≡ Menu

Luptă si dă-i, si dă-i si luptă!

După ce președintele Iohannis i-a suflat în ciorbă, Ciorbea s-a trezit.

Poporul se poate culca fără griji.

Avocatul lui a fost pus pe un regim intensiv de

amfetamine, steroizi și hormoni.

Și a intrat în luptă.

Si luptă si dă-i, si dă-i si luptă!

Desen & © DION

Desen & © DION

 • Liviu Antonesei

  Misto! Chiar gind la gind cu bucurie. O sa ma uodatez odata postarea mea, sa prind si acest text!

 • Pingback: S-a trezit Ciorbea! Atacă pe fond Ordonanța la Curtea Constituțională! BOR a trecut de partea poporului! | @ntonesei's blog()

 • Virgil

  eu cred ca er mai mult si lupta si dă-i, si dă-i , si dă-i 🙂

 • Alin R.

  Ironic, dar ce idei ricanante le vin acestor decoratori de asset-uri ai victoriei socialismului este greu de ghicit. Daca maine -poimaine te trezesti cu ei cu vor contesta legile Securitatii, alea expirate si lasate in putrefactie de atata amar de vreme, cu premeditare, la vreo Curte care devine iarasi ombilicul taiat candva dintr-o arhiva?
  Atunci sa ne ferim de vasalie, fandacsia absolventilor, la fara frecventa, a drepturilor ale omului care suntem. Si care nu facem fals in cate publice, ca ne preocupa sterpelirea si anume a trei trandafiri olandeji.Acum nu, ca pretenia-i mare, si inechitabil distribuita pe umeri de fosti sindicalisti cu mot de-a dreptul istoric.

 • DG Ontelus

  ,,o luptă-i viața…”// în maniera care l-a consacrat, autorul denunță pesimist-necruțător/ blestemul vieții publice românești, magistral numit prima oară/ de către Titu Maiorescu, în studiul critic de acum aproape un secol și jumătate,/ intitulat ,,În contra direcției de astăzi în cultura română”;/ este vorba despre ,,formele fără fond”, devenite o fatalitate,/ pe care nici îndreptățita teorie lovinesciană a sincronismului/ nu a reușit să o îmblânzească, din păcate// fără a-l contrazice pe autor, aș adăuga doar că/ acest îngrijorător fenomen surprins, al unei emergente emigrații interne,/ în fapt un generalizat exil interior, extins cel puțin la scară generaționistă/ nu constituie decât încă un simptom al globalizării, o aculturație, o cronicizată criză de identitate// orice s-ar spune, modernitatea românească este un eșec monumental,/ o parte din vină aparținând establishment-ului politic-cultural,/ dar cauza reală fiind discrepanța colosală/ dintre identitatea medievală a satelor devălmașe și identitatea modernă a târgurilor noastre,/ discrepanță pe care ultimele două secole, ale modernității, nu au diminuat-o,/ ci au exacerbat-o, și anume în forme grotești, fantastice, absurde, tragice

 • Alin Rad

  Acu’ ca toti studentii sunt liberi sa calatoreasca, imi aduc aminte de niste javre securiste, cu ochii verzi, care aveau nu doar gratuitate, ci si puteau sa isi aleaga locul in vagonul nou. infect de modern, langa tinta. Pun intrebarea, deloc oficiala, CFR-ul a fost furat din initiativa unor indivizi, sau protocoalele legitimatiilor nu i-ai putut lasat in pace?
  Si sa nu se raspunda cu nu, nu stim, ca avem poze.Aia de la extern se joaca (nu stiu limbi straine, mormolocii) in intern cum vreau, unde vreti voi sa fiti, aia de la intern de easemenea, cu conditia sa primeasca bani negri, necurati, infestati, evazionati, ilegali pentru asta. Si primesc, constant, toti.
  Traiasca studentii eterni!

