≡ Menu

Dezvirginează-mă doar pentru tine/Și astăzi și mâine/Oricând

Desen & Copyright 2012 - ION BARBU

Domnițe între 17 și 77 de ani (presa românească apud presa de pretutindeni) dau anunțuri prin care își oferă virginitatea la prețuri rezonabile ori nu – de la un iphone 4S sau o pereche de adidași plus o șapcă la 1.000.000  de dolari. Recordul s-a înregistrat pentru o virginitate ecuadoriană în vârstă de 28 de ani – 2.3 milioane €. O domnișoară din Ungaria și-a scos la vânzare virginătatea pentru a doua oară.

Există și cavaleri care au încredere în conceptul de piață liberă și fac oferte asemănătoare. Dar cei mai puțin cunoscuți sunt obligați să practice prețuri de pornire mediocre.

Terorizați și terorizate de spectrul succesului/insuccesului la viitoarele alegeri europarlamentare și prezidențiale, posibili candidați, posibile candidate, marionete gonflabile, formațiuni și grupuscule politice de toate vârstele practică energic reciclarea virginității politice.

Asemenea eforturi îți dau senzația că asiști fie la partide de viol în grup provocate chiar de victime, fie la partide de swing în care toată lumea (politică) își pasează soțiile și soții (politici) aprigilor dușmani de ieri, în perspectiva tumultoaselor alianțe de mâine; fie la amândouă, simultan.

Evident, poimâine, acest tip de “poștă” liber consimțită o va lua de la capăt, având în distribuție cam aceleași fecioare și cam aceiași feciori cu “instinct politic”.

De Revelion, ofertanți & ofertante pot fi zăriți & zărite în Virgin Islands, alături de potențiali cumpărători & cumpărătoare testând legea cererii & ofertei.

 

dt_signature2-e1270748737227[1]

 • Daca_nu_nu

  Păi, da… Și dacă nu le iese, apoi scandal ce-o să iasă, ferească Dumnezeu:

  http://www.timesnewroman.ro/ovi/10906-gura-pacatoasei

 • Excelent text, domnule Tudoran! Permiteti-mi, va rog, sa ma joc si eu un pic pe marginea lui, ca mult prea imbietor imi pare.

  Daca n-ar fi o mare cerere de “virginitati” politice si nici naivi ori pseudo-naivi care sa creada-n ele, nici ofertele spalate cu inalbitor n-ar mai invada piata (electorala), iar “virginele” politichiei ar muri, far’ de prihana, pe Muntele Gaina. Azi, superoferta vine de la “virginitatile” de dreapta, cum se-ntampla, de v-amintiti, prin anii ’90, cu duzinele de “virginitati” de stanga.

  Dar, orice ar zice si orice ar face dusmanii sai reptilieni, tot dl Basescu bate recordul la virginitate, vesnic tanar si mereu “neinceput”. Caci unul era Tovarasia Sa pana-n ’89, altul Domnisa Sa in ’91, cu totul altul si cu mult mai virgin* in guvernarea CDR-PD, mai neprihanit ca-ntodeauna la alegerile din 2004, aproape tot virgin la cele din 2009 si, ca orice virgin mitologic, in culmea noii sale castitati sta sa nasca, prin imaculata si alba ca zapada conceptiune, puzderii de partidulete, virgine toate.

  Legenda: * -- desi gramatica si logica ne spun ca adj. virgin nu are grade de compartie, praftica istorica se incapataneaza de veacuri sa ne demonstreze contrariul.

 • mihai rogobete
 • @ mihai rogobete

  He! He! He! Alta gasca-n alta traista…

 • neamtu tiganu

  nu stiu altii cum sunt da mie-ntotdeauna, in comunism, mi-a fost frica de fecioare. Pe de o parte sunt milos si am auzit ca doare, pe de alta parte, pa vremea mea, daca i-o faceai trebuia s-o iei, vorba aia, pt. o gaura luai toata plasa. Cel mai nasol era cu fecioarele despletite, alea, stiti voi, calare pe cai, alea care te violau ele pe tine si mai apoi tipau.
  Din fericire azi e democratie, cum zice nea Dorin, virginitatea se supune legii pietii libere, cererea si oferta, sau, odata nu se pune si spalata-i ca si noua! Virginitatea se renaste permanent, ca pasarea aia cu cenusa-n cap!

