≡ Menu

Pe DIICOT o doare-n Epicure

21-februarie-719x1024“Ce am făcut, am tras pe nas?”, întreabă Procurorul-general DIICOT, Alina Bica, după apariția fotografiilor pariziene.

Îmi este indiferent dacă Bica trage ori nu pe nas, dar am senzația că vrea să ne tragă în piept.

Bănuiesc că lucrând la DIICOT, trage rău și n-are timp, deseori, nici măcar pentru mesele zilei.

Și-a scos pârleala la Paris, unde a cheltuit doar pe mâncare € 201.46 de Euro și vreo € 205 pe niște fleacuri.

Prietene-prietene, dar Elena Udrea e din altă clasă financiară.

În vreme ce Bica s-a mulțumit cu un breakfast Epicure de € 27.76, Udrea a tras un Epicure de € 109.

Deși merg împreună la fitness, Bica s-a mai dat jos din pat; Udrea – nu prea.

A servit mai mult la cameră – breakfast, dinner, minibar (numai ăsta € 207) etc.

Președintele dă ca sigură o colaborare a unui serviciu secret român și al unuia francez.

Cum e posibil?, se întreabă el.

Nu știu, dar omul care iese mâine la vot ar putea avea o altă întrebare:

“Ce leafă are un procuror la DIICOT, chiar unul înșurubat acolo de Elena Udrea?”

În legătură cu legendara dare de mână a Elenei Udrea, întrebările par a se fi epuizat.

Începe o rafală de răspunsuri? Când?

Aha, după alegeri.

Cu toate astea — și multe altele — Traian Băsescu susține că niciun candidat nu poate câștiga alegerile, fără voturile Elenei Udrea.

Deci, după ce pierde în primul tur, Udrea va primi două invitații la un breakfast Epicure.

Aș vrea să cred că va câștiga exact candidatul care o va lăsa pe Elena Udrea să-și mănânce singură Epicure-ul – Room service.

dt_signature2-e1270748737227[1]

 • Liviu Antonesei

  Pai, da, si ar mai fi intrebarea ce faceau cele doua fete, cercetata si cercetatoarea, laolalta la Paris. A propos, un prieten parizian, privind pozele si-a ecprimat dubiile privind serviciile franceze, sau cuplate cu cele romanesti, si a spus ca, mai degraba, e mina politiei de moravuri lejere…

 • Nici eu nu cred in varianta servicii secrete, mai ales in varianta combinarii unui serviciu secret francez cxu unul roman… Unii spun ca s-a autourmarit, ca sa se dea victima si sa mai castige procente… Prea sofisticata teorie… Udrea ca Udrea, dar Bica asta ce leafa are, neica?

 • The authentic Palace

  Le Bristol Paris is centrally located on the fashionable 112 rue du Faubourg Saint-Honoré. With its 3 Michelin star restaurant Epicure, luxury brasserie, large French garden, rooftop swimming pool and Spa Le Bristol by La Prairie, this Parisian Palace is considered as the ultimate reference for French Art de Vivre.

  1120 $ pe noapte!

 • LesBrigadesDuTigreClemenceau

  Fiti gentleman, domnule Antonesei , si ziceti-i Brigada Mondena (La Brigade Mondaine), cum i se spunea altadata, politiei de naravuri facile.

 • Liviu Antonesei

  Cita vreme e acelasi lucru, pot sa fiu si genteman!

 • Pentru concursul de romanțe Crizantema de aur, propun piesa “Aș dori din piept să-mi scot/DIICOT cu cot, cu tot.”

  Caut interpretă pe masură. Cazare pe măsură. Breakfast Epicure.

 • neamtu tiganu

  Domnilor,
  pe mine ma-ngrijoreaza anumite lucruri, daca in alte vremuri Victoria Lipan era-n stare sa o ia la drum pt. anumite lucruri, sau s-o luam pe Cleopatra, sau si mai bine pe alta, una care din dragoste pt. EL, se tira prin deserturi, infrunta furtuni-n pumni, ma rog, intelegeti!
  Si acum, tulai Doamne, unde s-a ajuns, sa se-ntilneasca fetele-ntre ele, ca sa ce? sa viziteze muzeee, no, picturi, muzica ceva, no, macar un amant acolo, no, de trei ori no, ci sa FACA CUMPARATURI.
  Nu as alege in veci un presedinte obsedat de cumparaturi, dar domnilor, oare noi nu avem nici o vina, oare faptul ca doamnele prefera orgasmul cumparaturilor unui orgasm traditional nu e si din cauza noastra?

