≡ Menu

“Sintetica zilei” – să râdem cu Mihai Gâdea!

Tare!

Screen Shot 2014-08-11 at 4.19.01 PM

“Mihai Gâdea, alături de invitații din platou, oferă publicului toate punctele de vedere asupra evenimentelor celor mai importante de peste zi.”

Chiar toate?

 • Vasile Gogea

  Chiar toate! Toate punctele de vedere din platou!

 • Care toate sunt punctele de vedere ale lui Dan Voiculescu exprimate prin proxi…

 • Gheorghe Campeanu

  @ Dorin Tudoran

  “… exprimate prin proxi…” pentru….. prox(t)i ? Incepem sa ne melancolizam la amintirea “Reflectorului” luminator de pe vremea lui Pazvante.

 • Alte televiziuni, când le e arestat patronul 😛 sau nu-știu-ce probleme au, se fac și ele că plouă, dar amicii de la Antena 3 au luat-o razna rău de tot. Mă uit un minut pe zi la ei doar ca să simt cum e să te rușinezi. OTV, RTV, B1, Realitatea & al parcă păstrează penibilul așa pe la 50%, dar ăștia au depășit suta. Îmi tot zic să scot televiziunile „de știri” din grilă, dar noroc că mă mut și n-o să le mai urmăresc. Poate o să păstrez TVR News, încă reflectez.

 • Da, castiga Maratonul Rusinii cam cu acelasi “procentaj” cu care castiga PCR alegerile pe vremurile Dej-Ceausecu: 110%

 • Tu insumi

  Gadea -- lentila deformatoare prin care profesorul Felix Varanu scruteaza lumea in vederea unei note info adresate, de data asta, lui insusi.

 • Dezideriu Dudas

  In Romania nu e prea greu cu “toate punctele de vedere”….Unul catolic ( din “coasta” lui Traian…) unul ortodox ( “porti deschise” -- spre est, cel putin in prima parte a perioadei lui Ghe. Gheorghiu Dej ), unul protestant – luteran in Germania ( “ prin noi insine”, interbelic…), dar si unul “zamolxian” ( din “coasta” lui Decebal ). Mai raman budistii, hindusii, dar si “NOII ISTORICI IN DIRECT” ( budist, Francis Fukuyama nu s-a prins ca istoria ‘ceea abia incepea ) ca DD-ul nostru recuperat de Romania ( TV ), neoprotestantii :
  Semneletimpului.ro/international/sua/alegeri-prezidentiale-sua/anuntul-care-il-aduce-pe-ben-carson-mai-aproape-de-prezidentiale.html

  P.S. “Tu insumi” scria ca DV l-a manipulat si folosit pe MG. “Eu insuti” induc acum o relativitate maxima problematicii : DACA ASTIA, CA SI “AI NOSTRI”, IN LOC SA SE DUCA, DE FAPT VIN ? Sa fie DV o victima a limitelor “pragmatismului” propriu in combinatie cu nelimitarea retoricii celorlalti ? Nu ca MG ar fi vreun fel de Machiaveli. E de-ajuns ca fost pastor neoprotestant, initial onest si rational, acum nemaiantelegand nimic din evolutia lui, sa fi ajuns unde a ajuns cu ajutorul lui Papa Paler ba, lovindu-se (pe) la mantinela si cu/de Andrei Plesu….Am mai scris pe-aici , dar acum o fac mai explicit : Reinhard Gehlen, fostul sef al serviciilor de informatii externe ale lui Hitler, a avut intuitia sa creada ca SUA va fi interesata de orientarea anti-Rusia a institutiei condusa de el. Nu a
  gresit, a relocat institutia “noului stapan”, mai mult, cand s-a retras, a devenit pastor neoprotestant !!! Fusese dat afara pentru ca organizase strategii extrem de sofisticate de control impotriva oamenilor de afaceri germani post-belici…..
  “Machiaveli” pare a fi dat doar de diferenta dintre gradele de libertate ale societatilor intrepatrunse religios, cultural, institutional….”Parintii” ar trebui confuntati cu “interdictia incestului”, terrmen antropologic transferat, “fara voie”, institutionalismului…Din pacate, nu cred ca stiinta se poate face “ fara voie”….

  Va propun un punct ( 1 ) de vedere “adevarat”. Spiritul celor n-1 pareri ramase pana la cele “toate n”, exista deja in spatiul public ….
  : http://raduherjeu.ro/o-altfel-de-parere-despre-dan-voiculescu/

 • vorba ceea, dom tudorane, “victoras, sa ai grija de copii!

 • Si Victoras ii va spune lui Sova “Danut, sa ai grija de copiiiiii mei, ai lu’ Mihaita, ai lui Mircica”…

 • Maria Rusu

  Chestia e ca…nu prea te poti uita la el,nici nu-l poti asculta/auzi fiindca te ia frastu’de la stomac daca-i vezi chipul onctuos,si-i percepi tonul lesios. Fara gluma!

WP Admin