≡ Menu

The Hounds of Winter

 • Ontelus Dan Gabriel

  Sting este unul dintre cei mai importanți muzicieni ai ultimilor 35 de ani. Împreună cu formația Police sau singur, a izbutit o sinteză unică de Classic, Rock și World music.

 • Dorin Tudoran

  @ Ontelus Dan Gabriel

  Ma bucur sa aflu ca va place. Sting este un muzician, nu un… muzicant. Un artist exceptional. Concertul de la catedrala din Durham (2009), dupa multi cea mai frumoasa catedrala a britanicilor, a fost uluitor.

 • Alina

  Super!

 • Cinic.

  La final de an,va urez d.le Tudoran,La Multi Ani si tot ce va doriti !.
  La fel si tuturor celor ce viziteaza acest blog,pentru existenta caruia va multumesc.
  (minunat ales clipul cu Sting,ati reusit sa emotionati un .. cinic)
  Bogdaproste.

 • Dorin Tudoran

  @ Cinic

  Multumesc. Toate bune si dumneavoastra!

 • mihai rogobete

  Sărbători fericite şi La Mulţi Ani !
  " rel="nofollow">

 • @Dorin Tudoran & all

  Privit retrospectiv, in 2012 am avut sansa sa scapam de apocalips dupa apocalips -- vreo doua autohtone, politice sadea, si unul mai ezoteric, care a bagat in vrie cam jumatate de planeta, si anume partea care crede in previziuni nostradamice, maiase s.cl. 🙂 Aceste “apocalipsuri” ma amuza acum si-mi amintesc de studentie, mai exact de un student care, intr-o euforie bahica, se entuziasma de un film american pe care ni-l recomanda, la o gradina de vara, astfel: “Trebuie vazut, e tare, dom’le, tare, holdup dupa holdup!” Hold-up se scrie, holdup pronunta respectivul, romaneste, ca doar -- atunci cel putin -- aveam o limba fonetica inca, asa ca noua, celorlalti, ne-a luat ceva timp pana ne-a picat fisa si am inteles in ce consta farmecul acelui film.” Oricum, cu apocalips sau fara, nomazi prin viata si prin ocupatie, mereu goniti de la spate de timpul care parca se contracta, anul a trecut, poate, mai placut pentru cei care am avut privilegiul de-a ne intalni in acest armonios loc virtual -- care este blogul dlui Tudoran.

  Sarbatori fericite si LA MULTI ANI! Un 2013 mai bun si mai calm!

  http://newyear.onru.rpasandu/allbaze/2006/12/07/430.swf

  P.S. Multumiri pentru Sting.

WP Admin