≡ Menu

Stabilizare!

În cursul nopții trecute, în vreme ce protestatarii înghețau în stradă, Guvernul Dragnea – Grindeanu a “implementat” o stabilizare fulger.

Of, of, of, dacă dl Traian Băsescu ar mai fi fost Președintele PMP, pușlamalele astea pesediste n-ar fi avut curaj s-o facă și pe asta.

Asta e!

Lucrare&Copyright@Ion Barbu

lucrare & © Ion Barbu

16299550_1429815713709144_3527455175400011145_n

 • Gheorghe Campeanu

  Bancnota a dpua este evident falsa. Se vede fara lupa. Suma “in valuta” variaza pe orizontala fata de verticala. Pina si la stabilizare actualii majoritari se dovedesc a fi gainari.

 • Dezideriu Dudas

  Ambasadorii straini tre’ sa fie fericiti. Nici nu mai e nevoie de ei prin piete…Abuzu’, la fel, in extaz ! De el e nevoie ! Tara vesela, plina de tristete…., patrunsa de chemarea pietelor, cu pumnalul statului…, degeaba.

  NISTE FAPTE mici de infanterie, oprite cucernic si evlavios cu abuzu’ mare de artilerie

 • DG Ontelus

  lecteur// ‘mai am un singur dor’/ l’a(r)gent provocateur/ pământul ca decor/ le goût de la douceur/ o lege tuturor/ le sang cri et le coeur/ doar viață cu umor/ il n’y a pas douleur/ iubire cu mult spor/ la musique que j’adore/ și totul e ușor

 • “Ereditate politica precisa”, cum ar spune Profesorul Girueta.

 • Valentin Feyns

  Mi-e si frica sa ma gandesc ce se vede in filigran la bancnota de o suta.

 • Marce Tolcea

  Despre Radu Călin Cristea nimic? Întreb asta fiindcă observ că RCC se plimbă prin acest spațiu al libertății fără să primească niciun șut în cur. O fi Băse un căcănar, o fi Nuți tot ce vrem, dar ipochimenii care au făcut posibilă mineriada mediatică nimic de nimic? Pot primi un minirăspuns?

 • Edisqus
 • Da, daca de la mine astepti mini-raspunsul. Iata-l: nu vad niciun motiv ca RCC sa primeasca un sut in cur pentru ca a dat suturi in cur unor mancatori de cacat, tristi pupincuristi ai lui Basescu si admiratori ai Statului sau de Drept Preferential. Dar, cine stie, poate te referi la lucruri de care nu am stire. Si in acest can, reproseaza-i ce ai sa-I reprosezi.

 • R.Alin

  Da, propun o stabilizare care sa aproximeze shekel-ul. Noi nu suntem asa de abili, dar suntem mai inteligenti. Mai adaptativi, ar zice infractorii-psihologi ai serviciilor secrete romanesti.Eu nu cred ca obedienta scarnava te poate duce in vreun top, oricat ar fi el de mediocru, pe plan mondial.
  Noi nu primim bani, nerambursabili, decat daca platim tot felul de amante, rude, prieteni, mafia europeana de mare bun gust si cautare.
  Ori devenim un geaman acceptat al Israelului, ori ne dam pe mana prietenilor mei chinezi ( nu a lor, penibililor securisti, adepti vietnamiei, nord-coreeni, singaporezi fara un consul mort la timp, thailandezi vizitati de firmele de medicamente etc,japonezi care nu se incurca cu gunoaie de spionaj, din 1996, de cand au decis ca nu mai pot face spionaj economic de topul topurilor, chestie de bombe si sarin bine pregatit) alternativa este unica. Ori ii initiem pe israelieni la riturile chinezesti.
  Asta se numeste politica externa vizionara, realista si decisiva.
  EU oricum castig.VOI veti fi buliti, inevitabil.
  Parol!

 • Dezideriu Dudas

  Probabil dom’Marcel, atat timp cat a recunoscut ca « iubeste din ce in ce mai mult PSD-ul » ( un articol magistral al lui din 1 februarie a.c. pe blogul personal ), a devenit invidios pe RCC, mai timpuriu…., ca sa-i respect matricea de evaluare, abordare, alea-alea…. Mi-a placut foarte mult reducerea lui la absurd ! O citisem inca de la prima lui solicitare de miniraspuns. Acum, e drept, nu putea fi pusa (mini)intrebarea decat in contextul « stabilizarii »…..Tre’ insa sa fie cur-ent pe solenoid pentru o implinire deplina….Nu prea se desprinde picioru’ de pamant altfel…. « Inertie mare ( la Caragiale era doar « caldura », ca nu era inginer…) » ! O fi de la rezistenta ‘ceea cat casa ? Mi-as dori un megaraspuns, da’ stiu ca aici picioarele se desprind mintenas de la pamant….Asa ca deja « am taiat-o » ! Daca nu eram de la TOMI-s ( « taiere ») ci de la CLUS-j(« legare »), « o furam »….si n-aveam cum « scapa ».

  Institutul Roman de Stabilizare Timpurie

 • Dezideriu Dudas

  Cititi, mai jos ( la dom’Marcel, 1 februarie -- iubirea lui…, din ce in ce …) si ce scrie ” milosu’ “. E “feroce” ! Marile imperii cu “mila feroce” se construiesc ! Banuiam noi pe-aici ca piosenia, cucernicia, evlavia, …au pret mare ! BANi nu prea sunt….

 • DG Ontelus

  ascultam murmurul apei// care mă încremenise în acel moment aveam sentimentul că eternitatea/ poate fi cuprinsă înțeleasă era o semnificativă modificare a percepției încât/ aproape tot ceea ce experimentasem până atunci la toate nivelurile devenise brusc/ superfluu toate cuvintele pluteau în van în ceața minții iar sufletul/ această vastă imponderabilă a cerului vibra în ritmuri total necunoscute/ incredibil de intense improbabil de spectaculoase/ asistam extatic la o explozie a originarului

 • DG Ontelus

  carte de bucate// supe și ciorbe/ salate/ mâncăruri cu carne/ preparate fără carne/ dulciuri

WP Admin