≡ Menu

Conferință-eveniment!

download

Datalii despre conferință AICI

Broșura conferinței AICI

 • Vasile Gogea

  De acord! Aș vrea, însă să văd și o poziționare mai clară a statului român față de această oribilă primă crimă în masă săvîrșită la începutul secolului trecut.
  Am anunțat și eu Conferința. Și, dacă îmi este îngăduit, aș mai anunța una, la fel de necesară, dar la Cluj și Sighet, organizată de „Memorialul Sighet”:
  https://vasilegogea.wordpress.com/2017/10/11/100-de-ani-represiune-conferinta-internationala-organizata-de-memorialul-sighet-la-cluj-si-sighet/

 • Dezideriu Dudas

  “ …foarte adesea, jertfa este identificată de necunoscători cu sacrificiul ( ca obicei vechi, precreștin ) sau cu liturghia evreiască pentru iertare, dar nu este așa, de vreme ce Hristos s-a sacrificat odată pentru colectivitatea umană, iar noi de aceea nu mai avem nevoie de alte sacrificii. Hristos a devenit jertfa eternă pentru noi….Deci slujba de madagh – jertfă -- a armenilor nu este aceeași cu cea de sacrificiu păgân, ci constituie un mijloc de binecuvântare și mântuire ! » -- Părintele Oshakan Khachatryan
  ( « Ziua de Constanța », 14 octombrie 2017, fragment din articolul « Mare sărbătoare pentru armenii din Constanța ! Biserica armeană Sfânta Maria își prăznuiește hramul » )

Next post:

Previous post:

WP Admin