≡ Menu

Succes!

 his-master-s-voice

Pe ultima sută de parlamentari, premierul desemnat s-a trezit în fața unei dileme câinoase: Fiat justitia, pereat mundus vs. Fiat lux: și a fost Guseth! Până la urmă, a trebuit să aleagă.

Cu toată cacealmaua inițială de la Justiție, insertul indiscret de ÎLD sau briza discretă de GDS-ism băsist, după validarea cabinetului Cioloș devine irelevant cine, cum, de ce și cu ce speranțe a format această echipă.

Devine relevant doar ce va reuși să realizeze acest cabinet. Cum este spre binele României ca noul Guvern să reușească, să urăm cabinetului Daniel Cioloș ”Succes și să faceți treabă bună!”

Să ne înțelegem – treabă bună pentru România, fiindcă alții își fac singuri binele de care au nevoie, după care donează altora răul, cacealmalele și justiția care le prisosesc.

Cum vedeți, despre servicii nu spun nimic. Sau foarte puțin — e bine să ți le faci singur, altfel ți le fac alții. Apoi, le și conduc. Și cu asta, “te-au făcut”.

dt_signature2-e1270748737227[1]

 • Dezideriu Dudas

  Dom’le …, si ce pozitiv incepuseram, noi, inginerii ( le-am luat la poeti, pana si Premiul cel mare, Eminescu…….)…, iar ieri d-na inginer Guseth a fost napadita de “energii negative”….Nu-i dreptate pe lume ! Data viitoare ( poate la “Sanatate” – aici avem “doctori”, cata frunza cata iarba … ) promitem sa ne concentram mai tare….Noroc ca energii negative au mai fost pe-acolo ( cre’ca dom’Vasile, nu al nost’ ci “al lor” …, a fost chemat de urgenta ieri la Sultanatul Energiilor Negative …) si cum minus cu minus da plus, stam bine….Ne-a ramas lumina sperantei de mai bine ! Chiar si aia tehnocrata.

  FIAT TEHNOCRATIA, PEREAT ACADEMIA

 • neamtu tiganu

  inginerii, nu inginerele…

 • Dezideriu Dudas

  N-ar fi “corect injinereste”….In loc de “Freedom House” am avea “Bau-Bau House” ( dom’Varujan, nu pianistu’, ci celalalt, foloseste o formula si mai “incorecta”, Ana Pauker…- cre’ ca-i flacau …). Cum o rezolvam ? Imprumutam din “Tinichigeria cunoasterii”, “speraclul tip InimaRea”, si avem asigurata interschimbabilitatea….Bre’, vrei sa ma omori ? Nefasta-i tot injinereasa….si-are-o privire tehnocrata….Daca intra pe blogu ‘ista, sper sa taie italienii curentul, ca romanii nu pot sa mai taie decat soricul…Cat vor mai avea si din ala….

  Din jurisprudenta constitutionala a “Tinichigeriilor Unite ale Ingineriei”

 • Grig

  Ja, ja , schneller!…SUC de CES (Conciliul Encomiastic Securist).
  Altfel toate bune. Maistrul Urmuz l-ar fi caracterizat, poate, pe ‘facatorul deja facut’ al acestei improbabile, desi anuntate, situatiuni, drept un om facut dintr-un zambet abisal si multiple ridicari …de umeri. Restul va intra in istorie.
  Eu propun un decret (potrivit cu aceste timpuri ale decreteilor care nu au stiut sa-si contrazica ursitorile gradate).
  Art. Unic:
  Celebrarea centenarului Unirii sa inlocuiasca, in orice act, practic ori simbolic, cuvantul aniversare cu acela de comemorare.

  Doar asa unii vor putea sti oficial ceea ce cunosc, deja.
  Eu unul nu voi mai face nicio referire la aceste inalte autoritati, nici alese, nici numite. Carevasazica ma voi , ca supus, in noua forma absoluta de Republica, anume Securismul Plebiscitar.
  Perfectissim!

 • Grig

  “Integra”

 • IonIon

  Să nu uităm serviciile publice pe care ni le fac niște asociați ai unui misterios grup de la Cluj, asociați- zicea Giovanni Falcone- care profită de bună-credința a publicului pentru a face tot felul de aserțiuni specifie crimei organizate. Contra plată, neimpozabilă.
  Sigur, în realitatea lor, nu pot fi decât niște gunoaie frustrate, poate kaghebiste, dar noi nu putem ști.
  Deci nu putem fi toți făcuți, chiar dacă serviciile publice, începând cu TVR (care nu agreează atentatele teroriste, d-aia nu au transmis nimic vineri, 30 oct. a.c.,) *ne fac*. Mai știi?

 • Oh, nicio grija, vine ea vremea sloganului propus de dumneavoastra…

 • IonIon

  Un atentat nu este terorist dacă este revendicat ori certificat. De autorități. In românia despre ce autorități vorbim? Un Florian Clodea care, el sau subordonații lui, zburda prin Liban, încalcând dreptul internațional, să recupereze un Omar care ”fugise” din planificarea unora? Că în Irak fuse, Florian cel frumușel.Iar, încalcând Regulamentele, Legea de Organizare SRI, Constituția României. Sau avea aprobarea CSAT?
  Deci daca nu-l definim, nu exista. Un atentat. la Democrație.
  Dar dacă a fost, și SRI nu l-a anunțat, atunci eu cred că unii infractori de stat au niște probleme. Din partea celor care i-au decorat cu cele mai înalte distincții.
  Nu noi vom vedea.

