≡ Menu

Încă o limbă – volovlaha

Desen and Copyrighte @ DION

Prelucrare după @ DION

„La mulți ani, Traian Basescu! O spun din tot sufletul, cu admirație pentru omul politic care a știut să vadă distincția dintre bine și rău. Fără Traian Băsescu, condamnarea comunismului în România nu ar fi avut loc.”

Desen&Copyright@Ion Barbu

Desen&Copyright@Ion Barbu

“This is a fact.”

Desen & Copyright @ Alex DIMITROV

Desen & Copyright @ Alex DIMITROV

“La un ceas când aceste distincții par să fi dispărut în negura mocirloasă a muțeniei, eu unul îmi fac o datorie de onoare să le reamintesc.”

(Revista serviciilor de socializare. Realizator: maRșarier – pagină de avangardă)

 • Radu Călin Cristea

  Republică, măreață vatră! Nici nu mi-am dat seama în ce mocirlă mi se zbatea muțenia. Mulțumesc de atenționare. Am impresia că unele defecțiuni de caracter sunt incurabile. Mă și mir că Iohannis a scăpat teafăr pînă acum.

 • Stefan Kovacs

  Deja e mai mult decât jenant. Acum foarte mulți ani- când nu se băgase atât în …. de partea lui Băse- am avut impresia după ce i-am citit cărțile că dl.Tismăneanu e un istoric interesant…

 • Liviu Antonesei

  Mai degraba memorialist, mai ales al memoriilor matusii, e drept, decit istoric!

 • Liviu Antonesei

  Nu incurabile, frate Radu, in hiperevolutie continua!

 • A preferat sa devina un istoric interesat. Ca sa nu mai spun ca dl VT este sociolog, nu istoric. Dar, daca va continua sa cumuleze, in acest ritm, profesii noi, maine vom fi informati ca este si cosmonaut.

 • Arleqin

  O apa si un popor…
  Cainele latra, Caravana trece…
  Ce merite are postacul…? Nu are decat unul, de a se autolauda ca este Vocea Grupului Sau… sau vocea zonei in care traieste… sau vocea disidentului de meserie…:)
  una peste alta, Basescu ramine singurul politician vizionar si un artist in politica Damboviteana unde javrele si sacalii vor mereu sa faca ce vor ei din popor, din tot poporul de imbecili si analfabeti ajunsi judecatori, ingineri, medici, artisti, scriitori, politicieni de bancuta-din-fata-Cotrocenilor…:)

  Cum de aude postacul, tocmai din Arad, Timisoara, Sibiu etc… ? Nu prea, mai mult pe bLOG-uri, si intre “ai lui”…

  Da, Limba este impusa…de un paunescu, de cartarescu, de plesu, de liiceanu, de niste oameni care scriu bine…si care nu au nimic cu politica sau cu poporu… i-a vazut cine in strada, ieri?!….
  I-a citit cineva pe FuckBook, in ultimele 3 zile…?!
  CE anume faceau acestia la momentul 23 VIII 1944 si 22 XII 1989…???

  Da, limba romaneasca este o curva, una cu gust de roscata transilvana, una care se vea formatoare de opinie si nu este decat un mic pirtz ptr cine are timp…:)

  Da’ mie-mi place limba romana, are atatea valente si nuante, imediat prinzi spilul acolo unde te apfli, unde o auzi si/sau unde o citesti…

 • Stefan Kovacs

  Îmi cer scuze. Am citit pe o biografie că predă istoria la Maryland. Cum s-a ocupat prin cărțile lui de istoria comunismului- am rămas cu impresia asta.

 • Cred ca ati nimerit aici dintr-o mare intamplatre, pe care ma simt obligat sa o anulez.

 • Hantzy

  Imi amintesc o comedie, sau mai bine zis nu-mi amintesc numele unei comedii, in care un personaj, nici macar principal traia in pielea unui actoras scapatat, care de fapt nu mai traia pentru scena, ci pentru un rol deja uitat de ceilalti si care-l propulsase cu anii in urma in primplanul inustriei de Profil. De ce oare imi amintesc sau nu-mi amintesc filmul asta?! Si, de ce oare tocmai citind volovlaha?!

 • Prof. Giruetă

  Cred că ar fi mai bine să spuneţi la cine vă referiţi, dle Hantzy. Pentru că altfel este aproape sigur că dl Tudoran va considera că îi daţi, indirect, dreptate…

 • Fiindca nu aveti nimic mai bun de facut.

 • Greg

  Distincția a(u) văzut-o. Din propria retranșare, sau plasare. Exogenă.
  O lege bine scrisă, omagiu legal-constituțional, fatal multor concepții organiciste ale politrucilor de sinteză, omagiu adus inițiatorilor și celor care au făcut posibil punctul 8 de la Timișoara, asta nu au văzut. Operele complete ar fi urmat, cu dedicații de caest tip.
  Dar poate noul președinte, cu cei trei muschetari de rigori, poate domnia-sa va fi mai receptivă la doleanțele totale ale apostaților școlii de la Frankfurt. Nu de alta, dar să rămână și numele domniei-sale pe o operă colectivă, completă,cu drepturi de autor în celălalt tărâm, al unui Potemkin, crucișător philadelphian al amărâtei democrații românești. Naturale.

WP Admin