≡ Menu

Fără cuvinte…

 • Liviu Antonesei

  In putine cuvinte, jegosii de la PSD neputind gasi nimic depsre Iohannis, sint in starea de orice, oricit de oribil. Aici e o discutie corecta. Nu-mi dau seama ce televiziune este.

 • Maria Rusu

  RTV-ul lui Ghita.Ei si A3 sunt vesnic cu prostiile astea pe”kroll”,nu vezi nimic altceva chiar daca treci razant,cu zapp-ul peste!!!

 • No Name / DP

  Da, strategia de campanie a celor doua posturi TV in favoarea lui Victor Ponta a fost ghidata exclusiv de principiul «Calomniez, calomniez, il en restera toujours quelque chose.» Si mai au si pretentia de-a modera dezbaterea dintre cei doi candidati. Asta da tupeu!

 • No Name / DP

  Ca si prostia cu refacerea USL, reanimarea purcelei moarte in cotet de-acu’ aproape zece luni.

 • observatorul din papusoi

  ”Jegosi e putin spus”, sinteti prea amabil, cuvntul ”spurcaciuni pesedisto-varane” mi se pare mult mai potrivit --

 • marin dunareanu

  ”Ghita” e parca si numele popular al godacului de sacrificat la Craciun. De Badea, Gadea + Ciuvica nu mai vorbesc. Iar Tzapul, in speranta ca i se va dubla pensia ”nesimtita”, si-o oferit si el serviciile, ca un simplu melescan, Pontagiilor Electorali. Fruuumos! Ce ar spune oare mentorul sau imaginar, Calugarul Vasile din ”vechiul schit”?

 • Adi de la Tulcea

  Avem si un cantec de mahala, bun de manelizat: ”La Gadea la poarta/E o purcea moarta:/Cui o ride si-o grai/ In balcon i-o vom zvirli.”

 • neamtu tiganu

  nea Liviule, corect se spune Johannis cu “J” nu cu “I”, exista si o planta Johanniskraut, care nu-i altceva decit sunatoare, se face ceai, e buna in caz de deprimare usoara.

  P.S e schmecker desenu cu mata, da cu tigarea, nu-i frumos, ce vor zice tinerii!

 • Daca_nu_nu

  Tinerii nu zice nimic, îl iubește și cu țigară (și fără, dacă e să fie, dacă nu, nu). Problema e alta: mie nu-mi place faza cu „jegoșii”… Ce-i drept, nu mai sunt chiar așa tânără… 🙁

 • neamtu tiganu

  pai, poa ca s-o enerva, ca asa sunt moldovenii, vulcanici, da le trese repede…
  Marselo, tinara, coapta, oricum esti sea mai gigea!
  Marcelo, ia libliu tebia!

 • Dana (Mara)

  Este chiar acum o confruntare Iohannis -Ponta pe Realitatea tv,(live si pe net) dar pacat ca nu a organizat-o TVR pentru ca avea acoperire si pe sud si est. Sa speram ca va fi una si la tvr.

 • neamtu tiganu

  cum merge, cine cistiga?

 • Philologus Moldavicus

  Corect se scrie J, dar se spune I, doar ca in scrierea renascentista -- si a germanei si a latinei -- I si J, in pzitie initiala, inaintea unei vocale, erau acelasi lucru: o semi-consoana sau o semi-vocala, nu o consoana, nu o vocala. Asa ca Liviu Antonesei nu e in culpa grafica, istoriceste vorovind, o, nu. Dar deloc, deloc, deloc.

 • neamtu tiganu

  hai. nu ma mai perpeliti, spuneti, cum fu? au cistigat ai nostrii?
  Tacerea asta asurzitoare, cum spun filozofii, nu suna prea bine.

 • neamtu tiganu

  adica Jeg ar trebui citit Ieg?

 • Dezideriu Dudas

  Cum spun tinichigii suna mai bine…

  In seara asta doar Vanghelie il putea bate pe Ponta daca-i dadea inainte Mircea Dinescu niste almanahe…. Nu stiu insa daca Pino ar fi avizat desi cei cu aprobarea par a fi nemti ce-au devenit deja engleji….

