≡ Menu

Damnation Army

DAMNATION ARMY

Dacă deschideți link-ul de mai sus, puteți citi, printre atâtea altele, un comentariu inspirat de cartea dlui Gabriel Andreescu, L-AM URÂT PE CEAUȘESCU – Ani, oameni, disidență, apărut în revista TIMPUL.

 • elector

  Cand un fost disident ii numeste pe C.V Tudor si pe Ion Cristoiu “titani ai anticomunismului” inseamna ca ceva e putred in Romania.

 • @) Dorin Tudoran

  A, multumiri pentru propaganda, mon cher!

 • Dorin Tudoran

  @elector

  Chiar n-ati simtit ironia din acel “titani ai anticomunismului de la origini pana in prezent”?
  Interesant.

  ceva este putred in Romania, dar nu ce credeti dvs.

  Cele bune.

 • Forumul de la Neptun

  Pot intelege de ce Gabriel Andreescu este asa discret in opinia publica ( cel putin in ultimii ani, istoria recenta de dupa 1989, intr-adevar, are si furtuni in ceea ce-l priveste…), atat timp cat nu credea ca in USR se putea spune si adevarul transant.
  E necesar un minim de incredere…
  Peste ani, schimbandu-se rolurile, stiu ca era de partea celor care doreau ca serviciile secrete sa se deschida spre societate. Cred ca era acum cca. 4 ani, se organizasera, deschis, niste intalniri intre servicii si ONG-uri, “patriotii” racneau ca ca se atenteaza la “morala ” publica….
  Nici societatea nu mai avea incredere….

  “Societatea civila” nu a reusit sa inchege un lant uman care sa inconjoare Parlamentul pe teme anti / …… A reusit ulterior MISA….

  M-a socat ca in cazul dvs. au spus adevarul Laurentiu Fulga @ co si nu cei care terorizeaza inca spatiu public cu bombele lor “vatuite”, ca sa parafrazez un coleg de blog ( se poate spune asa ? ) ! Retin ca si in cazul lui Paul Goma, Novicov a fost de partea lui, Tismaneanu-tatal si Radu Florian erau “de centru”, in schimb, “ai nostrii”, ca brazii….

WP Admin