 • Virgil

  Neamtule, sa inteleg ca te simti cu musca pe caciula . Si la urma urmei ce conteaza sexu atunci cand exista dragoste mare 🙂

 • neamtu tiganu

  io m-as sacrifica pt. binele patriei, dar noi, adevaratii patrioti nu suntem luati in seama…

 • Dezideriu Dudas

  D-nul Luke of Crescent and Plescoy a zis ca mi le da mie
  pe “toate cele bune” dar eu va recunosc
  curajul de “pionier” si va las intaietatea alegerii….

 • No Name / DP

  Acum, indiferent de riscurile la care ma expun aici, unde curentul de opinie asupra chestiunii pare clar, va spun ca imi pare usor exagerata reactia publica la aceasta dezvaluire “shock -- shock -- shock”. Nu inteleg de ce doua femei )pe care viata le-a napastuit cu niste functii in statul de drepti), chiar nu au dreptul sa participe impreuna la o sesiune de shopping la Paris. Nu inteleg nici de ce dnei Udrea i se reproseaza satisfacerea unor epicureice porniri, pe care, de altfel, si le-a asumat public in mai multe randuri. Si nici sa-i socotim cheltuielile nu-mi pare firesc, fiind notoriu faptul ca a partajat averea familiei cu domnul Cocos, om de afaceri de milioane de euro. Nu e nefireasca nici o casatorie -- fie ea si consumata in integrum ori ba, intre un om de afaceri si un politician. Penala ar fi doar exploatarea functiei politice a unuia dintre soti in favoarea afacerilor celuilalt, ceea ce in cazul Udrea-Cocos inca nu s-a stabilit oficial, asa ca, deocamdata, ne place sau nu, cazul sta sub the benefit of the doubt. Grave sunt insa ultimele iesiri ale presedintelui de dragul protejatei sDomniei Sale Grav e si ca ne-a pacalit timp de zece ani ca reformeaza serviciile, pentru ca astazi sa ne spuna, invins, ca “servicillle secrete trebuie reformate.” Pai, ce o zica partenerii nostri euroatlantici cand o sa afle ca presedintele jucator s-a jucat de reformele, inclusiv in sensibilul domeniu al serviciilor secrete?

 • 1. Nu ar fi firesc sa i se socoteasca cheltuielile dnei Udrea, daca dânsa nu i-ar trage pe ceilalți la socoteală pentru asemenea socoteli.

  2. Am intrebat ce salariu poate avea un Procuror-sef la IDIICOT pentru a-și putea permite să stea într-un hotel parizian unde o cameră costă $ 1,220 pe noapte.
  3. Dacă hotelul și celelalte cheltuieli i-au fost acoperitev de dna Udrea, luvrurile arată și mai prost.
  4. Etc. Etc. Etc.
  5. Președintele Băsescu se comportă de-a dreptul jenant.

 • No Name / DP

  Pai, veniturile realizate intr-un an de dna Bica si sotul dumneaei sunt publice, conform declaratiei de avere completate la 13.06. 2014. Din declaratia de avere rezulta ca-si poate permite sa se cazeze la respectivul hotel parizian.

 • Maple Leaf

  Imi pare rau ca nu am reusit sa gasesc un link, asa ca va povestesc din amintiri. Acum citiva ani, cred ca vreo 4-5, un ministru (sau membru al parlamentului canadian, nu mai retin, oricum persoana cu greutate politica) a devenit tinta unor atacuri devastatoare din partea presei si a clasei politice pe motivul urmator: s-a descoperit ca in ultimii citiva ani zburase de vreo 2-3 ori, adica pur si simplu ocazional, spre casa (Canada e mare si sint mii de kilometri intre Ottawa si locurile de bastina ale multora dintre alesii natiei) cu avionul personal al unui businessman, prieten de-al lui din copilarie si concitadin, care isi avea si el birourile tot la Ottawa si care, fiindca aveau acelasi drum la sfirsit de saptamina si avea destul loc in avion, probabil ca il invitase, ca intre amici, “hai, ma, cu mine, nu mai pierde vremea prin aeroport, ca zbor si eu tot intr-acolo!”. Tot ce a cistigat politrucul din afacerea asta au fost citeva ore si un pic de confort. Poate si o țuică. E evident ca, daca voiau sa discute afaceri necurate, puteau sa o faca linistiti la unul dintre ei acasa, nu era nevoie sa se expuna in felul asta. Iar o țuică chiar nu e o problema la nivelul asta.

