≡ Menu

Breaking Uși!

Generalul Florian Cold, Cold, Cold(ea) – Heart i-a trimis Elenei Udrea următoarea dedicație. Poștași – Jerry Lee Lewis & Elvis Presley:

Elena Cold, Cold, Piatră – Udrea i-a răspuns generalului Florian Cold, Cold Cold(ea) – Heart cu această dedicație muzicală. Poștăriță – Norah Jones:

Ce-o fi de piatră: inima celor doi sau crucea pe care se răstignesc în acest bordel politic al cărui proprietar a intrat în silenzio stampa?

dt_signature2-e1270748737227[1]

 

 • Bogdan Brebenel

  Cesare Borgia în variantă dâmbovițeană. 🙂

 • Dezideriu Dudas

  Strangeti hora, nu fiti hoti, sa ne intre-n…cod la toti !

  Co(o)rul s(c)lav(/b?)ilor din Co(o)dul lui Da Vinci
  ( prin usa intredeschisa, neinchisa pentru a fi deschisa…, cum ar fi tre’uit sa inteleaga membrii “sectei Aghiazmica Paltinisanu” )

 • Dana (Mara)

  Am remarcat printre analizele pertinente la subiect:
  Epoca Basescu pe intelesul strutilor (Alina Mungiu Pippidi) in Romania curata -- o radiografie care pare cinica dar se doreste “de imbarbatare” in toata atmosfera generala de buimaceala genul, banuiam frate, dar nici chiar asa…

  Nomenclatura paranoica -Ioan Vieru in Cotidianul;

  Marele Jaf National -- Bedros Horasangian in Observator cultural;

  Noii Securisti si Marea Dezinformare -Cornel Vilcu (Active Watch).-postare mai veche dar parca are caracter de premonitie.

 • neamtu tiganu

  chiar vroiam s-o compar pe Norah Jones cu… nu, n-o fac, e prea tare, n-as vrea sa se interpreteze, astept sugestiile domnului Manu!

 • Nora Jones duduie de talent. Mostenit, in buna parte, de la genialul sau tata, Ravi Shankar, cel mai mare sitarist, mort acum cativa ani, pe la vreo 92-93 de ani.
  “Duduia” doar duduie, dar nu de talent, sau, ma rog, nu de talent muzical..

 • Da, le-am citit!

 • Ultor

  Verbul coroziv al lui Crin, din cadrul Congresului PNL din 2009, cand a fost ales presedinte, il incondeia pe basescu cu formula de “Codoasa batrana” a boredelului politicii romanesti…L-a citit bine pe mariner, el insusi un cliseu al propriei sale bresle.

 • neamtu tiganu

  io as compara-o cu Katie Melua, ambele-mi plac, dar, cum spuneam, nu stiu daca domnu Manu ar fi de acord!

  cred ca nu ar fi prea fericit daca laudam niste fete de etnie destul de indoielnica!

 • Dezideriu Dudas

  Talent muzical ? Ca_cascada… :

  Propun o editie scurta a concursului “ Cine stie castiga” pentru raspunsul la intrebarea :

  Care dintre institutiile de cultura ( exclus Nana ), de bine, din Romania, va inaugura, inclusiv cu sanse la Nobel ( din pacate, fara noblete…), serile de muzica si poezie in cadrul carora se va juca jocul “de-a v-ati eliberarea”, joc in care cel ales va fi numarat ( nu se mai numara ouale acum, se numara direct puii vii ai lu’ domnu’ Jack, nu copiile din Tizian ci “Rapirile din serai”… ) si identificat odata cu ultimul pui viu, pentru a fi eliberat, pe versurile :

  “ VA -- RU – JAN…

  CAN -TA LA PIAN

  YOU – YOU – YOU ( Nota tehnocrata : Vanghelie, stai linsitit,
  nu tu, tu esti speranta natiunii )

  IESI AFARA TU “

  COMPANIA “STAN SI BRAN” IN TARA LUI DRACULA
  ( i se ofera totusi o sansa lui Varujan. Dupa o “carte a soaptelor”, armeneasca, sa “bage” si o “fetele de la Capalna”, da’ cu strigaturi iepopeice si galactice daca e posibil si aproba Volodea, de’ sa dinamiteze nobelizant la cap toti oamenii de bine cu sete de chiaburi din capitalism, ca nu s-au saturat cu aia din comunism…)

  PRESEDINTII JURIULUI ( din afara stabilimentului cultural, exclus din interior…, banditi de rele…) VOR FI, OAMENII DE BINE : DOMNU’JACK SI ALEX STEFANESCU.

  MEDIATIZARE : B1 TV si cand nu tre’ sa se-nteleaga nimic, REALITATEA TV. Dupa ce se schimba modificarea, si tre’ sa fie imaginea si mai pioasa, ANTENA 3

  CONSULTANT DE BINE : acad. Eugenica Simionica Minune, post-jurnalist paltinisan

  CONSULTANT DE RELE : ne-acad. Mircea Danieliuc, post glissandist rationalist

  FINANTAREA : EU sau UE

  PRODUCATOR : SC Floraria CODLEA

  CONSUMATORI : toata populatia libera si democrata, continua oferta…, de 25 de ani !!!

  BANCA : BANCA (H)ELVETIEI, mancati-as…, asezata, ordonat (tre’ ordine…), langa “Lacul lebedelor” de la Viena.

  PERSONAJUL PRINCIPAL NEGATIV : Chiaburul IMM

  LUMINI SI UMBRE : Baronii demascati de ctitorii de adevar, Munchausenii

  PESONAJUL PRINCIPAL POZITIV : ( tot ) Domnu’ Jack, da’ el va fi eliberat fara a fi prins vreodata. De ce? Pai daca e (si) presedintele juriului ( domnu’Alex va purta din nou breton cand il va suplini pe domnu’Jack ) …

WP Admin