≡ Menu

Ankara: români prinși în flagrant!

Sătulă să vadă că democrația nu prinde rădăcini în Piața Universității din cauza frecvenței bastoanelor de cauciuc pe cocoașa de ciumpalac, pegra studenților bucureșteni s-a hotărât să introducă ilegal, în Turcia, semințele subversive  neconfiscate de botaniștii dlui fost ministru Traian Imaș.

Fostul șef al diplomației române, dl Teodor Baconschi, a cerut omologului său turc fie să prezinte scuze Fundației Creștin-Democrate,  fie să ofere Noii Republici două milioane de fesuri, patru milioane de fese (grafia EBA), și câteva escadrile de iatagane!

“Altfel” – menționează foarte diplomatic înscrisul dlui Baconschi –  “minaretele de la Sfânta Sofia vor pierde și alegerile locale, și alegerile parlamentare și, negreșit!, cursa pentru Înalta Poartă de la Cotroceni.”

Indiferent de cum vor reacționa autoritățile de la Ankara,  rămâne întrebarea:

dacă eforturile acestei mahalale reușesc, se mai întorc studenții în România să introducă, tot ilegal, democrație încolțită în Turcia sau rămân, bine mersi, la Ankara, de unde, uitându-se peste munți și Marea Neagră, îi vor invidia de moarte pe românii de acasă care vor continua să mănânce  semințele speranței, răul cel mai mic dintre cele de mărime măricică ?

Mai jos – probele compromițătoare. Flagrantul de pace și democrație trebuie pedepsit!

Ankara, 1 aprilie 2012

 • Dl. Goe

  Coane Dorine,

  Stiu ca mesajul acesta va produce mare surpriza, dar asta e situatia. Nu va scriu ca sa-mi cer scuze, fiindca nu ai cum sa-ti ceri scuze pentru cum te-a lasat Dumnezeu, in cazul meu veneticul ala de I-le Caragiale. Sint cum sint, fac ce fac pe mine si maninc ce fac pe mine. Alte detalii sint de prisos.

  Daca dvs. nu va cer scuze, cer totusi scuze unor oameni pe care-i iau peste picior nu doar pentru ca eu sint cum sint, fac ce fac pe mine si maninc ce fac pe mine, ci si dintr-o invidie sora cu pareza: Serban Foarta, Liviu Antonesei, Florin Iaru, Vasile Gogea, Daca_nu_nu si alte InimiRele.

  Desi sinteti un rau al dracului, ba chiar o jigodie (daca imi permiteti sa avansez aceast adevar axiomatic), o sa ma publicati, fiindca ati promis in vazul lumii ca de 1 aprilie, ziua mea de nastere, ma publicati si jigodie cum sinteti, va veti tine de promisiune.

  Acu’, pe bune, eu chiar v-as cere scuze pentru cit sint de mizerabil, dar nu pot din cauza organelor interne (adica, organele din trupu-mi) si a organelor externe, cele de linga mine, de peste mine si din preajma mea, organe care ma tin in lesa foarte strins.

  Nici eu nu am vreun interes sa ma faca scapat din lesa, fiindca in libertate sint mort. Asa ca, decit mort, mai bine sa maninc, toata viata, ce fac pe mine.

  Nu stiu daca veti intelege acest mesaj, dar sint sigur ca-l veti publica. Oricum, ca sa va ajut, mesajul era simplu: Coane Dorine, asta sint si put rau, dar asta-i situatia.

  Contez pe intelegerea dvs.

  Respect pina la pamint,

  Al dvs. umil si, vezi bine, sincer,

  Dl Goe de Care Nimeni N-are Nevoie

 • Dorin Tudoran

  @ Dl. Goe # 1

  La Mulți și Infecți Ani!