  Argumentele presei erau ca, tu -- ministru, ca salariat al statului, nu trebuie sa te pui in situatia de a ti se face favoruri. Iti plateste statul transportul, ce naiba cauti in jet-ul personal al unuia care, facindu-ti un serviciu, te va indatora!? Nu avea nici o importanta faptul ca ei erau prieteni vechi si ca, mai mult decit evident, nu se punea problema de indatorare. Era o chestie de ETICA si punct. Asa ceva nu se face cit esti in slujba statului.

  Alina Bica, important functionar al statului, poate sa mearga la acelasi coafor din Bucuresti, la acelasi gym din Bucuresti, la acelasi cinematograf din Bucuresti cu pretenara ei, afacerista Udrea, dar, daca merg impreuna la Paris ca sa se distreze si sa faca shopping, deja situatia se schimba. Oricine poate sa-si inchipuie ca milionareasa Udrea i-a facut functionarei (cu leafa de functionar, nu cu venituri de milionareasa) favoruri care, ulterior, vor trebui recompensate cumva. Sau ca deplasarea a fost ocazia sa ii plateasca servicii deja facute. Aici e buba.

  Ideea e ca, odata instalat intr-un post important in stat, trebuie sa accepti anumite ingradiri ale libertatii tale de pina atunci daca vrei sa nu produci suspiciuni. Un astfel de post iti aduce o sumedenie de avantaje (cariera politica, prestigiu, venituri consistente), dar cu costul unor sacrificii in plan personal. Nu te duci la Paris chiar cu oricine.

 • neamtu tiganu

  informati-va cum a picat presu nostru Wulff, desi l-au tirit prin tribunale si l-au scos nevinovat, singura chestie pusa in spate a fost ca i s-a platit de un prieten hotelul, in suma de 700 euroi, la Oktoberfest in München.

 • No Name / DP

  Stimate Frunza de artar, de acord cu dumneavoastra si cu presa canadiana in cazul oficialului plimbat cu avionul prietenului din copilarie ajuns om de afaceri, dar acolo a existat proba irefutabila a faptei blamabile. Mai mult, asemenea cazuri au existat si in Ro, dar justitia noastra nu s-a sinchisit de ele si nici presa n-a umflat scandalul, desi merita. Am avut, la indigo, toate elementele din scandalul canadian: si politicianul, in persoana Elenei Udrea, si omul de afaceri (asfaltatorul Nelu Iordache, care a jonglat cu fonduri europene puse la dispozitie prin licitatii organizate de ministrul Udrea), si avionul privat al businessman-ului, pe care acesta l-a pus la dispozitia ministrului. Dar, alta e situatia cand vorbim de shoppingul celor doua oficiale la Paris. Dna Alina Bica, cu un venit anual declarat in acest an de peste 268.000 RON, n-a fost plimbata cu avionul dnei Udrea. Putem banui si ca, dimpotriva, Alina Bica i-a platit Elenei Udrea micul sejur si fanteziile vestimentare consumate la Paris. Ar fi existat si motivul, ca doar Elena Udrea o recomandase pentru functia de la DIICOT. Putem, desigur, presupune si viceversa, de fapt am putea presupune orice, dar, deocamdata, nu am putea dovedi nimic din ceea ce am putea presupune.

  Stiu ca mintea umana, ca intreaga natura, are oaroare de vid si e inclinata sa completeze cu imaginatia, prin deductii deseori false, informatiile si probele lacunare. Ca una insa care a lucrat ani buni in beneficiul presei straine, am fost nevoita sa-mi temperez sentimentele si resentimentele si sa ma limitez intotdeauna la probe. Nu spun ca nu e frustrant, dar cred ca e si necesar, altfel ajungem in marasmul presei “impresioniste”, care ne scarbeste astazi in Ro.

 • Marian

  De la un procuror, și încă general, nu mă așteptam la o exprimare atât de golănească.

