≡ Menu

BurePișta

FIFA a hotărât ca meciul din 22 martie dintre Ungaria și România, contând pentru preliminariile CM din Brazilia, să se desfășoare cu porțile închise.

Totuși, la intervențiile consistente ale parlamentarului Gigi Becali, maestrul Michel Platini (fost jucător de geniu, în prezent un fel de Mitică Dragomir din ograda “Cooperativei” UEFA) s-a lăsat înduioșat, acceptând ca la meci să asiste un spectator. Unul singur.

Numele de familie al fericitului spectator-unic este BurePișta. Numele mic nu mai contează, atâta vreme cât în acest fel rasismului i se trântesc porțile în nas.

BurePișta va sosi la Budapesta călare pe cel mai mare balaur pitic, descoperit de un grup de paleontologi germani în Transilvania în anul 1895 – MAGYAROSAURUS  DACUS.

Surse bine informate (inclusiv din SIE, SRI, CSM, CCR, și, respectiv, din AVO, AVH, NBH și IH) susțin că, din toamna acestui an, Ungaria și România vor avea un campionat comun. Așa că, indiferent de rezultatul meciului, amândouă echipele se vor califica, dacă se califică una dintre ele. Dacă nu, nu.

Site-ul campionatului comun va avea două adrese de e-mail: dacii@magyarosaurus.ue și magyarii@dacosaurus.eu În felul acesta, bilingvismul va asigura transparența perfectă a blaturilor.

Pentru exorcizarea dilemei diavolești a jucătorilor care joacă la un club, dar sunt plătiți de altă echipă, Germania va pune la dispoziția campionatului nou creat un neamț din prima generație cu funie de usturoi la gât, tracțiune integrală și virgulă în politică.

Pentru a simți cum e să fii în pielea și bocancii celorlalți, Eminența Sa Zsolt Németh, Secretar de Stat în MAE al Ungariei, va antrena echipa României, iar Majestatea Sa Regele-Martir Ion Coja al XXI-lea, al XXII-lea și al XXIII-lea va fi la cârma naționalei Ungariei.

Cei doi antrenori nu vor avea acces în stadion. Indicațiile pentru jucători și nemulțumirile privindu-i pe arbitri vor fi transmise doar prin poștă diplomatică, porumbei călători, spioni bilingvi și de ambele sexe, căsătorii mixte și absolut morganatice.

Mai jos puteți vedea și componența celor două echipe. Dacă faceți “click” pe cele două instantanee fotografice, lucrurile devin de o claritate desăvârșită.

Pe ei, BurePișta! Pe ei!

Aproape plagiat după ION BARBU

VS.

Aproape plagiat după ION BARBU

 • @) DT

  Un campionat comun mi se pare o idee excelenta, noi mergem cu sforarii, ei cu jucatorii. Si, mai departe, ar trebui facuta si o nationala, de fapt internationala, comuna… Tot ungurul sa traiasca, tot romanul sa prospere! Pe ei, pe ei, pe ei, pe mama lor! Lupi se pusta pin` la capat! Sau chiar pin` la moarte!

 • @ Liviu Antonesei

  Astia vii — pana la moarte. Aia morti — pana la viata! Toate fronturile sunt acoperite.

 • @) DT

  Cu totul de acord. Ideea ta e foarte buna pentru ca e si aplicatie la cartea lui Eliade De la Z la G H!

 • Gheorghe Campeanu

  @ Dorin Tudoran/ Liviu Antonesei

  Domnilor, marturisec rusinat ca numai ignoranta si distanta m-au calauzit in remarca’mi de usurare postata de unazi, in acre expiram usurat re Niro ≠ Nyírő József. Habar nu aveam de razboiul steagurilor si zdranganitul cuvintelor tari dintre Duna si Dambovita. Platini, porfesor de istorie fotbalistica? Honduras-Salvador anybody?

 • Michael Shafir

  Zau ca nu-i de ras. Incredibil cum li se flutura o carpa (secuiasca sau alta) si isi pierd toti mintile. Unul nu spune :oameni buni, ati bolonzit? Toti canta in struna descreieratilor din ambele parti.