  1 aprilie 2012

 • InimaRea

  Daca-nteleg eu corect mesajul d-lui Goe, de-ntii aprilie “jigodie” e de bine. Perfect natural, d-lui mi-a provocat starea de frustrare vecina cu greata, ca nu m-a-naltat si pe mine la gradul de jigodie. Ba mi-a mai si cerut scuze fiindca-s dintre cei provoacindu-i invidie paralizanta.
  Ma-ntreb daca, la rindu-mi, nu s-ar cuveni sa-i cer si eu scuze ca-mi induce presimtirea gretii. Cum ar suna? Scuzati-ma ca-mi provocati greata! Regret ca-mi faceti sila! Iertati-ma ca vomit numai cind aud de dv!
  Clar, nu s-ar cuveni. Daca am plamin sensibil (dupa Moliere, Bolnavul inchipuit: C-est le poumon…) nari gingase, papile delicate -- e vina mea? Evident, nu -- handicapul nu e greseala ci ghinion (pedeapsa de la Cel de Sus, pentru misticoizi).
  Pe cale de consecinta, nimeni n-are a se scuza ca e cumu-i.
  Ma bate gindu’ ca asta-i valabil cind esti malformat (fizic, pentru orice eventualitate, ca buna-i preacutia deseori!) unde handicapul (fizic, da?) vine din accident genetic. Dar nu vad de ce n-ar fi tot valabil pentru malformatii cerebrale condamnind la idiotie -- c-un termen larg, generos.
  Ce nu vad e cum s-ar scuza un idiot (generic-generos, da?) ca-i idiot. Decit daca “i-ar trece”?
  Atunci, ar fi cam asa: Ma scuzati c-am fost idiot!
  In nici un caz, “Ma scuzati ca sint idiot si-o sa fiu mereu!”. N-are cum, parerea mea…
  Ajung intr-un punct delicat -- al liberului arbitru (idiotii, exclusi): Pot fi jigodie dar -- cum 1 aprilie e odata-n an -- ma pot controla (abtine, schimba -- chinui, in fond. Atentie! Alegerea nu-i deloc simpla: ma chinuiesc ori ii chinuiesc=ma straduiesc ori ma abandonez voluptuos…)
  Dincolo de sadism (nevrotic-criminal, nu erotic-aristocratic) alegerea de a-ti urma pornirea de a-i chinui pe altii e cunoscuta ca ticalosie. Care se deosebeste de cruzime prin aminarea sine die a sfirsitului victimei, pina ce devine scop in sine chinuirea.
  Bref, dl Goe e avatar de rang inferior al Ticalosiei Sale. Adica, dauneaza in masura in care-i ingadui. Nu are putere, cum ar veni. Nu c-ar fi benign dar, daca tot n-a apucat Saturnaliile, macar de-ntii aprilie sa-si faca si el de cap.
  PS: Nu cumva sa gindeasca cineva ca 1 aprilie ar putea deveni Ziua Jigodiei -- fie si-ntirziate. Sa tina cont, mai intii, ca-s multi nascuti de 1 aprilie -- si nu din vina lor.

 • Ildirim

  Aman, Akiflak! Aman, Karaiflak!

 • Dorin Tudoran

  @InimaRea
  Buna dimineata — de aici unde e abia dimineata!
  Nu puneti la inima ce scrie Dl Goe, caci totul e o gluma de 1 aprilie.
  E adevarat, acelui Goe care ma bombardeaza cu cateva mesaje pe post afisat i-am promis ca-l voi publica numai de 1 aprilie.
  I-am recitit unele dintre cele peste o suta si ceva de mesaje aflate in asteptare de la 1 ianuarie 2012 in apartamentele de lux “Spam” si “Trash” si l-am scutit sa-mi scrie inca vreo cinci si de ziua sa de nastere.
  Sa ne reauzim cu Dl Goe in ziua de 1 aprilie anul viitor. Pana atunci, din motive cunoscute de toate blogurile care nu-i mai accepta “semnatura”, ne vom reauzi/citi fara dl Goe De Care Nimeni Nu Are Nevoie

 • Daca_nu_nu

  Aoleo! (leşină)
  Se luă de mine dumnealui??? De mineeeee??? Care eu i-am tras o compunere în clasa a V-a, în care eu singură -- parol! -- dintr-aşa adunătură de copchii, i-am luat apărarea şi-am zis că nu e vinovată biata progenitură de-aşa madame duse cu pluta, că ele-s de vină, iar el, sărmanu,-i nevinovinche… Eu, care-am pornit argumăntăţiunea de la „apoi, de, n-a învăţat toată lumea carte ca dumneata”??? Eu, care dădeam vina pe Mam-Mare, pe Mamiţica şi pe Tanti Miţa, iar doamna profesoară mi-a dat 4 (patruuuuu!!!) curat, zicând dumneaei că, geaba, n-am convins-o, că o fi vinovată familia, dar copilul este SINGURUL răspunzător de faptele sale??? Eu, care-am fost acuzată de doamna profesoară că mi-a făcut maică-mea compunerea??? Eu, care-a trebuit s-o chem pe maică-mea la şcoală, pentru aşa mare păcat??? Păi, cum, madam profesoara, dacă famelia n-are vină pentru faptele lui Goe, cum puteţi atunci să trageţi la răspundere famelia pentru compunerea fiică-mii??? (leşină iar)
  Eeeu, care va să zică??? Eu picai la gura lui Musiuuu???
  Mizeraaaabilu!!! Bampiiiiiru!!! Ticălooooosu!!! (leşină din nou)
  Unde-i stecluţa? Cum „care stecluţă”??? Stecluţa, cu vitriol, să-mi răzbun pe mnealui!!! Lasă, Goe, neică, las c-o să-ţi trag eu o rivoluţie, de-o să mă pomeneşti! Nu ştii care va să zică ce înseamnă onoarea unei femei… Apoi ţine minte că io-s ploieşteancă şi revoluţionară!!!!!!!
  Săriiiiiiiţi!!! (iese)