 • InimaRea

  Tare nu-mi place sa am dreptate, uneori! Am zis ca-i idee proasta “dezbaterea” in direct, pentru Iohannis/Johhanis (dar el cum si-o fi scriind numele, c-asa cu I, apare-n presa noastra). Si-a pierdut “al nostru”, la scor de maidan. Parc-ar fi nimerit pe-acolo, el cautind alta usa.
  Dar de ce ziceam ca era o idee proasta. Mi-era clar ca Ponta avea sa-l atace la PDL -- c-acolo-i burta moale a lui Iohannis. Sa-i puna-n circa toata istoria PDL, la guvernare. La care jmekerie, Iohannis n-avea ce face, doar incasa fiindca n-avea cum se dezice de noii sai liberali.
  Daca ma gindesc bine, n-am avut chiar dreptate, fiindca n-a fost nasol, a fost oribil. Inchipuiti-va ca Iohannis trebuia sa improvizeze, iar Ponta-si facuse lectile.
  Culmea, si Ponta a trebuit sa improvizeze, ca era programat pentru un interviu, nu pentru o dezbatere. Asa c-a tras-o pe partea pe care era el pregatit -- cu date, cifre, alea-alea. Iohannis nici p’alea nu le-a avut, asa ca s-a trezit vorbind: D-le Ponta, vad ca aveti o fixatie cu soacra-mea… Poti sa-nnebunesti pe chestia asta!
  De fapt, Ponta-l intrebase de unde stia ca soacra-sa avea 300 de lei pensie, cind nu exista pensie atit de mica-n Romania -- 430 e minimum garantat. Deci nu de soacra lui Klaus era vorba ci de cunoasterea unor date sociale.
  Pentru adeptul “lucrului bine facut”, i-a iesit o-ncropeala de toata frumusetea.
  Pe
  la televizii, se dezbate pe tema “Daca te-a-nvatat cineva, prost
  te-a-nvatat; dac-ai facut-o de capu’ tau, prost cap ai avut!”

 • InimaRea

  Singura dificultate a lui Ponta a fost cu-o fata deteapta foc -- Denise Ferhai, parca (cred ca tataroaica, de-aia -- asa isteata). Economista, acreditata la FMI, i-a servit un citat din discursul tinut de responsabilul FMI pentru Bulgaria si Romania. Il avea si Ponta da’ sa vezi lucru’ dracu’: la Denise, era avertisment adresat Guvernului Ponta, sa nu se joace cu banii. La Ponta, era recunoasterea bunei administratri -- era o referinta despre echilibrul macroeconomic greu obtinut, care nu trebuie pus in pericol.
  Mesajul omului de la FMI era clar, Denise nu s-a lasat, asa ca Ponta a cazut la pace: Discutam pe textul in limba engleza.
  Tot fata aia i-a spus lui Ponta ce-ar fi trebuit sa auda de la Iohannis -- ca excedentul lui bugetar vine din taxa pe stilp si acciza marita la carburanti -- deci, asta-i filosofia economica a Guvernului Ponta.
  Realitatea Tv e televizie de susanea. Sa vedeti de ce: v-am spus ca “dezbaterea” s-a hotarit brusc, a anuntat Iohannis ca se baga. Rares Bogdan -- ala cu Jocuri de putere (o figura tipic miticista desi-i de la Cluj -- aviz ardelenilor care se cred mai cu mot decit regatenii) -- a facut el din pix “formatul emisiunii”, cu reguli cu tot. Bineinteles ca s-a ales prafu’ de formatu’ lui, si de reguli.
  Colac peste pupaza, cind sa se-ncheie “dezbaterea”, Rares anunta ca, dupa ce pleaca Iohannis, el mai sta oleaca de vorba cu Ponta, ca aveau ei o discutie de purtat. Neamtu’ se uita la ei si le spune: Eu socot ca nu-i normal sa mai vorbiti dupa ce plec. La care, omuletu’ cu jocurile de putere sare sa-l lamureasca -- mai sa-i si jure -- ca nu continua dezbaterea, ca e alta socoteala ce-are el de baznit cu Ponta.
  La chestia asta, cred c-a intervenit Gusa -- abia debarcat de pe avion si parasutat direct in platou -- ca gata, fara d’astea! Si l-au bagat pe Melescanu-n seama, ca era si ala pe-acolo. Iar Gusa, obosit de-i cadea capu’, cred ca si-acum isi mai lauda oamenii pentru ce grozava emisiune-au tras ei acolo.

