≡ Menu

O păcăleală: “Dacă el vine, eu plec…”

Campaniile electorale sunt pline de episoade penibile. În Statele Unite, multe dintre aceste spectacole de prost gust sunt oferite de vedete ale industriei de divertisment. Dar și de alte ”vedete”.

Mereu la modă, nu avea cum să lipsească tocmai acel ”Dacă X devine președinte, eu plec din țara asta”. Iată câteva nume care își fac bagajele pentru eventualitatea că Donald Tramp devine președinte.

Whoopi Goldberg ne anunță: “Maybe it’s time for me to move, you know. I can afford to go.”

Nu mă îndoiesc că își poate permite. O destinație potrivită pentru amuzanta actriță cred că ar fi Cuba, fiindcă Whoopi, în calitate de analistă politică, mărturisea cândva că: “I don’t really view Communism as a bad thing.”

Alarmat rău de tot este și reverendul Al. Sharpton, un escroc despre ale cărui “performanțe” puteți găsi amănunte AICI.

Iată ce zice: If Donald Trump is the nominee … I’m also reserving my ticket to get out of here if he wins. Only because he’d probably have me deported anyhow.”

”Deportat” ori plecat de bună voie, eu, unul, nu l-aș lăsa să ne părăsească înainte de a plăti măcar cele patru milioane și jumătate de dolari datorați IRS-ului pentru neplata taxelor. Ar mai fi și niște ani de pușcărie la care se califică, dar să nu fim prea cruzi cu faimosul “activist pentru drepturi civile”.

Desen & Copyright 2013 - DION

Desen & © – DION

Cher este și ea pe picior de plecare, și nu chiar oriunde: “If he were to be elected, I’m moving to Jupiter.“

După atâtea operații estetice mă întreb care din versiunile Cher se va instala pe Jupiter și unde se vor expatria celelalte 30 – 40 de “variante” Cher. De când mă știu, mi-a plăcut Cher, dar nu mă văd în stare de o călătorie spre Jupiter spre a-i spune “Vino, bre, acasă, nu te mai da în spectacol aici, printre necunoscuți.”

Năbădăioasa Miley Cyrus nu doar că promite să părăsească Statele Unite, dar ne reamintește că ea când spune o vorbă, vorbă e: “Honestly f—k this s—t I am moving if this is my president! I don’t say things I don’t mean!”

Honestly? Doctorii care au tot “întremat-o” au altă părere.

Am două vești pentru admiratorii acestor zbuciumați: una – bună; cealaltă – și mai bună.

Prima – Donald Trump nu va ajunge președinte. A doua – chiar dacă ar ajunge, niciuna dintre vedetele atât de zbuciumate azi nu se va expatria. De ce?

Hai că știți. Unde dracu, Doamne, iartă-mă!, pe ce planetă mai poți face munții de bani pe care-i fac asemenea vedete, chiar și când se dau în stambă? Totuși, dacă s-ar ține de cuvânt, am putea afla dacă țara asta chiar s-ar prăbuși fără ele.

Nu-i cred nici pe cei care se pregătesc să se expatrize, dacă Hillary Clinton ajunge la Casa Albă. Se vor obișnui rapid cu ideea că Bill Clinton are șarm și în calitate de Prim Domn.

Doar Gore Vidal s-a ținut de cuvânt, dar el era din altă familie de spirite decât acești “disperați” de doi poli politici.

dt_signature2-e1270748737227[1]

 • Valentin Feyns

  Duca-se.

 • Vasile Gogea

  …cînd vom auzi și o declarație de genul: ”dacă ajunge X președinte, data viitoare candidez eu”?…

 • neamtu tiganu

  si totusi… cind era cismaru presedinte, multi s-au dus si s-ar fi dus si mai multi de s-ar fi putut, cind era zimbaretu presedinte, iar multi s-au dus, si tot mai multi s-au dus cind a fost marinaru presedinte… ne tot ducem… chiar daca nu ne permitem..

 • Ontelus DG

  Don’t believe that, it’s just business; celebrity needs food, more food and everything is good for P.R. and marketing, even scandal, mainly scandal…

 • oho, de candidati nu duce nimeni lipsa!

 • Adio si-un praz verde!

 • Da, numai ca oamenii decisi sa plece, pleaca fara sa anunte “din timp”. Astia care tot pleaca dar raman sunt o specie diferita. Printre sinucigasi greu gasesti oamenii care au tot zis ca se sinucid. Sinucigasii se gasesc mai ales printre cei care nu vorbesc de sinucidere…

 • Eduard

  Pacaleala revine celor care pacalesc.Inevitabil, Sigur ca, in tot acest timp, au existat ecluze, teste, provocari, oferte. Dincolo si dincoace de bani.
  Pacaliciul nu uita, el este singura carte cinstita.Si cea mai “zbuciumata”.
  Dar, in acest fel, nimic nu ne poate spune unde ne aflam!
  Important este sa aflam unde vor fi altii!

 • neamtu tiganu
 • Probabiul ca dl Cenzor-sef, Profesorul Tismanean u-Girueta, se afla in concediu. Cand se va intoarce, multe capete vor cadea.

 • Mă făcuși curios, domn Neamțu. Îi mulțumesc nu cenzorului zilei, dar și (mai ales) domnului Cranganu pentru vorbele bune.

 • Gherase Mielu

  Cher moves to Jupiter? destul de naspa, gaoacele alea unde te poti scalda in mare sint napadite de alge si-s pline de pietre. Se poate duce totusi alaturi, pe plajele de la Neptun sau chiar Cap Aurora.
  Hotelurile sint misto, anyway … dar bate iarna o briza de te doare sufletul …

 • neamtu tiganu

  Nea Dorin, lumea devine din ce în ce mai Putin previzibila, sa nu zic nebuna, cine si-ar fi imaginat presedinzi ca Clinton, Trump, basescu?
  Chiar si giruetele ametesc de atita invirteala

 • Pingback: O păcăleală: “Dacă el vine, eu plec…” | România curată()

 • nea caisa

  Sau vor mai creste.

WP Admin