 • Alin Rad

  Antena SIE din Cluj poate fi motivata brusc sa inconjoare un/ niste oameni. Pot trimite pana la 8 jagardele, sub conducerea unuia cu obrazul patat de varsat, tigan romanizat pe bani.
  Pot fi recunoscuti usor. Nu stiu ce sa vorbeasca, nu prea se cunosc, plus ca nu au au obiceiul comunicarii. Pot juca carti, tacuti, la fostii angeli, pot sa se dea cupluri de indragaostiti care nu vorbesc practic nimic, pot sa-si arate muschii cand nu stiu ca pot pati multe lucruri, dar se bazeaza pe infractorii locali, care de la Nixon incoace nu mai pot face fata presiunii securismului pe care nu l-au prevazut.
  In general sunt suverani. Daca esti prost.Si toti sunt prosti, pentru ca Securitatea a murit demult. Nu-i asa, Bulgakov?

 • Rad Alin

  In rest, 9desi mai sunt modalitati, care demonstreaza participarea unor agenti economici la aceasta opera patriotica), totul se face en douce. Usor, frumos, cateodata mai taios, cand este sa ti se conditioneze un doctorat, dar universitarii sunt draguti. Si la Vatican, si la Parisul nostru cel iubit, si in SUA , la foarte credibilul (foarte bine, au ales, dar tot la noi se intorc, aici este Romania!), restul sunt maruntisuri efectiv. Sigur, lucrurile s-au schimbat, si oamenii, dar nu si metoda.
  Putem vedea asta saptamanal, la televiziunea publica.
  Emoticoma seriala.

 • Rad Alin

  Dar ceea ce nu stie, si pe noi nu ne priveste, este ca la seminarii, colocvii si conferinte vin oameni deosebiti. Securistii de cacat ai Universitatii stabilesc legaturi cu ei. Pentru o viitoare lucrare.
  Sanchi.
  In primul rand ca imbecilii pusi de asa zisii universitari doar de sanchi-uri sunt capabili, apoi ca aia care vin unii vin doar sa vada, cei care stiu stiu, sin nimeni nu stie cum e de ei stiu, de exemplu sa vina, apoi ca stiinta ne doare-n cur. Stim mari viitori profesori in America, care sunt purtatori de multi energo-biti, important este sa li se plateasca ceea ce va sta drept si definitiv ca Activitate Stiintifica.
  Nu va bazati pe SRI. In primul rand sunt imbecili, in al doilea ar banui doar pe cei care le sunt indicati, in al treilea frumoasa magma romaneasca este in afara atentiei lor de imbecili cu multi bani la dispozitie.
  Spun asta acum pentru ca imi place, mai ales pentru ce vine.Si vine frumos, profesionist, dar si civilizat, nu vajnic-cretin, ca la …inteligenti. Dracul pus la loc de cinste nu va insela asteptarile. So be it!

 • Rad Alin

  Filajul este foarte usor de recunoscut. Trebuie sa fii tu insuti/inseti, linistit, si vei constata oameni care simultan se agita, nu se stie de ce, in final iti vor cere ajutoru;, sau vor comenta cu glas mare anumite lucruri, indiferent si mai ales daca nu sunt in cvartalul de rahata al CFR, in fine sunt unii tacuti. Care te urmaresc la buda, vagon restaurant, asteapta sa fumeze foarte destepti in statii, sunt spontani si minunati.
  Partea proasta este ca eu am vazut bagaje care puteau sa le cada in capul lor de jigodii de stat, noroc anume cu alti oameni, exact in timp ce erau interesati de subiecti. Care schimbau cartele, la randul lor….SIE, septembrie 2008, tren spre Cluj-Napoca.
  Deci sa nu va fie frica/ Sunt cretini, si totul le sta in cale. Afara daca nu aveti excursii programate, fara sa stiti…
  Secouristii ajuta. Au facut-o, o fac si mi-o vor face pana la o moarte.

 • Dezideriu Dudas

  La aceasta « mare lupta », nesfarsita, « vorba » lu’ dom’Marcel, tot PSD-ul a gresit….Daca in 1996 miza pe racheta lui Ilie Nastase si nu pe fosta glorie a tenisului international, drezina nationala cu trei roti a lui dom’Victor nu mai trebuia fortata atat…sa spulbere InterCity-urile, recent promovate de dom’Tudoran inaintea acceleratelor si chiar rapidelor…., desi ultimele au galerii infricosatoare. Rugam atentie sporita chefereului, mai ales «la» directia mocanita….