 • InimaRea

  Cred ca 11 nov curent fu cea mai tare zi politica dintotdeauna. Incepu cu o stire-bomba: in curtea sediului ACL, au fost aruncate gaini -- si vii, si moarte -- cu biletele la git: Ma cheama Iohannis si mi-e frica de dezbatere.
  Sediul asta-i pe Soseaua Kiseleff -- la mama supararii, intr-o zona pustie, va dati seama, de n-a vazut nimeni nimic -- asa ca, pe la 11 am, n-avea cine baga de seama ca aruncau unii cu gaini peste gard (erau vreo 30 cu totul).
  Toata ziua, televiziile au tocat evenimentul: au fost aruncate peste gard gainile, de PSD, ori si le-au aruncat ai de la ACL-n propria ograda, sa se victimizeze?
  Sarada fu dezlegata odata cu “dezbaterea”: Iohannis -- ori ACL, ori si-si -- isi lua inima-n dinti si veni la lupta. Si iesi ce va spusei.
  Mai-nainte de asta, pe-nserat, in “orasul” Voluntari, un miting al PSD, la care se participa cu ce-avea omu’ prin ograda -- gaini, iepuri, papagali.
  Ba fratilor tristi din diaspora, veniti ba-napoi, ca-i misto tare p’acii-sa -- sa mor io, na!

 • 1.
  DL KLAUS IOHANNIS A RĂSPUNS FOARTE BINE LA ÎNTREBĂRILE DE LA GDS. ÎNCEPUTUL RĂSPUNSULUI DAT DLUI GABRIEL LIICEANU ESTE BRICI! E DREPT, AUDIENȚA GDS ESTE SUB NIVELUL MĂRII ȘI O PERFORMANȚĂ ÎNREGISTRATĂ ÎNTR-O ASEMENEA DEZBATERE N-ADUCE PREA MULTE VOTURI.

  2. EU, UNUL, NU L-AȘFI SFĂTUIT PE DL KLAUS IOHANNIS SĂ ACCEPTE “DEZBATEREA” DE LA REALITATEA. SĂ TE DUCI ACOLO PENTRU A RĂSPUNDE ÎNTREBĂRILOR LAVINIEI ȘANDRU?!? DINCOLO DE ALTE DETALII, DACĂ ȘTII MAI
  MULT DECÂT UN TELESPECTATOR OBIȘNUIT DESPRE MECANISMUL UNOR ASEMENEA DEZBATERIA FOST EVIDENT CĂ DL PONTA ȘTIA CE CUPRINDE “DEZBATEREA”(formatul și punctajul/pontajul), ÎN VREME CE DLUI IOHANNIS NU I S-A MENȚIONATPREA LIMPEDE DESPRE CUM SE VA DESFĂȘURA “DEZBATEREA”.

  3.
  LINKURI --
  ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI LA GDS

  http://www.revista22.ro/klaus-iohannis-2012--procedura-prost-gndita-prost-facuta-dar-un-vot-pe-care-nu-putem-sal-negam-49999.html

  http://www.revista22.ro/andrei-plesu-exista-o-anumita-brambureala-etnica-pe-care-trebuie-sa-neo-asumam-49996.html

  http://www.revista22.ro/klaus-iohannis-in-dialog-cu-sever-voinescu-nmuierea-sistemului-de-justitie-va-duce-la-subjugarea-lui-49995.html

  http://www.revista22.ro/klaus-iohannis-in-dialog-cu-gabriel-liiceanu-eu-vreau-sa-fiu-presedintele-romniei-nu-criticul-de-serviciu-49992.html

  http://www.revista22.ro/klaus-iohannis-daca-mas-lua-dupa-tot-ce-e-la-televizor-ar-trebui-sa-ma-mpusc-49989.html

  http://www.revista22.ro/klaus-iohannis-nu-simt-ca-trebuie-sa-ma-apar-pentru-etnia-si-credinta-mea-49985.html

 • Amicus

  Vai, vai, vai!

  Nu am vazut, doar am citit. Nici nu îndrăznesc să mă uit la înregistrarea video.

  Eu nu înțeleg cum ar putea un ardelean să “învingă” un sudist într-o dispută televizată desfășurată după regulile polemicii din Ferentari sau Piața Crîngași. Cum să facă față un ardelean miștocărelii, trasului de brăcinar și golănismelor unui băiat de cartier care exersează arta bășcăliei de dimineață pînă seară, de la naștere pînă la moarte, chiar dacă asta e tot ce poate să facă și la nimic altceva nu se pricepe? Păi, cu d’astea a ajuns Ponta prim-ministru și Băsescu președinte. Asta votează românul. Așa se parvine și așa se trăiește BINE în România. Johannis e zero la miștocăreală pentru că sportul ăsta pur și simplu nu se practică în Ardeal. Maniera asta de a dezbate trebuia să fi fost primul lucru pe care FORMATUL NEGOCIAT al confruntării trebuia să-l fi făcut imposibil.

