≡ Menu

Cornel Ionescu

Îl regăsesc pe prietenul meu din antichitate, excepționalul muzician Cornel Ionescu, într-un video pe youtube. O  bucurie de zile mari!

Îi mulțumesc Liei Covino pentru “notificare” și încep să cred că a venit timpul ca tudoranii să tragă o fugă  la München spre a-i reîntâlni pe toți trei – Cornel, Lia și Mario (Covino). Ne leagă foarte multe.

Deocamdată, vă invit să urmăriți această piesă celebră. Merită, credeți-mă. O muzicuță magică.

Weekend plăcut!

 

 • Liviu Antonesei

  Minunat. O să preiau mîiine dimineață! Dimineața de aici, desigur!

 • Pingback: Dorin Tudoran despre Cornel Ionescu, muzicuța sa magică și o piesă de Morricone | @ntonesei's blog()

 • Dezideriu Dudas

  Îl regăsesc și eu pe „fratele meu din antichitate” ( când eram „oșteni cu drepturi depline” în „oastea piticească” a copilăriei noastre…., vorba lui Teodora Gogea ) în evenimentul de mai jos. Dvs. La München, eu la București, via acest „aeroport de schimb”…care pare a fi blogul dvs….Ca în celebrul film cu acel domiciliu în aeroport al personajului interpretat de Tom Hanks ( „în Terminalul” ), să sperăm ca vameșii vor ceda până la urma….

  Sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României Custodele Coroanei Române
  A Cincea Conferință de Crăciun la București
  Ateneul Român, Luni, 20 noiembrie 2017, ora 18.30
  Dimensiunile Invizibile ale Universului
  The Hidden Dimensions of the Universe

  EMILIAN DUDAȘ
  École Polytechnique, Palaiseau

  Dedicat celei de a 25-a Aniversări a Experimentului ATLAS la CERN/LHC
  ORGANIZAT DE :
  Institutul Național de Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” / Filarmonica „George Enescu” / Institutul de Fizică Atomică / Rotary Club București-Curtea Veche
  UN EVENIMENT SPRIJINIT DE :
  MINISTERUL CERCETĂRII ȘI INOVĂRII / ACADEMIA ROMÂNĂ / AMBASADA BRITANICĂ DIN ROMÂNIA/AMBASADA FRANȚEI ÎN ROMÂNIA /CONSILIUL BRITANIC / INSTITUTUL FRANCEZ DIN BUCUREȘTI / MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE • UEFISCDI •
  PARTENERI MEDIA :
  TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ / RADIO ROMÂNIA / RADIO 3 NET „FLORIAN PITTIȘ”

 • AdiR

  Foarte interesant, desi cred ca nu veti conferentia despre dimensiunea umana sau cea, cum sa zic, straina a universului . Ambele bine ascunse, vizibile, ]n a patra dimensiune, doar celor nimeriti.
  Dar mai exista dimensiuni despre care nimeni nu vorbeste, institutionale, de ex ale Europei cica unite. Printre cei trimisi la cercetare sigur exista vreo 2 care sa remarce ca sunt curente periculoase, foarte periculoase, adevarate ochiuri institutionale, pe care unii colaborationisti nu le pot decat pune in carca principiului subsidiaritatii. Dar ei nu o fac, pentru ca nu mai pot articula decat ±Tradare, dar s-o stim si noi±.
  O stim, si ciclopii europeni o dispretuiesc, si noi de asemenea.De unde rezulta ca doar invatarea Europei, formarea ei la scoala dura a educatiei fizice intense ne va putea scapa de gainari, in timp ce tehnologizatii se lafaie in aparitii fantomatice la televiziunile dimensiunii amninte, ascunse bine de noi.
  Succes! (dar sa m-amintiti si pe mine, viitor conferentiar despre extraneitati in fine turistice)

 • AdiR

  Toata noaptea am dormit bine, adânc ca niciodată, în ultimii ani. Spre dimineață, am avut un vis. Imi amintesc doar că spuneam ceva rest din lecțiile mele de germană, Ich tut mir leid. Ceea ce este greșit. De ce greșeam eu în somn, și repetam obsesiv, asta nu voi nu ști altfel decât prin spunerea că eu nu am făcut nimic.Greșeam gramatical, dar nu existențial.
  Chiar nimic. doar am ridicat un văl, pentru toată lumea.

 • AdiR

  Chiar dacă este un fâs, eu nu îmi permit să mă joc. Este vorba despre o haină de piele, și și de u tovarăș care are ceva albastru în mână. Activ.
  Totul este vis, dar este simbolic. Cine se crede intangibil la anumite atacuri va avea surpriza aproprierii unui albastru subtil, foarte subtil, disimulat, ca un cutter.
  Ich tutmir leid.În maxim 48de ore.

WP Admin