  A 4-a roata…
  ( la Marin Sorescu au fost deajuns 3 tepe….La roti, nu merge cu 3, decat in « mare lupta ». )

 • Rad Alin

  La trecerea frontierei de stat, in 2008, ma duceam si eu sa vad Capela Sixtina. Javrele au determinat intai un BMW negru, care statea acolo cu o jagardea de politist de circulatie, la panda, imediat inainte de frontiera unde era, poate mai este, ca este utila, o linie continua trasa special pentru bizoni.
  Si deci javra dintr-un Wv Polo, albastru, securist, care statea ca stapanul tarii de cacat, il obliga pe prostalau de politist, fara insemne, din parcare, cu BMW foarte scump, din parcare, sa ia actele conducatorului auto. Contraventie. (ramasa asa, adresa si restul, date personale pentru jigodiile de stat care nu vor afla vreodata rwalitatea lor de moti).
  Apoi frontiera. Javra de la frontiera mi-a luat pasaportul si s-a facut ca il inregistreaza. Si apoi MI-A DAT DRuMUL. CA ASA A VRUT EL.
  SEbestian Ghita sper ca nu a trecut prin aceleasi umilinte, dar daca nu ciripeste in curand, nu va ma carai niciodata.
  Pe cuvant de fost viitor profesionist!

 • Rad Alin

  Multumim, dar nu este nevoie de solicitudine. Mai ales dupa, sa citez, ultima calatorie a D-lui Tudoran in Romania. Facuta in compania unor oameni de buna-credinta.
  Nimic nu este rau pana nu este cu adevarat rau.

 • Dezideriu Dudas

  Da, da’ e bine sa fie bine ca sa nu fie rau.

 • Rad Alin

  Mai ales. Interpretarea mea, ca cineva trebie sa moara, este doar o inchipuire.
  Dar eu tin la imaginarul meu, mai ales ca se reduce la curve si spioni asasini. Cu ordin, de buna-seama.
  Eu nu renunt la aceasta interpretare. Dar m-am gandit ca poate fi de folos cuiva.
  Pe cuvant de onoare, nu mai am ambitii.E rau, dar este asa de bine…!

 • Alin R.

  Poate trebuie spus ceva. Nu imi este frica, nu stau sa astept ceeace va veni, inevitabil. Putin imi pasa.
  Dar curvele sunt prezente, iar de spionii asasini nu mai putem vorbi. Pe mine nu ma vor atinge decat accidental, daca ma bag ca dobitocul, altfel ma vor lasa sa ma linistesc pana la moarte. Eu nu accept asta, prezumtia asta, referitoare la mine, dar si la altii.
  Eu stiu ca se poate sti cand cineva o va pati.
  Asta nu tine de securisti, care sunt prin definitie gunoaie inrudite. Pentru mine.
  Stiu ca voi plati. Dar va mai dura. Oricum, pana cand cineva care s-a tinut de capul meu unic dar modest nu va muri, eu nu voi fi eu.
  Atat/

 • Alin R.

  Este interesant un lucru simplu. Nimeni nu se plange, in afara de mine.
  Cum este posibila aceasta marsavie cotidiana? Ca unii, adica toti o accepta, este treaba lor.
  Cum este posibil sa fii asa de marsav sa accepti putoarea zilnica a securistilor asupra vietii tale?
  Am inteles. Prieteni, rude, colegi. De ce persista marsavia?
  Sunt singurul care simte aceasta povara donquihoteasca, adica imposibila?
  Cum este posibil sa fii asa de lipsit de orice virtute sa nu protestezi?
  Ce Dumnezeu se intampla in tara asta?

 • R. Alin

  Doar Dumnezeu se intampla in tara asta.Oamenii au disparut de mult/

 • DG Ontelus

  aici pare mai bine// gândurile au rămas în urmă/ iar cerul capătă/ o culoare neverosimilă/ prietenii nu mai știu de mine/ eu nu mai știu de lume/ însă lumina/ acea lumină este tot acolo/ calmă învăluitoare protectoare/ pace în suflet viață în eter

 • DG Ontelus

  idilă// zâmbește galeș/ drăgălașă făptură/ suferința banală/ firesc miracol

Next post:

Previous post:

WP Admin