați!

 • AT

  O ultimă mențiune. Activați-vă, tovarăși securisti, microfoanele din apartamentul nici măcar al meu.Doar pentru urechile voastre, că ceilalți nu vor mai suporta o nouă sesiune de culturalizare, ca să știe toată lumea ce prieteni avem printre purtătorii de șnururi de pionieri, infractori nefericiți.
  In hâc signo vinces!

 • AT

  Pe scurt, România nu rezistă 24 de ore dacă se pune problema. Din cauza sportului numit.
  Dar consolarea este că nu va fi niciodată nevoie. Selectivitatea este normală, când știi tot și încă ceva pe deasupra.
  Nu aveți mult timp de gândire, dar vi se oferă această posibilitate pe care eu nu v-aș oferi-o.
  Pentru că sunt jigniri mai presus de orice posbilitate de redempțiune.

 • AT

  Dacă-i spui unui x, pe stradă, că e în pericol, necum că țara este în pericol, îți va râde în nas.
  Dacă îi spui că securiștii sunt peste tot pe unde are treabă, de asemenea. Mai cu fereală, să nu deranjeze cumva.
  Dacă îi spui buricului statului, râde.
  Păi să ne râdem.

 • AT

  Nu știu cum stă treaba cu guvernul. Este o escrocherie generalizată, cel mai probabil.
  Dacă statul ar fi așa de plin de solicitudine în general, nu doar când trebuie să se plimbe cu mașina degeaba prin fața ferestrelor mele, toată noaptea, multe s-ar rezolva.
  Din păcate nu este cazul. Toți se bazează pe fost, remanent, trecut, istoric.Practic-inert.
  Asta înseamnă că nimeni nu știe nici ce însemnă România, nici de ce unii se încăpățânează să fie proști publici.
  Vom afla din arhivele altora. Eu nu am nimic împotrivă, deși aș fi mai expeditiv.
  Adică să o rezolvăm acum, azi, imediat.

 • AT

  Moartea este un motiv. Bine brodat.

 • AT

  Diferența dintre mine și restul este că eu nu glumesc când este vorba despre lucruri serioase. Deci mențin tot ce am spus, adică scris, și nimic nu îmi pare o farsă, nici acum.
  Nimic nu este o farsă.În calitatea mea, nu mi-aș permite.
  De-acum ne putem aștepta la orice, inclusiv la o altă lovitură de stat, care va profita altor indivizi de nimic, securiștii asistându-i cu mare larghețe.Eu nu mai am nimic contra, dar alții se vor supăra.Treaba lor.

 • AT

  La Moscova, dar și la București s-a pierdut controlul. Unii nu mai au demult, de demult un cor al armatei, alții nu îl vor putea înlocui.Și când lipsește vocea, totul tremură.
  Unii au făcut prea mult, alții prea puțin. Unii vor o cutiuță neagră, mai mică decât un diplomat tipic, alții nu se pot desprinde de un cub negru, bun doar pentru diversiunea necesară.
  Este timpul ca unele capete să cadă. Cum zicea Napoleon, pot oricând să vă aduc la înălțimea mea.
  Altfel mă voi bucura doar eu.

 • AT

  Re-afirm esențialul. Noi suntem Rusia.

 • AT

  Rectific. EU sunt Rusia.

 • DG Ontelus

  Virgil Mazilescu: ,,eu de sus de pe deal nu ştiu cum privii pentru totdeauna// eu de sus de pe deal nu ştiu cum privii pentru totdeauna/ din dreapta turnului dintre animale rănite (glorioşi sîntem)/ ce m-ar costa să proclam drept genial/ un anumit fel al tău femeiesc de a putrezi/ eu dacă vrei să ştii privii lumea prin şira spinării tale slabe/ vreme a călătoriilor ieftine a noastră avem mijloace/ şi din toate punctele de vedere a sosit timpul/ şi sării dintr-o insulă într-un cerdintr-un palmier într-un fluture/ eu care privii lumea prin şira spinării tale/ ducă-se acum ochii mei pe trei sănii înapoi la vavilon”

 • DG Ontelus

  r15// stigmatul postlapsarian al omului/ nu Occidentul se sfârșește ci iluzia unei lumi armonioase/ totul este bine și toate sunt bune/ Cosmology From ‘Fără Număr’ Quark To ‘Pă Sistem’ Strings/ come back-uri ce mențin pâlpâindă iluzia frumoasă și tragică a vieții/ cei care consideră că sufletul este o secreție a materialității organice/ it’s better loser but not lost/ cât și pentru comunitatea în care omul viețuiește un timp/ astăzi revărsarea de ură este trendy/ imaginea elimină povestea/ calmi nu indiferenți/ evaluarea și ierarhizarea creațiilor literare din infernalul secol al XX-lea

WP Admin