 • Neftiotache din Husi

  @Ion Barbu-Ankara::
  Pazea, Ioane, ca vine din urma cu mare viteza, pe moto, Mihai! (Si el are idei, chiar daca nu le-a vazut, inca, pe toate.)

 • Daca_nu_nu

  Bietu Goe, săracu… L-or fi stricat cucoanele lui de cap. El singur şi ele atâtea…
  Haideţi să vă spun acum una fără didascalii, povestită de un tip, acum câţiva ani… Ne hotărâm noi, mai multe familii, să ne ducem la o cabană, de Sfintele Paşti. Ok. Zis şi făcut. Ajungem acolo. O familie întârzie. Mult. Uşoară panică, unde-or fi, ce-o fi cu ei, în fine, ajung şi dânşii cu întârziere de câteva ore. Toată lumea buluc pe ei, unde-aţi fost, aţi păţit ceva pe drum, alea alea…
  La care domnul -- cap de familie -- îşi aprinde o ţigară, îşi pune o ţiucă mare şi-ncepe:
  „Fraţilor, mă credeţi ori ba, io-s ultimul bărbat din familia mea: taică-meu a murit, socru-meu a murit, frate-meu a murit şi-acu a murit şi cumnatu-meu. Cum-necum, m-am pomenit de unul singur. Mă sună mama că nu-i merge maşina de spălat; mă sună soacra, ca nu-i merge frigideru; mă sună cumnata, că nu-i porneşte maşina; mă sună soră-mea că a rămas fără curent electric… Fraţiloooor, ca la balamuc, auziţi!!!!???
  Acuma, că tră să vină Paştile, le-a apucat curăţenia pe toate-odată!!! «Hai să-mi dai jos perdelele», «hai că nu pot muta dulapul», «hai că mi-a picat gardul», «hai că nu-mi pot pune perdelele»… Am alergat de la una la alta, de m-or înnebunit! Boooon. Bon. Azi, când mă pregăteam de plecare, mă sună toate-odată că vor miel: dar nu mult, un sfert e suficient pentru fiecare, că ficatul, că fierea, ele nu vor drob, foarte bine, zic, iaca, iau un miel mai mărişor şi le împac pe toate patru. Bine, zic, vă cumpăr miel, dar veniti toate, la ora de, acasă la una (cutare!), vi-l tranşez, vi-l împart, şi pace bună. Zis şi făcut. Mă-nfăţişez cu mielul, iau toporişca, dau să tai… hooooooooop!!!! Nu-i bine!!! Că nu le-ajunge un sfert de miel de una, cum ne vorbirăm, că fiecare vrea şi drob, vrea şi ciorbă, vrea şi friptură alea-alea. Şi că ar vrea cam jumătate fiecare… Fraţilor, am văzut negru dinaintea ochilor… Mă uita aşa, chiorâş la ele şi le-ntreb: «Auziţi, tu, aici, la mine… Voi v-aţi gândit vreodată că s-ar putea autosesiza Procuratura să cerceteze cum v-or murit vouă bărbaţii??? Ia să vedem: până v-or trăit bărbaţii, ba v-o durut una, ba alta, nici curăţenie mare de Paşti n-aţi făcut, nici drob sau friptură de miel n-aţi mâncat, toate cu colesterol şi alea-alea. După ce-aţi rămas văduoaie, ştie-vă dracu!, toate înfloriţi!!! Nu vă mai doare nimică, mâncaţi, beţi, trai, nineacă, pe capul vostru… No, ştiţi ce? Împărţiţi-vă mielul voi, că eu mă duc s-aduc Procuratura!!!» Aşa am scăpat, fraţilor, şi-am venit drept la dumneavoastră, să ştiu că am scăpat de ele…”