 • No Name / DP

  Cred ca in cazul lui Wulff a existat si proba irefutabila ca hotelul i-a fost platit de un prieten. In cazul zilelor pariziene ale celor doua romance, se pare ca, deocamdata, ea, proba, nu e! Nu-mi place sa fiu avocatul diavolului, dar nici sa ratacesc fara spor in ceata presupunerilor nu-mi place. 🙂

 • No Name / DP

  Apropo de Udrea, Cocos, Basescu, Microsoft si DNA, permite-mi sa va semnalez articolul postat in 31 oct curent pe blogul Lilick-Auftakt.

 • Pingback: Pe DIICOT o doare-n Epicure | România curată()

 • Herr Arschloch Scholmes

  In Serviciile Secrete, romanesti sau straineze, exista-vor mereu nu doar ”cartite’, ci si indivizi ce-si copiaza documente pentru uz personal spre a le oferi, la momentul oportun, celui mai bun ras…platitor. Sa ne reamintim de ghinararul Talpes trecut la Basescieni, cu tot cu dosarelele grijuliu pregatite, dupa ce Nastasiotii o iau in freza la electiile din 2004. Acu, rasplatitorii au sa hie Tata Socrul si Excelenta Sa Dragnea, agentul electoral din cimitire. Nil novi sub sole.

 • Talpes a trecut si la Emil Constantinescu si a fost numit ambasador in Bulgaria, nu?

 • emilio caprone

  Vinto dalle Strutture? Anche lui? Se non e vero, e ben trovato!

 • Cu atat mai apasat ceva pute:

  1. Bica nu are bani sa stea la un hotel care-i ia 1,2000/1,600 Euro pe noapte si-i plateste Udrea. N-arata bine o asemenea relatie Cocos -- DIICOT.
  2. Are bani si isi poate permite sa steal la hotelul respectiv. Atunci de ce intreba “Ati vazut semnatura mea pe breuna dinte chitante??
  3. Deci: cine a platit?

 • Repet, daca nu Udrea i-a platit, de ce intreaba Bica “Ce, ati vazut seamnatura mea pe vreuna dintre chitante?”

  Ori e alba, ori neagra.

 • harbuz dulce

  Procurorii din ultima generatie sint formati, din pacate, la Scoala Antenei 3. Manele, limba romana saracita dar vulgara + multa voie buna. Si inca una: pina unii popi au inceput sa le calce pe urma, nu neaparat la slujba, ci la carciuma sau pe strada, cind se intretin afabil cu enoriasii/enoriasele.

 • No Name / DP

  Da, da, de la Iliescu la Emil Constantinescu. Si, daca imi amintesc bine, in genunchi… Vorba ceea: a razbatut iepocile ca un fir rosu.

 • quintus horatius ventripotens

  Purceluse din turma lui Epicur? Epicuri de grege porcae? Nu-mi vine sa cred, nu-mi vine sa cred.

 • No Name / DP

  Ideea e ca le-ar fi “reformat” excesiv, le-a dat adica prea multa putere, de nu i se mai subordoneaza nici lui (asta se subintelege) . Si a uitat sa intareasca si parlamentul in aceeasi masura, mai ales comisiile de control ale SIE si SRI! Cu alte cuvinte, serviciilor le-a schimbat doar gabaritul, naravurile -- nu!, de, iata, dupa atata reformare, ocultele “se amesteca” iar in campanie, ca si cum reforma ioc! O zice chiar el (preluat de HotNews si Revista 22! Si i s-ar potrivi chiar inversul butadei: Se non e ben trovato, e vero!!

 • No Name / DP

  Aha! Ati intrebat adanc. Asta-mi scapase.

  Sper sa raspunda “cineva” la intrebare.

 • No Name / DP

  Da, intr-adevar, asta schimba complet calimera! Din pacate, omisesem acest detaliu care face toti banii.

 • Corect -- “Public servant”. Esti “angajatul tuturor”, nu faci servicii cuiva sau/si nu te pui in situatia de a trezi asemenea suspiciuni. Din nou: Ce a vrut sa spuna Bica ]ntreband “Ati vazut semnatura mea pe chitante?” Daca nu ea a platit/ semnat, cine a platit? Sotul? Foarte bine -- sa o spuna.