  Și-apoi, cum sa accepți NU să răspunzi la întrebările uneia ca Lavinia Șandru (pe ceilalți care erau acolo nu-i cunosc), NU să stai de vorbă cu ea, NU să stai la aceeași masă cu ea, ci pur și simplu să respiri același aer cu ea fără să te sufoci???

  Cum, după ce ai avut o politică foarte inteligentă de a accepta o confruntare televizată doar în condiții / format negociate la sînge, să o tai tam-nisam, complet dezarmat spre locul unde ți se pregătise de mult o capcană??? E ca și cum, vrînd să pari neînfricat, îl întrebi pe Ponta: “în săbii să ne tăiem, sau în ciorapi să ne mirosim?” Bineînțeles că Ponta alege ciorapii.

  Să te mai miri de rezultatul “confruntării”?

  Concluzia e, într-adevăr, asta scrisă de InimaRea:
  “Daca te-a-nvatat cineva, prost te-a-nvatat; dac-ai facut-o de capu’ tau, prost cap ai avut!”

 • Dana (Mara)

  Se vede clar ca cel putin Gusa si Lavinia Sandru sint oamenii lui Ponta. Oare de cind au clocit-o cu indignarea ipocrita ca Iohannis nu a mers inca la Cernauti? Dar de Ponta nu zice ca a facut tot posibilul sa ajunga la butoane pentru a cistiga electoratul din Basarabia cu pomeni cum a spus chiar el -- am dat masini la romani, am dat si in R.M., am facut teatru la romani, ne-am milostivit si de moldoveni si iacata sub Ponta Romania incepe sa fie perceputa ca o prietena mai generoasa decit maica Rusie.
  Dupa parerea mea s-a vazut cine are bun simt. Ponta cu copiutele s-a facut mai mult de ris, este exact guralivul clasei care uita formulele matematice si are nevoie de copiute. Ponta sta bine cu papagalul ca orice jurist dar nu are gindirea metodica si logica impecabila a lui Iohannis care cu niste consilieri buni poate face fata cu succes exigentelor functiei la care aspira.
  Iohannis trebuia sa propuna o singura confruntare la tv publica.

 • TOT EU

  Nu, pentru ca e JEG termen de origine slava si se scrie, in limba de origine, cu o litera chirilica speciala: )I(, ce nu poate fi citita dect J.

 • No Name / DP

  Parerea mea: ca prestanta, Iohannis l-a dominat pe Ponta. Ca pregatire pentru confruntare insa, a lasat de dorit. Bila neagra pentru staff-ul lui electoral, care l-a impins in confruntare cum se spune ca arunci copilul in apa ca sa-nvete sa inoate singur. Mai mult, singur fiind, adica neanturat ca Ponta de rubedenii si staff, Iohannis a reusit sa impuna, de unul singur, un format emisiunii pe care Rares Bogdan a incropit-o pe picior, cand a aflat ca va urma sa aiba o dezbatere, si nu o convorbire cu doar unul dintre candidati. Asa un slab moderator pentru o batalie atat de mare!… Mai cred ca prima confruntare s-a incheiat la balotaj. Daca n-as fi avut nicio informatie prealabila despre candiati, daca aseara i-as fi vazut pentru prima oara, as fi spus ca m-au convins sau nu amandoi, in egala masura. Categoric, e nevoie de o a doua confruntare, dar cu un format prestabilit, despre care sa fie pusi in tema ambii pretendenti la presedintie si cu un moderator pregatit la randul lui pentru un rol… istoric.

 • Da, dar discursul ei a fost prea lung

 • Dezbaterile tin mai mult de papagal…

 • No Name / DP

  Acum se vede ce prost si-au jucat cartile intelectualii publici de dreapta, consumandu-si tot capitalul de credibilitate in sustinerea lui Basescu pana-n panzele albe si dicolo de ele.

 • Daca_nu_nu

  @nonamedp:disqus: Exact!