 • Dl.Goe

  Coane Dorine e bine ca v-ati grabit sa incheiati ziua de 1 Aprilie inainte de termen si sa lamuriti cum sta treaba, ca uite sarisera enemicii sa puie botul la facatura, desi dansi, nevazand mesajele d-lui Goe n-aveau de unde sti ce stiti d-voastra (care habar nu aveti dar va prefaceti). Ei doar va cred pe cuvant ca pe un Dumnezeu oarecare al blogului sau. Pacat ca nu i-ati lasat si pe altii sa-si dea in petec. Ar fi fost amuzamentul mai mare. Nu asta doreati oare si domnia voastra? Sa se solidarizeze intelectualii cu dv. in contra d-lui Goe? Cum nu? Ah, fir-ar a dracului de viata amarata ca m-a facut mama fara noroc. Coane Dorine mie imi place enorm de d-voastra pentru ca desi n-aveti haz reusiti sa fiti extrem de amuzant. Bunaoara glumele astea ratate cu dl.Goe sunt monumentale in felul lor. Sper sa le vada toata lumea care le are de vazut pana sa nu va vina idea de a le retrage de pe blog (cum ati mai facut) cerandu-va frumos scuze d-lor cu urechi extra-fine, pe care chipurile ii protejati de atacurile miselesti, inghitind de unul singur, pe ascuns, rahatul pe care-l stoarce dl.Goe din d-voastra, din greseala.

  P.S. Transmiteti-i va rog din partea mea d-lui InimaRea ca nu-l pot avansa la gradul de “jigodie” pentru ca e prost, dar il pot trimite in piz-da buna a mamei sale, daca tot e dispus sa infulece legat la ochi. Si Daca nu, nu.

 • Dorin Tudoran

  @ALL

  Acest mesaj (Dl Goe # 9) nu este o gluma. Ii apartine, cap-coada, Dlui Goe.
  #9 a ales, la # 9 sunam!

 • Daca_nu_nu

  Poate-i fleoştesc o cădelniţă… Aşa, de-o tămâiere bună…
  Parol!!!
  (Sărurile)

 • mihai rogobete

  Bloger-tango:

  rel="nofollow">

 • neamtu tiganu

  Am asteptat cu emotie aceasta zi, da mare dezamagire.. nu-i usor sa astepti un an ocazia de a suta la poarta, oricit de talentat ai fi, rezerva e rezerva, si tocma atunci sa te-mpiedici, sa te bilbii, sa tragi pirturi!?

 • Ivan Karakulakov

  @Domniei Sale Domnului GOE::
  Va pretindeti iesit de sub pulpana lui Jean-Luc Caragiali, insa, avind un orgoliu imens dar ranit (ce va impinge mereu la praxe sadomazochizde + alte cautari cu lumanarea), imi pareti mai degraba iesit din subterana ciolovecului fictionat de Fiodor Mihailovici in maiestru-i capodop. Ar fi partea luminoasa a povestii. Si daca, totusi, ma insel asupra diagnosticului, iar D-Voastra purtati, bunaoara, povara unor hemoroizi existentiali, fiintiali, congenitali, erecti -- deci plini de fala? In cazul acesta, leac altul nu vaz, pe moment, decit… supozitoarele cu trotil. Sper, de aceea, sa ma insel —

 • Caraiman

  In tango-uri sa ne batem:
  rel="nofollow">

 • Marcel

  Caut, prin arhivele Facultății Patafizică a Universității din T., un fragment din licența de psihologie infantilă, De la Nea Goe Basarab, la Domnul Goe. Nu o găsesc fiindcă a fost scrisă înainte de 89, când titlul a fost corectat politic așa: De la Nea Goe, la tovarășul Goe. Ce vremuri, domnule/tovarășe!

 • Dorin Tudoran

  @Caraiman

  Bine ca reveniratzi de pe muntosul national.
  Multamim, dupa putinta, pentru Tango Milonga.
  Un coleg de-al nostru — mai orb, mai de departe si mai talentat, J. L, Borges — a scris pagini de recitit si despre tango, si despre milonga(s)
  Despre fox-trot-trot-de-milogeala au scris cativa dunareni celebri; ba au si dansat fox-ul respectiv.
  S-auzim numai de bine, ca de rau ne-am saturat!

