≡ Menu

40

14 februarie 1976

14 februarie 1976 (București)

14 februarie 1976

14 februarie 1976 (București)

Alexandra - 1978

Alexandra – 1978 (Neptun)

New York - 1985

1985 (New York)

Washington - 1988

1988 (Washington)

Washington - 1988

1988 (Washington)

DSC01957

2005 (Sarasota)

2006

2006 (Sarasota)

2006 (Sarasota)

2006 (Sarasota)

2006 (Sarasota)

2006 (Sarasota)

Stonhenge - 2011

2011 (Stonehenge)

Bichigiu - 2015

2015 (Bichigiu)

 • Vasile Gogea

  La Mulţi Ani! Pace în suflet şi în Casă!

 • Ontelus DG

  Rugăciunea credincioșilor care se căsătoresc
  Stăpâne, Doamne, Dumnezeul nostru, sfințitorul nunții celei de taină și preacurate, păzitorul nestricăciunii și chivernisitorul cel bun al celor lumești, Cel ce dintru început ai zidit pe om și l-ai pus, ca pe un împărat, peste făpturile Tale și ai zis: Nu este bine să fie omul singur pe pământ, să-i facem ajutor, pentru aceasta ai rânduit să lase omul pe tatăl său și pe mama sa și să se unească cu soția sa (soțul său) și să fie amândoi un trup, iar pe cei ce Dumnezeu i-a împreunat, omul să nu-i despartă. Însuți, Stăpâne, trimite darul Tău cel ceresc peste mine, nevrednicul robul Tău (roaba Ta) și binecuvintează căsătoria pe care astăzi o întemeiem înaintea feței Tale. Curățește toate păcatele mele, iartă-mi toate fărădelegile, dezleagă-mi toate greșalele cele de voie și cele fără de voie, unește gândurile, cugetele și inimile noastre în dragoste nefățarnică și în credință nestrămutată, îndreptează-ne pașii pe căile Tale, pentru ca pururea să împlinim voia Ta cea sfântă. Umple casa noastră de toate bunătățile, dăruiește-ne copii buni și ne învrednicește ca împreună să petrecem viețuire fără prihană, să sporim în tot lucrul bun și bineplăcut Ție, să plinim cu inima curată poruncile Tale și să lăudăm și să preamărim preacinstitul și de mare cuviință numele Tău: al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

 • Radu Călin Cristea

  Sa fiti fericiti, sa va bucurati unul de celalalt si sa ramineti tot asa, ca sunteti frumosi si sunteti prietenii mei!

 • Dezideriu Dudas

  E mai mult de Dragobete…

  Cand l-am intrebat pe Dumitru Graur ( prin anul 2013 ) de ce Dorin Tudoran nu e mai prezent in spatiul public romanesc, raspunsul lui a fost ceva de genul : “ N-as putea sa va spun, chiar nu stiu… ”….
  D-nul Tudoran pare a verifica o lege a teoriei sistemelor sociale extrem de puternica : in timp, un subsistem transfera sistemului cu care e in contact, caracteristicile sale…. Mai mult, daca acest transfer e imposibil de efectuat, sistemul mare sufera transformari mai mari decat ar face-o daca ar fi preluat deschis inputurile subsistemului ( pentru cei care se gandesc “la rele”, exista Arnold Toynbee si Ibn Khaldun …) …Intr-o traducere aproximativa, cam asta ar fi legatura : Dom’Graur n-ar mai trebui sa (ne) spuna prea multe. Am inteles si singuri.

  La multi ani, fericiti !

 • Mltumim.

 • Multumim.

 • Multumim!

 • Damian Giurca

  Extraordinară cartea „Viața unui om singur”. Nu știu de ce când am privit și poza din 2015 mi-am imaginat coperta unei cărți cu titlul „Viața a doi oameni singuri”. Poate pentru că v-am păstrat imaginea de la Cluj, din toamnă. Într-o mulțime de prieteni care vă înconjurau. Păreați altceva decât cei din grup. Poate aflăm dintr-o carte. La mulți ani!

 • Multumim opentru urari.

  Poate ca o singuratate asumata este mai suportabila decat o “socializare” (ca tot este temenul acesta la moda) din codrii careia nu stii cate neprietenii te pandesc, ranjind sub mastile de carnaval ale prieteniei…

 • Dana (Mara)

  La multi ani cu sanatate!

 • Multumim!

 • Emanuel-Bogdan Bobic

  Multi, multi ani in continuare, macar inca 40!

 • Damian Giurca

  Singurătățile asumate, chiar și cele colective, n-au durat mai mult de 40 de ani …nici în deșert, or …„ La noi sunt codri verzi de brad (…)”

WP Admin