 • nicu caranicu

  Dar pe saltaretul Geoana, fiul altui talpes cu greutate dosariala, cine oare l-a adus de la Bogota, unde ambasadorea in anonimat aproape desavirsit, spre Washington? Ghici ghicitoarea mea!

 • InimaRea

  Discutia asta n-ar trebui sa existe fiindca fetele nu s-au pus de acord asupra variantei prezentei fetei DIICOT la ‘otelul acela: ea insasi zice ca era-n concediu, in timp ce ailalta insasi afirma ca era-n drum spre-o treaba la Haga.
  N-ar mai trebui fiindca Udrea-i proasta cit cuprinde, mergind pe mina lui Basescu si acuzind Serviciile in integrum. Fiindca Basescu nu acuza SIE, bate saua sa priceapa magaru’ de Melescanu, care era director al SIE, la vremea aceea. De tra-da-re e vorba -- da,da. Fiindca Serviciile in integrum nu functioneaza de capu’ lor ci la ordin. Nu lucreaza-mpreuna cu servicii straine fara aprobare pe actiuni anume, obtinuta de la CSAT. Si daca directorul vreunuia il suna pe directorul vreunaltuia, si-i cere sa le fileze pe doamnele XXX, iar de asta n-are cunostinta CSAT -- in cap cu Sefu’ -- atunci la al cui ordin actioneaza el?
  Acum intelegeti de ce e musai sa fi fost Ponta agent acoperit? Daca nu, va desenez: Istoria cresterii si descresterii Basescului -- din vaporean tras la mal, la Anvers -- presedintele Romaniei.
  Basescu stie cum se fac chestiile astea -- doar le-a trait personal. Si scheauna neputincios fiindca a fost ejectat din sfera de luare a deciziilor de unde curg ordinele spre Servicii.
  Eu stiu ca pe-aici se voteaza Iohannis dar credeti ca el a dat ordinul ca fufele sa fie filmate pas cu pas? Daca nu el, atunci cel ce-a dat ordinul va fi viitorul presedinte.
  Meserias, treaba s-a facut cu meseriasi privati -- o firma de orice (paparazi, detectivi particulari). Ca DGST (FBI francez) o fi-nchis ochii -- alta socoteala.
  Dupa modesta mea parere, indata ce reincepe campania electorala pentru cei doi ramasi in cursa, apar si alte filmulete, din alte locuri de shopping fiindca Duduca-i demult data-n urmarire. Pentru “intern”, important e sa se arate cit poate cheltui ‘mneaei, la un drum. Pentru extern, insa, conteaza “scopul si durata vizitei”. Caci pasapoart diplomatic avind ‘mneaei -- va rog sa nu ma contraziceti, ca ma enervati -- putea cara milioane-n Vuitton. Or, cam de cind stia Cocos ca era pe faras, aud?
  O floare si doi gainari -- si-amindoi aveau de carat “afara”.

 • Dezideriu Dudas

  Ordinul nu a fost dat de viitorul presedinte ci de cei
  care-l vor controla pe viitorul presedinte, ca si pe viitorul prim-ministru, Tinand cont si de “popularitatea”
  actiunii, se pare ca respectivii se bucura si de un important sprijin popular….Si
  nu e vorba de nici-o legatura cu acea sintagma de “popular” pentru care se
  bateau toate partidele odata, mai putin PSD.

 • No Name / DP

  Aha, adica s-a dus sa duca in vuittoane bani negri pentru zile albe, nu s-aduca rochii de zece euro, (sanchi, zece!). Si atunci shoppingul ar fi fost doar a cover story, in care, pentru un plus de credibilitate, a atras-o si pe prietena Alina Bica, fiindca, nu-i asa, ce poate fi fi mai credibil decat o escapada de 2-3 zile, facuta de doua prietene cochete si cu dare de mana in una dintre capitalele modei? Interesanta perspectiva, macar s-o iei cu titulul de inventar.

 • InimaRea

  Eu va admir consecventa cu care aparati clientul -- diavolul in personam. Doar ca eu nu zic ca asta escapada-i musai cu dolareii. Eu sujerez ca “se stia” demult ca Reteaua Microsoft era pe faras, ca “s-a vazut” ca informatia a ajuns si la Cocos, si ca Basescu a fost strapat pe chestia asta, ca implicat emotional. Hotarire greu de luat de catre “un simplu director” de orice serviciu-ar fi el. Adica-i mult mai groasa decit pare -- o sesiune de shopping, acolo!