 • neamtu tiganu

  domnilor si doamnelor,
  am impresia cu nu reusiti sa vedeti care sunt cu adevarat problemele lumii, in primu rind a cazut Lindsey, a cazut nasol de tot, mai apoi cica la fotbal e ca la ciclism, cistiga cine vrea aia, in cazurile de fata cica aia cu ochii mici, deci, sa fim sinceri, nu intereseaza pa nimeni meciu Ungaria-Romania, nici pa unguri nici pa romani.. uefarii incearca sa-si ingroape gunoiu sub Carpati

 • @ Michael Shafir

  Stiu ca toate scroafele sunt moarte in copac, dar, pana cand vor cadea (in capul nostru) de-acolo, nu stiu ce altceva se mai poate face in afara de haz de necaz….

 • @) Michael Schafir

  Michael, si taurul se excita cind i se flutura cirpa, dar adesea piere…

 • @) DT

  Inainte de a o lua spre Chisinau, votez pentru haz, fie el si de necaz!

 • “In urma conflictului izbucnit între România şi Ungaria din cauza steagurilor secuieşti, secretarul de stat din MAE ungar, Zsolt Nemeth, a declarat că Budapesta nu vrea ca problema să fie ridicată la nivel european, relatează Mediafax.(…) Ministrul ungar de Externe, Janos Martonyi, a discutat joi la telefon cu omologul său român, şi a declarat ulterior că Ungaria şi România vor continua cooperarea “ţinând cont de sensibilităţile celor două ţări, de dreptul natural al comunităţilor etnice, principiile europene şi standardele privind minorităţile etnice”.
  (Sursa: ziarul “Romania libera”)

  Drept pentru care (scuzati pleonasmul) secuii au inceput imediat sa ia lectii de limba romana:

  http://kukker.manna.ro/showvideo/3861/roman_nyelvlecke_szekelyeknek_ii

 • BurePishta:Siculus ad honorem

  Am scris undeva, in loc de motto la o cartulie, ceva precum: ”Siculus sum et nihil siculici a me alienum puto” (dupa ce dadusem crezare zvoneriei ca, la Lovilutie, secuii din Covasna-Harghita belisera niste ofiteri de sexcuritate, asa cum facusera maghiarii budapestani in 1956). Laudindu-ma cu asta Omului din Belleville, ce credeti ca mi-a retorcat? ”Daca i-ar fi belit pentru ca erau securisti, m-as face si eu secui de onoare, dar, vai, se pare ca i-a deranjat valahitatea, nu sexcuritatea, ticalosilor respectivi.”

 • @ Erzebet din Turnufletz

  Am mai vazut niste link-uri interesante (de data asta cu “doi curi de secui”), dar nu vreau sa torn gaz peste foc, si asa se arde gazul pe ce nu trebuie…

 • InimaRea

  #10:Asta oroare politică -- să nu fie nici un sexcurist siculusan. Siculusanii să fie recrutaţi doar în reţeaua informativă. Dacă tocmai reţeaua i-a omorît p’ăia?
  Prin gazetele verrzi ale vremii, se spunea că le-ar fi tăiat capetele şi-ar fi-ncins o miuţă cu ele.

 • Gheorghe Campeanu
 • Gheorghe Campeanu

  Pardon, folkul.

 • Dos Cojones

  @Dorin Tudoran
  Recunoasteti ca, totusi, lectia despre LOS DOS COJONES, semnalata de Erzsebet von Turnufleck, e bunicica. E de altfel motivul pentru care nu-mi cumpar pantaloni, si inca de calitate, decit dintr-un anume magazinas, cu personal foarte civilizat, aflat la iesirea din Tg.Secuiesc spre Bacau/Focsani.

 • @ Dos Cojones
  Recunosc.
  Recunosc, de asemenea, ca un link care duce la ceva cu “ungur/cur” si o poza cu dl Basescu este la fel de haios, dar nu foloseste “la nimic”(a) bun. Foloseste la ceva rau si, rau cum sunt, nu dau linkul cu pricina.
  Recunosc si ca am o rugaminte: datzi-i lui ion cristoiu adresa magazinashului, ca sa nu mai avem “un ziarist rupt in fund”…

 • Daca_nu_nu
 • Saddam O’ Bullim

  @ Erzebet din Turnuflet, Dos Cojones and Tres Funduri, Daca_nu_nu și, cum drak altfel, Dorin Tudoran

  Un irakian şi un kuweitian luptă pe viață și pe moarte. La un moment dat, irakianului i se blochează mitraliera:

  -- La bizda bizdii ma-tii de puşc’ îmbuţit !, înjură irakianul.