 • Florin Iaru

  @lucid, iubire eternă. Hai la lupta cea mare, ţara e-n pericol, s-o apărăm cu piepturile goale şi cu piepţii goi.
  @Dl Goe: Ca să nu mai rămâie repetent şi anul acesta, mam’mare, mămiţica şi tanti Miţa au promis tânărului Goe să-l ducă-n Bucureşti de 10 mai. Nu-i adevărat. Retrag. Văd luminiţa de la capătul tunelului!

 • Dorin Tudoran

  @Marcel

  Vorba lui Lenin, “Cautati, cautati, cautati!”
  S-ar putea sa aflati ca Dl. Goe e, de fapt, o doamna.
  Si, in acest caz, de “transvertire”, cum propuneti sa ne adresam dlui. Goe?
  Multumiri!

 • InimaRea

  Eu sint sigur ca-i dama -- numa’ una, si-nca apelipsita rau, injura din rarunchi. Da’ abia acum sint, daca eram mai devreme, o lasam in durerea sa, ca stiu cumu-i cu damele necajite. Multe-am necajit si eu, la viata mea, cu vrere ori fara de vrere da’ ca lumea, durabil.
  Sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca mi-au mers la inima vorbele-i de bine! Mi-au amintit cind m-a facut una “prost”, in tinerete -- ca nu-mi dadea prin cap de ce lasase Dumnezeu muierea pe Pamint. Ei, cum sa nu-mi fi dat da’ uitasem de la vertijul ca o chema Ceuasescu, in civil, nu Floriana Tei -- cum se recomanda poetic. Vertij agravat de perspectiva de-a ma trezi pe-aceeasi lista cu Jean Maurer.
  Nu va spui ca tot m-am trezit pe-aceeasi lista -- ba si cu Valentin Ceausescu, cind am facut armata. Asa-i cind esti prost, parca esti blestemat. Pai, nu-mi era mai bine p’ailalta lista?
  PS: D-le Tudoran, n-am pus la inima ce a zis d-l Goe, m-am maimutarit si eu un pic, daca tot era 1 aprilie. Dar va multumesc pentru gindul al bun!

 • lucid

  DT: la Ankara a nu se rata Muzeul arheologic cu formidabilele exponate hittite (cred ca se cheama Muzeul civilizatziilor vechi anatoliene) si ansamblul mausoleului Ataturk pentru arhitectura sa deosebita. Incolo, cand am fost ultima oara acolo acum doi ani m-a frapat numarul enorm de moschei -- cladiri noi si in constructzie. Astazi care e situatzia? S-ar putea ca zicerea lui Malraux sa se implineasca cu varf si indesat relativ la Islam si sa ne faca sa plangem cu sughitzuri.

 • Shadow

  @Dle Tudoran
  va compatimesc sincer pt “singuratatea” pe care v-ati impus-o “cenzurand” un asemenea “mare spirit” sau “spirt” precum goe. Pana acuma asa o definire exacta a “parameciului” eu nu am mai avut. Acum la nivelul acesta “unicelular” zau daca mai conteaza sexul.Sau conteaza intr-un final “oarecare” dupa o serie de “divizari”. Oricum odata pe an de 1 aprilie cand dvs ii permiteti sa “conjuge” dupa o perioada prea lunga de “inchistare” se cheama ca a recuperat si nitel material genetic “diferit”. As spune ca dvs in marinimia dvs incercati sa-l “face-ti mai bun” dar sarmanul cu “constientizeaza” asta inca.

 • Shadow

  @Erata
  “face-ti” in “faceti” ca deh e greu de dimineata cu “atatea degete”.

 • Dur dur d’être bébé… Ba reclamagiu, suferind si de alte manii si depresii, te iei cu “joaca” si uiti sa-ti iei timostabilizatorul, ba, cu sindrom Tourette si in travesti, astepti “ziua ce mare” si uiti sa-ti iei neurolepticele…

 • Dorin Tudoran

  @lucid

  am si inceput…

 • Dorin Tudoran

  @InimaRea

  Mi-o amintesc pe Floriana Tei

 • mihai rogobete

  Dacă-i bal, bal să fie.
  (Preluînd o sugestie de-a dlui. Ion Lazu: Orhestra face coregrafia, sau dansatorii o dirijează.)
  rel="nofollow">

Next post:

Previous post:

WP Admin