 • InimaRea

  Ladies&Gentelemen, eu as fi dezbatut, cu pretendentii la tronul Cotrocenilor, problema increderii. Domn’e, presedintele e -- si constitutional, si pe bune (macar pina la o vreme) -- cea mai de-ncredere persoana de pe cuprinsul bastinas. Si-atunci, veneam si-i luam asa:
  -- D-le Ponta, de ce n-a mai avut Crin Antonescu incredere in dv, si s-a retras de la guvernare, ingropind o constructie politica victorioasa rau de tot?
  -- D-le Iohannis, de ce-ati concurat impotriva celui care v-a adus in PNL si v-a facut vicepresedinte, ca sa va bage-n guvern ca vicepremier?
  Domn’e, si-i tocam cu chestia asta, ori pina scoteam ceva de la ei, ori pina se vedea cit pot fi de mincinosi amindoi. Dupa care, puteam zice la poporu’ spectator: Ba, voi care credeti ca minte mai abitir? Ei, p-ala sa-l votati, ca sa stiti o socoteala: Nu va puteti baza pe nimic din ce da pe goarna.
  Tot e o chestie, parerea mea…

 • InimaRea

  Eheu, Amicus, tare demult s-o modificat jenetic lumea p’in Ardeal, nu ma’ie ardeleanu’ asa domol si scump la vorba. Ca peste tot pamintu’ stramosesc, si-n Ardeal e ardeleanu’-ardelean, al ‘otz si-al politician. Iar in fruncea trebilor publice nu-i din prima categorie -- poate ca a mai numeroasa, daca asa zic ei, ardelenii; ci-i din alelalte doua. Iar intre a mai si-alelalte, e -- asa -- un cordon sanitar, sa nu cumva sa se amestece, ca-i bai!
  Numa’ la Bogdan Rares, Cozmin Gusa, Boc, Blaga s’altii aidoma daca ne gindim, si si vedem ce minune-a lu Dumnezau ii Botox, pe lumea aiasta…

 • InimaRea

  Asta-i scoala jurnalistica romaneasca postdecembrista -- intrebarea-i un discurs, raspunsul nu conteaza.

 • No Name / DP

  Scoala de jurnalism s-a facut in Europa Centrala si de Est dupa ’89, dar de halul in care a ajuns presa azi se fac vinovati asa-zisii mentori interni, alde Cristoy si altii ca ei, care au preferat sa se intoarca la cacofoneala (sic!) patimasa autohtona din interbelic. Ca, doar ati spus, ginta latina, nu alta!

  Multi jurnalisti romani au trecut prin cursuri BBC in ultimii 25 de ani. Vestul a produs si manuale pentru jurnalistii din Est, pentru a-i obisnui cu tipul de presa anglo-saxona. Nu mai vorbesc de alte training-uri initiate de diferite organisme de presa din Occident! Toate insa in zadar. Jurnalistii nostri parca abia asteptau sa se puna in solda politicienilor si-a serviciilor si sa-si coboare exigentele pana la nivelul celui mai naiv si usor manipulabil consumator. Asa s-a facut ca, dupa 25 de ani, presa s-a intors de unde a plecat la inceputul anilor ’90. Alearga tipand pe tangenta, fara sa atinga miezul problemei. (Cam asa a caracterizat-o in anii ’90 fostul ambasador american in Ro -- intre ’81 si ’85 -- David Funderburk si, din pacate, asa e presa si azi). Au fost, totusi, si perioade in care presa s-a aliniat standardelor anglo-saxone, dar ele n-au durat mult. Spiritul autohton s-a impus, fiindca jurnalistul roman e in primul rand “un bun roman” si “astazi lumea ne cunoaste. Roman zice, Coruptibil zice”, ca viteji, deh… mai putini.

 • Dezideriu Dudas

  ODAS SRL Constanta / Consultanta- Investitii-Strategie

  – Societatea comerciala fondatoare a initiativelor tehnocrate “ Divanurile libertatii globale”, “Forumul de la Neptun “ si “Strategia dezvoltarii Romaniei, optiunea societatii civile”

  -NOUA ABORDARE= Determinanti : constructie 50 % -- integrare 50 %
  Constructia : continuitate 50 % -- modernitate 50 %
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  11.8 / 11.08.2005