 • IonIon

  Dacă ”nu este”. Negația este facultativă, și opțională, la cei făcuți la fără frecvență. Și în regulamentele interne, anti-constituționale. Mă gândesc la unii, doar la unii dintre apărătorii patriei.

 • Dezideriu Dudas

  Daca se va intampla ca si la celelalte propuneri ale mele, Academia are sanse “sa scape”….Acum insa “suntem cetateni europeni, avem drepturi” ( “morcovi” mai multi si “bete” mai putine, intr-o “fisa de magazie” eminesciana : “ Era pe cand nu s a zarit, azi o vedem si nu e “…), si s-ar putea sa infrangem victorios pana la urma….
  Dupa cum stim de pe-aici, ca “sa scape”, Academia n-ar mai trebui sa fie cautata…Ca sa nu, tre’ sa fie prezenta ! In prezenta ei, tehnocratia n-ar mai fi atat de batoasa…”FIAT”-ul n-are exclusivitate pe piata…N-as zice chiar VOLKSWAGEN ( prea-cinstita adunare s ar plictisi de-atata “corectitudine”…) , dar macar AUDI…S-AUDI ?

  Cooperativa Batul si Morcovul

 • Damian Giurca

  „… a absolvit in 1983 Facultatea de Electronica si Telecomunicatii a Universitatii Politehnica Bucuresti. Dupa Revolutie a absolvit cursuri de comunicare la Emerson College (Atena).” Pare un dar de la …greci. Altfel nu se explică intrarea și absolvirea celei mai prestigioase facultăți tehnice din anii 1970-1980. Un cal … din herghelia băsistă…ajuns gloabă.

 • A. David

  Rodica Ojog-Brașoveanu ne este martor dezinteresat că în România nu se întâmplă de fapt nimic, chiar și când se întâmplă lucruri interesante, tocmai pentru că se întâmplă doar ce trebuie. Dar care nu poartă nume, sau dacă-l poartă este strict secret, Top Umbra.
  Dintotdeauna, se știe pre la noi, dacă nu găsim definiția corectă în DEX, fenomenul de numit este o Fata Morgana. O Mona, nu prea Lisa. O exagerare, o defăimare, o paranoia.
  În 89 nu a fost lovitura de stat, că nu o găsim numită și descrisă în niciun dictionar valabil. Mineriadele nu au fost nici terorism de stat, nici lovitura de stat, nici război civil. Piața Universității nu a fost decât o adunare, că societatea civilă era un termen prea nesigur, și în plus produs de forțe obscure ale imperialismului capitaliștilor mereu străini.Protestele din ianuarie 2012 nu au fost programate și bine organizate, concomitent ca să dea jos un guvern inutil și să întărească perspectiva de succțiune a banilor publici, din fericire iute convertibilă, prin utilizatori ridicoli de Black Code (prea dulce, prostănacilor). Căderea limbii de stat nici măcar nu a fost una, fuse doar o încercare de schimbare a unui decor pătat cu unguente rezistente la apă. Manifestațiile contra dez-aproprierii Roșiei Montana erau doar remanențe indezirabile ale promotorilor Crans-Montana, plus ceva hipsteri, corporatiști multi-naționali care iubesc ia și opincile de pe notele informative. Gazele de șist au fost doar un test al securismului internaționalist promovat cu pulanul gensd”armeriei. Alegeri, alegeri, manipulite, persuasiuni, ochiul circulant al dracului, administrație.Un uncheșel, o mătușică Tamara, multe imobiliare, aer curat.
  Și buf! societatea civilă pe care nimeni nu o poate defini, pentru că ea nu există, aude deșteptătoru sunat de o mână care nu a fost criminală, doar a lucrat prostește. Că e română. Și ne vine salvarea care nu este ambulanță, ci dor de pământurile pe care le stăpâneam înainte ca civilizația asta occidentală, ba chiar și orientală, să se nască. Plus cunoaștere, expertize înseringate în circuitul oligopoalelor nesiguranțelor de stat, recunoscute ca doctorate de stat.
  Eu cred că niciun atentat la pudoare nu ne va opri.Că nu există cuvinte potrivite, și dacă există ele nu descriu asemenea stări anormale, ci doar normalități îndelung conservate printre parameci și șobolani care nu se tem de lumina publicității organizate. Și chiar dacă se vor găsi cuvinte pentru ceva ce nimeni nu vede fără aprobare, chiar și atunci nu vom scăpa de vreun moftangiu verde. Că nu știe să citească, poate doar opera.
  Dar poate că se va întâmpla și pe-aici, pe la strămoșii romanilor, ceva. Incidental-accidental, de data asta care va ataca însuși dicționarul -validat oficial- al cuvintelor celor mai des …folosite.

 • A.David

  Referindu-ma la referendum-ul succes-urilor. Să faci același lucru, mai aprofundat, cu alte mijloace…umane, și fără cratime, pauze ori ezitări. De mai multe ori. De urmat.Accidenti!

WP Admin