  Dv stiti tehnica “abaterii atentiei” publicului larg, de la miza povestii. Or, miza de-aici e madam DIICOT -- nu Udrea -- fiindca aia-i “veriga slaba”.

 • No Name / DP

  Dupa mine, doamna Bica e “veriga slaba” de cand a pus-o dna Udrea la DIICOT. Iar activitatea DIICOT sub Alina Bica nu face decat sa confirme asta. Doar ca nu am inteles cum va ajuta povestea asta la eliminarea verigii slabe, si asta pentru ca, deocamdata, eu nu am toate datele problemei. Sper insa ca ele sa apara curand!

 • InimaRea

  Veriga slaba nu trebuie eliminata, pe-acolo se intra-n organizatie.
  Mai e o-ntrebare: Totusi, de unde stie Basescu cum se fac treburile astea (mai ales, despre colaborarea dintre servicii, de unde stie). Un raspuns ar fi ca el i-a asigurat “protectia” Udrei -- in anii lui de glorie -- pe acest model. Necazul cu diabolicele Servicii este ca protectia se poate transforma cit ai clipi in urmarire informativa. In fond, aceleasi metode si mijloace dar unde se toarna rezutatele decide felul minariei.
  Nici eu n-am toate datele, ba n-am dcit ce-i la vedere, in presa. Dar, ca Hercule Poirot, pun la treaba micile celule cenusii, le bag la deductie logica -- si iese ce iese: crima oribila cu victima vie dar demult sinucisa.

 • Dezideriu Dudas

  La “sinucis” puteti avea dreptate….Dar pentru “viitorii sinucisi” victimele pot fi cat se poate de vii…Cristoiu a fost primul care s-a prins.

 • Shadow

  curtea miracolelor mai degraba

 • Gilda Iancu

  rel="nofollow">
  Parerea me despre democratia hamericaneasca este ca ea arata la toata lumea cam asa:

  Chiar daca plaange despre ce fuse si se duse si printuieste un dolarel pentru un sutien mai acatari, ea este ca gagica Bolshevica omoara si praduieste si mai tare se chercheleste. Gagica bolshevic, desi era o mare putoare, avea totusi o pudoare:
  Ea nu a zis ca a ales-o nimeni pe ea sa le faca pe toate acestea. Astalalta noua Internationalista asta penala asta zice ca “asa zice Dumnezeu” ca sa redau din cuvantarile pastorului Hagee pe numele lui de scena Hickey, fratele profetesei de bordel Jezebel.
  Eu ca traiesc aici dar dupa dictonul neaos mamaligar : cind se suie scraofa-n pom, cine tace nu e om.

  Vaia con Dios, Maestre. Salutari sotiei , domnita blonda cu ochi caprui care mi-a fermecat copilaria cind imi povestea la clasa despre Limba Romana. Am invatat de la Dumneaei ca Limba Romana are veninul de viperei atunci cind este tinuta la dospit, iar cind paseste in Disidentai taie ca un brici, nu poate fi politic corecta. Dumnezeu sa va binecuvanteze. Americanii primesc istorie de la oameni ca Dumneavoastra, sau ca Soljenitzin…..sau ca mine…i am kidding….pacat ca nu sunt platiti dizidentii ca nulandentzii, iar nulandentii sa fie platiti in moneda autohtona pe unde pun buoanul binefacerii democratiei si prgresului si fericirii totale. In felul acesta America ar avea mai multi bani la buget pentru homeleshii veterani iesiti cu trauma cerebrala la dosar din politicile nulandesti, de nu ii mai hire nimeni. Ca daca….la 4 Iulie in loc sa se bucure la un berlinez autohton ii loveste amintirea dreptatii totale si au o iesire la mitraliera pe teren american.

  Cu Dumnezeu Inainte. Imi cer scuze pentru greselile de tastatura, scriu de la o tableta si imi aluneca degetele pe sticla.

 • Pingback: Traian Băsescu, Gerard Piqué și Crucea lui Azarian | CERTOCRAŢIA()

 • Pingback: Traian Băsescu, Gerard Piqué și Crucea lui Azarian « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET()

 • Pingback: Traian Băsescu, Gerard Piqué și Crucea lui Azarian | România curată()

WP Admin