 • Ion Jenetu & Virgo Intacta

  Spunea varul meu Jean Genet, prin mijlocirea unui personagiu din BALCONUL, ca Revolutia are, printre alte meniri, si pe aceea de revirginare a curvelor. Chiar, adaugam noi, si a celora politice. Doar ca se intimpla cu ele, precum cu vocabulele-valiza (elefant + fantoma = elefantoma: elefant ce se infasoara, noaptea, intr-un cearsaf alb ca sa-i sperie pe ceilalti elefanti): niste curve date la revirginat, mai ales in perioduri electorale ori de restructurari partiduale, nu pot sa se preschimbe decit in c u r v i r g i n e oarecari. Lor le preferam THE VIRGIN OIL de provenienta peninsulara, ciubotica, italiota.

 • Nimic nou pe frontul Balcanilor de Est, in curvasaria politica… Poate doar faptul ca se inmultesc “virgineii”.

 • princestu maselutu batistutu sese seko koko ngbendu wa za banga balanga

  dom’ tudorane,

  noi cu noi, ei cu ele, pin’ la plasele!

  mos niku fie cu ‘mneavoastra!

 • Ontelus Dan Gabriel
 • Câți o să mai meargă la vot?

 • @ Alexandru Petria

  Toti. Sau niciunul. Nu conteaza. Sau, mai exact spusȘ ar trebui sa conteze foarte mult…

 • mihai rogobete

  Prezervativele găurite ale democraţiei venerice sunt exact cei cu studii, cariere, titluri, premii şi caractere, care consimt să fie reprezentaţi de idioţi şi lichele.

 • Venus Ramazzoti

  @Mihai Rogobete
  Desi graiesti pe neinteles… eu te pricep, baiete! Si aplaud -- succesiv, nu simultan -- cu ambele maini.

 • Pana nu se inscrie in buletinele de vot optiunea “NICIUNUL” (dintre cei preznti in buletin, uninominal ori pe lista, ca la europarlamentare), votantii romani nu au niciun mijloc de-a sanctiona clasa politica. Degeaba dai buletinul de vot nestampilat sau stampilat aiurea, fiindca votul tau se contabilizeaza la nule si nu exprima nici dispretul fata de clasa politica, nici rejectarea tuturor candidatilor, ci fie neatentie, fie bravada infantila, fie ignoranta -- adica faptul ca nu esti in stare sa aplici stampila pentru a exprima un vot valabil. Basca faptul ca exista riscul ca buletinele albe sa fie stampilate fraudulos, dupa inchiderea urnelor.

  Neparticiparea la vot nu rezolva nimic, din moment ce nu exista un prag obligatoriu de participare pentru validarea scrutinului. Reducand problema la absurd, daca pentru un candidat voteaza doi copii, o sotie sau sot si doi parinti, iar pentru contracandidatul lui doar doi copii, o sotie (sau sot) si un parinte, primul este declarat castigatorul legitim al alegerilor.

  Romanii n-au la indemana decat votul negativ, prin care ii alunga de la putere pe cei care i-au calcat pe toti nervii si i-au scobit in toate buzunarele, pentru a-i aduce pe altii, despre care stiu din start ca nu-s cu mult mai bravi. Dar chiar daca tarabele electorale ar fi pline de oferte si votul ar fi obligatoriu, adica participarea sr atinge pragul de 99,99 la suta, daca vei avea de ales doar intre cateva soiuri de mere padurete si cateva soiuri de mere viermanoase, aceelasi drac va iesi din urne.

  De abia stampilarea optiunii NICIUNUL, inclusa ca atare in buletinele de vot, se poate constitui intr-un indicator statistic al dispretului fata de intreaga clasa politica. Dar ce guvern se ofera sa reconfigureze buletinele de vot?

  Evident, NICIUNUL!

 • erata: acelasi, desigur, nu “aceelasi’ -- cum am cules din viteza.

 • InimaRea

  Don Tudorane și-ntreagă onorată lume bună&subțire, mi-e că v-a scăpat ceva: operațiunea de înverginare, singura făcînd posibilă recăpătarea virginității.
  E un descîntec (incancantație petru nesuperstițioși). Îndată ce-ncepe a-și face efectul, doare de rupe. La fiecare re, doare mai aman.
  O sugestie pentru domnii care-și închipuie că n-au ei cum își reprezenta durerea dezverginării -- deci nici pe corespondenta sa, înverginarea: întrebați unul care a făcut operație de hemoroizi, cum e la prima dezverginare -- să-i spunem. ȘI-apoi, închipuiți-vă repetată chestia, fortissimo.
  Sînt de respectat bravii bărbați care-și pun la bătaie ce-au mai gingaș, doar pentru a se prezenta curați în fața popo(r)ului.
  Data viitoare, vom vorbi despre limba cu silicoane -- alt chin. Deocamdată, doar atît: e panaceu ideal pentru-ndureratele greu încercate.

WP Admin