  Kuweitianul îl aude şi îl întreabă:

  -- Bei, borc de câine, de unde ştie la tine injură rumâneşte, bei ?

  -- Ieu făcut jgoal la Rumania, bei jegule coclite !

  -- Zeu?! Şi unde fecut la tine jgoala la Rumania?

  -- La Iashi.

  -- Cacat! Şi ce jgoala fecut tu, bei, la Iashi ?

  -- Politehnica. Da’ di ce ?

  -- Pei, şi eu fecut jgoala la Rumania.

  -- Daaa?? Ce jgoal?

  -- Eu fecut Medicin la Tirgu Muresh !

  Între timp, irakianul şi-a reparat mitraliera şi începe să tragă şi mai îndârjit după kuweitian:

  -- Ia, bei, de la mini glonţ ! La bizda ma-tii de boanghen !!!

 • @ Daca_nu_nu

  Bine faceti. Stiam eu ca mai exista si doi trei oameni intregi la cap!

 • @ Saddam O’Bullim

  Se vede ca sunteti iranian si nu irakian, caci e vorba despre Erzebet din Turnufleț, nu din Turnulet…
  Capisci?…

 • Daca_nu_nu

  @) Saddam O’ Bullim

  HA!-HA!-HA!!!!!!
  LA TĂȚ NI GREU!!!
  🙂 🙂 🙂

 • ianosh fonfana di trevi cristoiu

  @dom’ tudorane,

  da’ ce, pantalon de la moldova, gagesti, chiar cu b(l)azon, ce fason are?

  nu stirnitzi stihia cristoiana, va rog, ca iar se suceste magistru, si nu prea mai are in ce directzie s’o faca, nicu niro stie de ce.

 • @ ianosh fonfana di trevi cristoiu

  pai, de ce sa nu trezesc stihia cristoiana? tot sper sa-mi raspunda (stihinic ori lentamente, nu conteaza) la intrebarea de a gasit cine era rezidentul securitatii la casa scanteii care gafaia patriotic sub numele de cod “timaru”…

 • pantalone de’ bisognosi

  @dom’ tudorane,

  eee, ‘nseamna ca s’a ‘ntzeleptzit magistru!

  d-voastra tot il zgindaritzi cu batzu p’in gard, si el nu si nu!

  seamana, numa’ din pct asta de vedere, cu un alt domn, neajuns inca magistru, care si el va trateaza in-deferentza, desi nu’l slabitzi deoloc.

  sa fie chiar asa mare musca lor de pe caciula in ciorba noastra?

  lamuritzi’ne odata, macar o data!

 • @ pantalone de’ bisognosi

  am avut rabdare un sfert de veac, mai astept inca trei sferturi (de veac). nu e bine sa iei musca de pe caciula altuia ca i se acreste laptele (altuia). asteptam pana se “covaseshte” laptele…

 • Gheorghe Campeanu

  # 17 & # 23-26

  Nu are ragaz sa de zgandarit stihiotul, fiind mai mult ca sigur absorbit totalmente de exercitiile olympiadei de apostazie. Vedeti, cind esti cooptat-adoptat in galeria aliatilor de cel mai autorizat apostat, onoarea obliga.

 • Benimbok Ceausesku

  @17
  ”Rupt in fund”, de acord. Insa, naiv, intreb (ca doar intrebarea, sora vitrega a raspunsului, nu cere de mincare) : Cine l-o fi rupt in locul cu pricina pe Titanul Gagestian? Urangutanul bisexual --si defector — de la Gradina Zoologica?

 • mihai rogobete

  @Benimbok :
  Aşa a-nţeles el ferestroika.

 • Fernandel

  @Benimbok si Mihai Rogobete
  Gagestila-i filours:/Sta cu gurul la Apus/Exhiband Apusului/Ferestroika ursului

 • Mimi Sapunaru

  @Fernandel
  Avind ferestroika la nadragi, deschidere incipienta carevasazica, glasnostiul ii era pe masura Gurului Gaestiot, asa ca sint ispitit sa dau dreptate domnului Vlad Arghir din Bundesrepublik: Da, da, ”si curul participa la metadiscurs”!

WP Admin