≡ Menu

Ma’am, The Floor Is All Yours. Strict interzis pudibonzilor!

Vin alegeri parlamentare. Se fac, se refac și se desfac vechi și mai noi alianțe.

Se formează, se deformează și se reformează blocuri politice noi & vechi.

Alde Tăriceanu are ALDE. Alde alții au partidul lor.

Nimeni nu mai crede în doctorate, de când despre teza de doctorat a dnei Kövesi întrebarea pare a nu mai fi “Cine i-a scris-o?” ci “ Cine i-a citit-o?

Părinții nu-și mai lasă copiii vaccinați, convinși că reeditarea discursurilor lui Petrache Lupu le va ocroti pruncuții și de poliomelită, și de alte revizionisme.

După ce au aflat că parlamentarul Ghiță Sebastian are camere de luat vederi până și în viile personale, românii refuză să mai bea un pahar de vin autohton – se bea numai Beaujolais Nouveau.

Pupinii profesioniști par în degringoladă: foștii lor idoli le-au întors spatele, nu și dosul, așa că s-au trezit lipsiți de obiectul muncii.

Există și vești bune.

Literar vorbind, din cea mai recentă nobeliadă am ieșit cu bine, în ciuda unor julituri, care se vor vindeca până în octombrie viitor, când iarăși în paharul nostru cu apă se va produce un nou tsunami.

Există și o forță parapolitică și extraparlamentară care știe ce vrea, are o strategie bine pusă la punct (și din punct de vedere tactic) și dovedește consecvență.

Nu își propune să intre în Parlament, până acesta nu devine unicameral și nu schimbă paturile, saltelele și pupitrele pe care aleșii poporului dorm cu cartelele electronice în gură.

Ascultând-o pe purtătoarea de cuvânt a formațiunii, e greu să spui că nu mai există nicio speranță.

Există. Totul e să știi unde să o cauți.

Ma’am, the floor is all yours:

 • neamtu tiganu

  m-ati facut sa ma rosesc, parca e prea tare.. vorbeste si despre niste chestii care-mi amintesc de anumite lucruri, da nu mai stiu precis despre ce..

  P.S asa, intre noi, un nr. de tel. ceva! Am auzit ca Vaslui e un oras minunat!

 • Nu mai stiu pe nimeni prin Vaslui, dar parca-mi amintesc ca dna. Elena Udrea era deputata pe acolo. Deci, daca aveti cunostinte prin PMP (Partidul Miscarea Populara), s-ar putea sa va prinda bine.

 • neamtu tiganu

  Nu stiu, zau, daca sa ma bag, mi-e cam tirsa, am auzit ca si domn Basescu a fost 8 ani deputat de Vaslui, oare o cunoaste pe Flory?

 • BogdanB

  Nu cred că e vorba de Vaslui în cazul Elenei Udrea… e vorba de circumscripția Roman, județul Neamț.

 • Mattei

  Dacă Florian este protectorul suveran al pompierilor, iar politica este o tovarășă focoasă mononucleară, oare rezultă că Flory lucrează, cu metode specifice, la mușamalizarea incendiilor?
  Hm…

 • Da, aveti dreptate — satul ion Creanga sa Mos Ion Roata, parca.

 • BogdanB

  Așa este… În țara lui Gheorghe Ștefan (nome de guerre “Pinalti”) totul este posibil.

 • neamtu tiganu

  esti tare bha, ce de nastruznicii iti trec prin cap, mai, mai sa crezi ca esti pontos.

 • Valentin Feyns

  Am auzit ca la Vaslui transportul public e redus (sau gratuit) pentru senior citizens. O fi si . . .?

 • DG Ontelus

  Mariana Marin, ,,Elegie XII”: ,,Între sânii mei a înnoptat moartea.// Dar între mine și tine (se spune)/ va exista întotdeauna o Europă sau o Mare Roșie./ Limba în care gândesc eu cuvântul moarte/ nu este și limba în care gândești tu cuvântul iubire./ Ceea ce azi ne desparte (se spune)/ ne va despărți și mai mult mâine./ Iată de ce, cu toată întunecimea trecutului nostru/ pe care îl desfășurăm acum aidoma/ unui pergament din vechiul Egipt, îți cer să fugim în hăul ce ni s-a dat./ Acolo, pistruii și părul tău roșu/ vor înțelege desigur și vor iubi/ limba sânilor mei// între care va înnopta și atunci moartea.”

 • DG Ontelus

  studiul științific// al imponderabilului/ cu o metodologie digitalizat-decedată/ curriculum exhaustiv-expirat/ finalitate pragmatic-diafragmatică/ bibliografie livresc-grotescă/ aparat critic mecanic-termodinamic-electronic-optic-cuantic/ menționat în catalogul publicațiilor perene pe perne

WP Admin