≡ Menu

Disclaimer

CERTOCRAȚIA Web Site (“Site-ul/Blog-ul”) este un blog personal oferit de Dorin Tudoran (“Autorul”). Folosirea site-ului/blog-ului presupune acceptarea condițiilor menționate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție  documentul postat aici, înainte de a folosi  acest “Site/Blog”:

CERTOCRAŢIA este responsabilă pentru opiniile exprimate aici de “Autor”. Opiniile postate pe acest blog de “Autor” aparțin în exclusivitate lui Dorin Tudoran. Ele nu implică, sub nici o formă, nici înstituția în cadrul căreia lucrează, nici instituțiile la care este afiliat profesional “Autorul”.

CERTOCRAŢIA nu este responsabilă pentru conținutul opiniilor exprimate de participanţii la discuţiile purtate pe forumul acestui site. Această responsabilitate revine, integral, autorilor opiniilor postate.

CERTOCRAŢIA este un site/blog moderat. Administratorul site-ului are latitudinea să refuze comentariile pe care le consideră neadecvate unei discuţii libere dar responsabile. Cu cât opiniile dumneavoastră sunt mai moderate de propriul spirit de responsabilitate, cu atât mai puţină nevoie este de spiritul de moderaţie al administratorului acestui site.

CERTOCRAŢIA îşi rezervă dreptul de a înlocui cu (…) pasajele, expresiile etc. considerate neopotrivite spiritului de civilitate spre care tinde acest site.

CERTOCRAȚIA vă invită să postați comentarii de o lungime rezonabilă și cât mai aproape de tema articolului comentat.

CERTOCRAŢIA poate refuza comentariile extrem de lungi și pe cele excesiv de off topic.

WP Admin