  D-LUI PRIMAR AL SIBIULUI, KLAUS JOHANNIS

  Stimate Domnule Primar Klaus Johannis,

  Va facem propunerea de a deveni Presedintele Grupului pentru Noua Politica din cadrul Forumului de la Neptun.
  In adresa catre Consiliul Judetean Constanta ( nr. inreg.6372 /10.08.2005 ) si Prefectura Constanta ( nr. inreg. 7335 / 10.08.2005 ), din anexa 1, aveti intreaga structura logica a materialelor anexate in aceasta adresa pe suport scris. In plus, la sfarsit, anexam si adresa catre Presedintia Romaniei ( nr. inreg. 3871 / 25.03.2003 ) si Guvernul Romaniei nr. inreg. ( 17 / 4336 // 25.03.2003 )
  Pe email, va transmitem cateva date despre initiativa noastra. Important e fisierul ConsiliulIntegritateMoralaCIM trimis recent la 26 ziare nationale si locale (din Constanta ), unde se poate observa in ce context ne-am gandit prima data la propunerea de acum. In fapt, cea mai buna atitudine a cetatenilor Romaniei fata de integrarea europeana, poate fi demonstrata la Sibiu…

  Cu stima,

  Asociat unic si Administrator

  Dezideriu Odet Dudas

  Tel. mobil : 07………………………
  ( in perioada 11-21 august ma aflu la Paltinis – Sibiu )

  Registrul Comertului J…..Cod Unic de Inregistrare……..Capital Social……….
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  Ion Iliescu : Venim in aceasta lupta cu toata sinceritatea, precum si cu
  instrumentele de care dispunem, pentru a nu risca viitorul unui popor pentru
  prosperitatea unei maini de profitori iresponsabili.

  Emil Constantinescu : Azi ( …15 ani de la revolta populara din decembrie
  1989 / revolutia din decembrie… ) stim ca actul de eroism inspirat al celor
  care si-au riscat atunci viata nu se putea implini decat prin efortul fiecaruia
  dintre noi pentru ca intr-adevar Romania sa-si regaseasca destinul european,
  demnitatea si speranta in viitor.

  Tibor Dery : Atata vreme cat critica noastra se indreapta impotriva
  indivizilor, in loc de a vedea daca aceste erori nu provin chiar din natura
  sistemului, chiar din ideologie, nu facem decat sa schimbam un rau mai mare
  intr-unul mai mic. Nu ma indoiesc ca putem sa ne debarasam de actualii lideri. Mi-e teama insa ca in loc de armasari schiopi vom avea parte de magari schiopi…

  Paul Goma : ” Evocandu-l ” pe Dinescu : ” Cand te intorci acasa la tine, Dorine ( Tudoran)…? ” Acela care se grabeste sa ierte, e deja suspect…

  Ion Ratiu : ” Modernitatea nu ucide traditiile sanatoase. Acestea sunt distruse de “falsii apostoli ” ai unei ” modernitati trunchiate” prezentata de ei ca un RAU NECESAR…Nu e nici REA nici NECESARA. CI BINEVENITA …”

  Mihai I de Hohenzollern : Si, ca sa facem si noi parte cinstit la Europa, trebuie sa le aratam ca suntem mai bataiosi, ca vrem sa traim altfel.

  Francis Fukuyama : Constructia statelor nationale nu este o provocare noua,
  dar ea nu a fost niciodata mai necesara si mai putin inteleasa ca astazi ( n.n. -- 2004…)

  Claudiu Iordache : ” Ma numesc Claudiu Iordache, scriitor roman. Mi-e teama. Tuturor ne este teama. Singura solutie este sa ramanem impreuna ! ” ( 1989 -- Balconul Operei, Timisoara )

  Papa Ioan Paul al II-lea : ” NU VA FIE TEAMA ! ”

  Fisiere atasate :
  -ConsiliulIntegritateMoralaCIM
  -SDRosc ( Strategia Dezvoltarii Romaniei – optiunea societatii civile )
  -ForumulDeLaNeptunNU
  -Invitatie Neptun
  -AUTORITATEbochensky

 • No Name / DP

  Foarte bun materialul de azi al lui Lucian Mandruta:”Cum sa te pregatesti pentru razboiul vorbelor. Sfaturi practice pentru Iohannis”. Poate il citeste si staff-ul candidatului, ca e postat in blogosfera. Am sa incerc sa pun si un link, poate ca nu e totul pierdut. Mai sper intr-un al doisprezecela ceas!

 • Din pacate nu-l pot citi pe Lucian mandruta, omul care in anii ’90 il baga pe “profesorul” Silviu Brucan in casele romanilor cu PRO-TV; in fiecare week-end si pret de o ora…

 • No Name / DP

  Aveti dreptate, dar, uneori, si oameni pe care-i dezavuam pot avea partea lor de dreptate. Asta ar fi, dupa mine, unul dintre acele cazuri…

WP Admin